Închide meniul

Neil Lennon vrea să dea lovitura la Rapid! Jucătorul care este aşteptat în Giuleşti

Viviana Moraru Publicat: 26 mai 2024, 20:11

Reclamă
Neil Lennon vrea să dea lovitura la Rapid! Jucătorul care este aşteptat în Giuleşti

Jucătorul care a refuzat un transfer la Rapid

Neil Lennon, în timpul unei conferinţe la Rapid/ Rapid TV

Neil Lennon vrea să dea lovitura la Rapid. Antrenorul nord-irlandez a început deja să caute jucători pentru a întări lotul giuleştenilor, în vederea sezonului viitor, iar pe lista sa este un fost mijlocaş de la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon a fost prezentat oficial deja la Rapid. Antrenorul a anunţat că se va lupta pentru primele locuri din Liga 1, în sezonul viitor.

Neil Lennon vrea să dea lovitura la Rapid

Pentru a se bate la campionat, Rapid se pregăteşte intens pentru perioada de mercato a verii. Presa din Scoţia a anunţat că giuleştenii se luptă pentru semnătura mijlocaşului scoţian, Greg Docherty.

În vârstă de 27 de ani, Docherty a evoluat în ultimele patru sezoane la Hull City, echipă din Championship, reuşind să promoveze alături de aceasta din Liga a 3-a engleză, în al doilea eşalon, în 2021.

Docherty are selecţii în naţionalele de juniori ale Scoţiei, iar în trecut a mai evoluat şi la Rangers, Hibernian sau Shrewsburry. Mijlocaşul a bifat 17 partide la Hull, în sezonul recent încheiat, în toate competiţiile, fără să marcheze vreun gol.

Reclamă
Reclamă 4

Rapid are o misiune dificilă în a obţine semnătura lui Greg Docherty. Scoţienii au anunţat că giuleştenii se luptă cu Legia Varşovia şi Blackburn pentru transferul mijlocaşului scoţian.

Cum l-a descris Neil Lennon pe Dan Şucu, în presa scoţiană

Neil Lennon l-a descris pe Dan Şucu, în presa scoţiană, după ce a preluat-o pe Rapid. Tehnicianul nord-irlandez, care a cucerit cinci titluri alături de Celtic, a transmis că acţionarul majoritar al giuleştenilor i-a creat o impresie extrem de bună, încă de la prima întâlnire, fiind impresionat de implicarea acestuia la formaţia de sub Grant.

„Există o șansă să mă lupt la titlu acolo, acționarii au planuri mari pentru club. Au făcut un stadion nou, bază de pregătire, lucrurile merg în direcția potrivită. Știu că ei vor să se lupte pentru titlu. Am mai avut oferte și din alte părți, însă m-a atras acest proiect. Economia este în creștere și există o șansă să progresez din punct de vedre al fotbalului. România s-a calificat la EURO și asta a creat o emulație. Au multe stadioane noi, se pun la punct cu infrastructura.

Reclamă

Când m-am întâlnit cu Domnul Șucu, în Grecia, am fost foarte impresionat, se vedea că e determinat să facă lucrurile corect, nu se gândește doar la prima echipă, ci și la juniori. Vrea să construiască ceva pentru generațiile viitoare și să construiască o bază de jucători tineri care să fie mai deconectați de la social-media și mai atenți la fotbal.

(n.r. Dan Șucu) Este conștient de problemele pe care le are echipa în ceea ce privește sportul și alte aspecte, așa că este o schimbare completă: un nou director sportiv, un nou antrenor, un nou staff.

El a înlocuit toți oamenii de care nu era mulțumit, pe care nu-i considera buni din punct de vedere al eticii muncii. Deja mă uit la jucători. Știi, am identificat 4-5 sectoare în care echipa trebuie să se îmbunătățească și stilul de joc pe care dorim să-l aducem. El este mulțumit de asta”, a declarat Neil Lennon, în presa din Scoţia.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

17:17

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin: „Mingea a sărutat plasa”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și