Închide meniul

Neluţu Varga a anunţat numele antrenorului care i-ar putea locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Ce a spus despre clauza de reziliere a „Bursucului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2022, 16:36

Neluţu Varga a anunţat numele antrenorului care i-ar putea locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Ce a spus despre clauza de reziliere a „Bursucului

Neluţu Varga are o variantă de lux dacă Petrescu va pleca de la echipă

Dan Petrescu mai are un an contract cu CFR Cluj / Profimediaimages

  • Dan Petrescu, tot mai aproape de a fi demis de Neluţu Varga
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Neluţu Varga nu s-a ferit şi a anunţat numele antrenorului care i-ar putea locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul campioanei României a dezvăluit că îl va băga în şediţă pe „Bursuc” şi a confirmat că există posibilitatea unei despărţiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri a recunoscut şi numele celui care ar putea să preia echipa, în cazul în care se va ajunge la o reziliere a contractului. Este vorba de Alin Minteuan, fostul secund al Dan Petrescu. Acesta este la conducerea lui CFR Cluj II.

Neluţu Varga a anunţat numele antrenorului care i-ar putea locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

„(Reporter: Ați contactat deja alți antrenori, în situația în care Petrescu va pleca?) Nu. Noi nu suntem disperați să numim un nou antrenor. Avem antrenori în cadrul clubului. Îl avem pe Alin Minteuan, care este angajatul nostru și când am apelat la el mereu a răspuns bine și a făcut lucruri bune. Nu luăm decizii pripite. Vom calcula totul, în funcție de discuția cu Dan”, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 400.000 de euro, cea care l-a împiedicat să ajungă pe banca naţionalei României. Neluţu Varga îşi doreşte ca, în cazul unei despărţiri, Petrescu să nu ceară plata acestei sume.

„Dacă va fi cazul de o despărțire nu mi s-ar părea corect să ceară bani. Dacă va fi cazul să ne despărțim. Vedem ce discuție vrea. Cert este că noi l-am susținut. Dacă era să-l dăm afară, o făceam după meciul cu Pyunik. Nu înțeleg discursul lui. Noi am avut răbdare, nimeni nu i-a reproșat nimic, dar rezultatele vorbesc. Ne-au bătut și cei mai slabi din grupă„, a mai spus patronul lui CFR Cluj.

Reclamă

Şi Cosmin Contra este o variantă luată în calcul de şefii lui CFR Cluj. Contra a fost aproape să ajungă la CFR Cluj și în 2020, tot după o plecare a lui Dan Petrescu. Nu s-a înțeles însă atunci cu Neluțu Varga, iar în Gruia a ajuns Edi Iordănescu, cel care a adus titlul la finalul sezonului.

Petrescu, conferinţă incendiară la CFR

Dan Petrescu a susţinut o conferinţă de presă incendiară, înaintea meciului cu FC Argeş. „Bursucul” a criticat pe toată lumea şi a anunţat că va avea marţi o întâlnire decisivă cu patronul Neluţu Varga.

„Nu înţeleg de unde vine această presiune. Când am revenit la echipă, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari şi care nici nu jucau prea bine şi nici nu făceau nimic pentru club. Am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate, poate chiar mai mici.

Reclamă 4 / 0/3

Am redus şi bugetul, am câştigat campionatul, am ajuns şi în grupele Conference League şi dacă în grupe vine un arbitru şi nu îmi dă gol şi trei penalty-uri, ce pot să fac? Nu e corect. Toată lumea poate striga ce vrea. Rezultatele vorbesc pentru mine de când am venit.

Noi nu am cheltuit milioanele altor echipe care sunt în spate. În condiţiile actuale, nu se mai poate continua. Clubul trebuie să mă susţine. Eu vorbesc în faţă, nu pe la spate. L-am sunat pe patron şi i-am spus să ne vedem după meciul cu Piteşti, pentru că sunt bărbat eu. Indiferent ce se va întâmpla, voi rămâne cel mai bun antrenor din istoria clubului. Nu o să schimbe nici peste o mie de ani. Sunt mândru de ce am făcut, nu mi-e frică de nimeni. Nimeni nu poate face ce am făcut eu la CFR Cluj. Eu mai am contract.

Dacă cineva vrea să nu mai stau, să-mi zică. Nu e o problemă. Eu vreau să continui la CFR. Pentru un meci pierdut acasă, se schimbă valoarea mea? Am dat noi pe cineva un milion de euro? Am dat noi 3 milioane de euro, cum au dat alţii? Alţii, care vor răul clubului, se infiltrează şi fac rău clubului. Şi ceilalţi fac ca ei.

Lasă să piardă campionatul CFR dacă sunt proşti. Asta fac acum, sunt proşti toţi de aici, că pierdem campionatul. Dacă sunt inteligenţi, ei văd şi ştiu cine e antrenorul Dan Petrescu. Ştiu cine e omul Dan Petrescu. Nu ţin de banii de la CFR. Vreau să mă întâlnesc marţi cu patronul. Eu pentru el am venit. A venit după mine în China. Dacă plec, după o lună iar mă sună. Am mai văzut filmul ăsta.

Nu am prieteni în fotbal. Doar pe Hagi îl am. Să îmi spună dacă mă mai vrea sau nu. Dacă nu are încredere în mine, de ce să mai stau aici? Peste tot, îi aduc şi îi dau afară, la Craiova, la FCSB. Îi ia şi îi dă afară pe toţi. Să facă aşa şi aici, dacă aşa vor şi se simt bine”, a spus Petrescu, la conferinţa de presă.

Ultimul meci al lui Dan Petrescu la CFR Cluj poate fi chiar cel cu FC Argeş, care va fi în această seară, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc