Închide meniul

Neluţu Varga a avut probleme de sănătate după Rapid – CFR Cluj 2-1: „Nu mă simt bine deloc! M-am supărat tare aseară!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 octombrie 2022, 12:51

Neluţu Varga a avut probleme de sănătate după Rapid – CFR Cluj 2-1: „Nu mă simt bine deloc! M-am supărat tare aseară!

Neluţu Varga îl vrea pe Bogdan Ţîru

Sursa foto: Gazeta de Cluj

Neluţu Varga a avut probleme de sănătate după Rapid – CFR Cluj 2-1. Patronul de la CFR Cluj a dezvăluit că nu se simte deloc bine după ce echipa sa a pierdut partida din Giuleşti şi în urma unui arbitraj cu multe decizii controversate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nelutu Varga a ajuns, pentru prima dată la spital, după înfrângerea suferită de CFR Cluj împotriva celor de la Pyunik Erevan, în turul 1 preliminar Champions League. Atunci, patronul de la CFR Cluj ar fi suferit un AVC.

Neluţu Varga a avut probleme de sănătate după Rapid – CFR Cluj 2-1

Nu mă simt deloc bine. Nu, nu mă simt bine deloc… Chiar nu mă simt bine. Cert este că m-am supărat foarte tare aseară, pentru că ne-au făcut foarte, foarte tare, pe față”, a spus Neluţu Varga, după derby-ul pierdut de CFR Cluj cu Rapid.

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1

Dan Petrescu a răbufnit la finalul meciului Rapid – CFR Cluj 2-1. „Bursucul” l-a acuzat pe arbitrul meciului, Cătălin Popa, că a influenţat rezultatul derby-ului, după cele două penalty-uri acordate eronat gazdelor.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Rapid, cu 1-2, şi a rămas la patru puncte în spatele giuleştenilor, după primele 16 etape disputate în acest sezon. Meciul a fost decis de un penalty controversat acordat de Cătălin Popa, la care tehnologia VAR nu a avut reacţie.

Reclamă

„Eu zic că în primele 30 de minute am controlat jocul, a venit faza primului penalty, întîi împinge Lukassen, după aceea vine faultul portarului. Am căzut până la pauză putea fi 2-0. Am revenit şi am marcat.

A venit şi penalty-ul al doilea. Nu înţeleg de ce nu s-a dus să vadă la VAR, se termina acolo polemica. Vedea că nu a fost penalty. Aici a fost ca pe vremea lui Scorniceşti. Nu vreau să îi iau din merite lui Mutu. Dacă câştigau fără ajutorul abritrului era mai bine.

A fost Popa 2 – CFR 1. Puteţi pune titlul. De ce să mai fac scandal. Am stat pe bancă, nu am protestat. Aici, la Rapid, trebuie să joci fotbal. Nu cred că e vina lui neapărat. Dacă cei de la VAR l-ar fi chemat… Nu ar trebui să vorbim numai de arbitraj că nu e corect.

Reclamă 4 / 0/3

Îi înţeleg frustrarea lui Burcă, de-abia venea după o accidentare. L-am pierdut pe Yuri. Cei de la Ballkani şi-au amânat meciul. Băieţii au dat totul azi. Îmi pare rău că nu am încercat să amânăm meciul”, a spus Petrescu, la finalul meciului, la digisport.ro.

După primele 16 etape, Rapid rămâne pe locul 2, cu 32 de puncte. Giuleştenii se află la cinci lungimi de liderul Farul şi au pus patru puncte în faţa campioanei CFR Cluj, care încheie podiumul.

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj

Verdictul specialistului după cele două penalty-uri primite de Rapid, în meciul cu CFR Cluj a venit. Ion Crăciunescu susţine că niciunul dintre cele două penalty-uri oferite gazdelor de Cătălin Popa nu trebuia acordat.

„Înainte de duel există o împingere, după aceea intervine portarul. Sancţiunea se dă împotriva primului jucător care comite greşeală. Se duce cu braţele în spatele adversarului. Nu este umăr la umăr, nu sunt în poziţii egale cei doi jucători. Scuffet merita o sancţiune după un atac brutal. El nu a jucat mingea. Poate să fie cartonaş roşu.

Nu aş fi dat penalty niciodată pentru aşa ceva. Sunt doi jucători într-un contact, dar nu sunt lucruri evidente. Nu dădeam niciodată. Nu este penalty la nicio fază. În toate fazele acestea poate interveni VAR-ul”, a spus Crăciunescu, citat de sursa citată.

Recomandări
  • Neluţu Varga a avut probleme de sănătate după Rapid – CFR Cluj 2-1
  • Anunţul făcut de patronul celor de la CFR Cluj

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și