Închide meniul

Neluţu Varga a confirmat că portarul Simone Scuffet va părăsi CFR Cluj pentru o echipă din Italia

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iulie 2023, 13:48

Reclamă
Neluţu Varga a confirmat că portarul Simone Scuffet va părăsi CFR Cluj pentru o echipă din Italia

Neluţu Varga a confirmat că portarul Simone Scuffet va părăsi CFR Cluj pentru o echipă din Italia

Simone Scuffet, în timpul meciului Farul - CFR 0-3 / Hepta

Neluţu Varga a confirmat că portarul Simone Scuffet va părăsi CFR Cluj pentru o echipă din Italia. Patronul ardelenilor a precizat că cele două echipe din Italia interesate de Simone Scuffet sunt Empoli şi Spezia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simone Scuffet (27 de ani) a ajuns la CFR Cluj sezonul trecut, de la Apoel Nicosia. Portarul italian a semnat cu ardelenii din postura de jucător liber de contract.

Neluţu Varga a confirmat că Simone Scuffet va părăsi CFR Cluj pentru o echipă din Italia

Scuffet este un portar foarte bun, iar de acest lucru cred că s-a convins toată lumea în România și nu numai. Era de așteptat pentru că vorbim de un jucător care acum ceva ani era cotat la 6 milioane de euro. S-a scris despre Italia și, da, este adevărat. Sunt două echipe interesate, Empoli și Spezia.

Nu am detalii pentru că nu mă ocup eu, dar mi s-a spus că există contacte cu cele două echipe”, a declarat patronul Neluţu Varga pentru digisport.ro.

Simone Scuffet este cotat în acest moment la 2 milioane de euro de către site-ul transfermarkt.com.

Reclamă

Simone Scuffet pleacă de la CFR Cluj! Ce sumă va încasa patronul ardelenilor, Neluţu Varga

Simone Scuffet pleacă de la CFR Cluj! Portarul italian al ardelenilor, sosit gratis la formaţia patronată de Neluţu Varga, va ajunge în Italia.

Potrivit fanatik.ro, Neluţu Varga şi-a dat acordul ca italianul să plece pentru două milioane de euro. Rămâne ca Simone Scuffet să decidă ce ofertă va alege: pe cea a lui Spezia sau pe cea a lui Empoli. Spezia a retrogradat în Serie B, în timp ce Empoli va evolua în continuare în Serie A.

Scuffet a apărat de 34 de ori poarta CFR-ului, în toate competiţiile în care a fost implicată formaţia ardeleană sezonul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj se va baza sezonul viitor pe 3 portari, Răzvan Sava, Otto Hindrich și Cătălin Căbuz. Doi dintre aceştia, Răzvan Sava (21 de ani) şi Otto Hindrich (20 de ani) sunt eligibili pentru regula U21. Cătălin Căbuz, fostul portar al Chindiei Târgovişte, are 27 de ani. Trecerea acestuia la CFR Cluj fusese stabilită încă din iarna trecută.

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul lasă Italia pentru a juca în România

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul român de 30 de ani, care a evoluat toată cariera în Italia, va fi prezentat în curând de formaţia ardeleană. Mogoş ar fi semnat deja pe 3 ani cu echipa patronată de Neluţu Varga, informează sursa citată.

Mogoş evoluează pe poziţia de fundaş dreapta, acolo unde CFR Cluj îl are şi pe Cristi Manea, unul dintre titularii de drept ai fostei campioane. În ultimul sezon, Mogoş a fost folosit de Crotone şi pe postul de fundaş stânga. În total, el a adunat 20 de partide pentru echipa din Serie C şi a marcat 3 goluri. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro.

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar.

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj!

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj! Formaţia ardeleană s-a despărţit de un alt membru al staff-ului, Cristian Moldovan, după ce Alin Minteuan părăsise deja echipa.

Cristian Moldovan era antrenorul cu portarii al lui CFR Cluj. Echipa care s-a clasat pe locul 3 în sezonul precedent a renunţat, recent, la mai mulţi jucători: Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu şi Adrian Gîdea.

„Mulțumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani și îți dorim multă baftă în carieră!”, a transmis gruparea ardeleană, pe contul ei de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și