Închide meniul

Neluţu Sabău, după Farul – U Cluj 1-1: „E un rezultat mare”. Ce a spus despre greşeala uriaşă a portarului Aioani

Bogdan Stănescu Publicat: 22 octombrie 2023, 0:15

Reclamă
Neluţu Sabău, după Farul – U Cluj 1-1: „E un rezultat mare. Ce a spus despre greşeala uriaşă a portarului Aioani

Neluţu Sabău, după Farul - U Cluj 1-1: "E un rezultat mare"

Neluţu Sabău, după un meci / Profimedia Images

Neluţu Sabău e mulţumit de rezultat, după Farul – U Cluj 1-1. Antrenorul clujenilor a dezvăluit că elevii lui s-au arătat nemulţumiţi în vestiar de jocul prestat cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Ovidiu Sabău a spus că ar fi un vis ca echipa lui să întâlnească Farul şi în play-off.

Neluţu Sabău, după Farul – U Cluj 1-1: „E un rezultat mare”

Un rezultat care ne mulţumeşte. I-am dat încredere adversarului pierzând mingi. Am reuşit să ţinem de rezultat, chiar dacă ne-au dominat în ultimele 20 de minute şi au controlat total jocul.

Trebuie să mă gândesc ce să fac ca anumiţi jucători să ajungă la un anumit nivel de pregătire. Sunt jucători care au calitate, dar au nevoie de pregătire.

Ca joc, am arătat bine. Poate prea mult am vrut să ţinem de rezultat şi prea puţin să facem ceea ce ştim mai bine, să avem posesie. La ultima pasă am fost neinspiraţi.

Reclamă

Se întâmplă în joc (n.r: greşeala lui Aioani). O greşeală, n-a fost surprins Cîmpanu.

E un rezultat echitabil şi mare pentru noi, am jucat cu o echipă campioană.

Mi-aş dori foarte mult să mă întâlnesc cu Gică Hagi în play-off. Nu numai eu, ci şi jucătorii, cei care investesc în noi. E un vis frumos. I-am văzut puţin afectaţi, au spus că nu sunt mulţumiţi de cum ne-am comportat astăzi, ceea ce mă bucură pentru că îşi analizează foarte atent evoluţiile”, a declarat Neluţu Sabău pentru digisport.ro după Farul – U Cluj 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Budescu, modest după ce a dat o pasă de senzaţie la golul lui Băluţă: „E meritul lui”. A anunţat obiectivul echipei!

Constantin Budescu este modest după ce a dat o pasă de senzaţie la golul lui Tudor Băluţă din minutul 66. Farul – U Cluj s-a terminat 1-1, iar Constantin Budescu a fost declarat „omul meciului”.

Budescu a anunţat, în interviul de după meci, că obiectivul echipei sale este accederea în play-off. De altfel, „Budi” s-a arătat mulţumit cu acest punct obţinut acasă. El a punctat că ar putea conta faptul că Farul nu a pierdut în această seară.

Este bine că am obţinut şi un punct, cu toate că puteam obţine victoria.

Am avut ocaziile mai clare. A fost acea greşeală şi ei au marcat. A fost mai greu după aceea.

Nu am jucat foarte bine în această seară. A fost un pic mai dificil decât meciurile trecute.

Ne-am creat ocazii, puteam să mai marcăm, din păcate nu am făcut acest lucru.

Este reuşita lui, e meritul lui că a venit din linia a doua şi a marcat.

Reclamă

Este o luptă destul de grea, ne dorim să ajungem în play-off. Este bun şi acest punct, s-ar putea să conteze. Ţinând cont că am fost conduşi, e bun şi acest egal.

Tot timpul este presiune, e un campionat echilibrat, e distanţă scurtă între play-off şi retrogradare”, a declarat Constantin Budescu pentru digisport.ro după Farul – U Cluj 1-1.

Farul – U Cluj 1-1. Campioana României a încheiat seria de victorii. Echipa lui Gică Hagi, salvată de Tudor Băluță

Farul – U Cluj 1-1. Partida de la Ovidiu a contat pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1.

Duelul de pe terenul campioanei a început cum nu se putea mai rău pentru formația lui Gică Hagi. Oaspeții au profitat de o greșeală uluitoare a lui Aioani și au înscris prin Câmpanu. Totuși, „marinarii” au fost salvați de Tudor Băluță, care a restabilit egalitatea în minutul 67. După acest meci, gazdele se află pe locul 6, cu 19 puncte, în timp ce „șepcile roșii” sunt pe poziția a 8-a, cu 11 puncte.

Farul: Aioani – Sârbu, Boli, Larie, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni –Mazilu, Munteanu, Budescu
Rezerve: Buzbuchi, Queiros, Silva, Popescu, Borgnino, Salu, Grigoryan, Rivaldinho, Gustavo
Antrenor: Gheorghe Hagi

U Cluj: Iliev – Oancea, Masoero, Mitrea, Chipciu – Grobry, Bic – Câmpanu, Nistor, I.Stoica – D. Popa
Rezerve: Gorcea, Miron, Miron, V. Gheorghe, Silaghi, Simion, Peteleu, Filip, Ilie
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Farul avea un moral bun înaintea duelului cu U Cluj. Campioana o învinsese în ultima rundă pe Oţelul, scor 1-0, în deplasare. În urmă cu două etape, constănţenii s-au impus la limită şi în duelul cu Sepsi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și