Închide meniul

Simone Scuffet pleacă de la CFR Cluj! Ce sumă va încasa patronul ardelenilor, Neluţu Varga

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iulie 2023, 10:52

Reclamă
Simone Scuffet pleacă de la CFR Cluj! Ce sumă va încasa patronul ardelenilor, Neluţu Varga

Simone Scuffet a plecat de la CFR Cluj

Simone Scuffet, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia Images

Simone Scuffet pleacă de la CFR Cluj! Portarul italian al ardelenilor, sosit gratis la formaţia patronată de Neluţu Varga, va ajunge în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Spezia și Empoli îl doresc pe portarul italian. Neluţu Varga şi-a dat acordul ca italianul să plece pentru două milioane de euro.

Simone Scuffet pleacă de la CFR Cluj!

Suma respectivă este chiar cota de piaţă a portarului italian în vârstă de 27 de ani. Cea mai ridicată cotă a lui Scuffet a fost de 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Neluţu Varga va face o afacere în urma plecării lui Simone Scuffet. Italianul a sosit la CFR Cluj în vara anului trecut, liber de contract, de la Apoel Nicosia.

Scuffet a apărat de 34 de ori poarta CFR-ului, în toate competiţiile în care a fost implicată formaţia ardeleană sezonul trecut.

Reclamă

CFR Cluj se va baza sezonul viitor pe 3 portari, Răzvan Sava, Otto Hindrich și Cătălin Căbuz. Doi dintre aceştia, Răzvan Sava (21 de ani) şi Otto Hindrich (20 de ani) sunt eligibili pentru regula U21. Cătălin Căbuz, fostul portar al Chindiei Târgovişte, are 27 de ani. Trecerea acestuia la CFR Cluj fusese stabilită încă din iarna trecută.

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul lasă Italia pentru a juca în România

CFR Cluj s-a înţeles cu Vasile Mogoş! Fundaşul român de 30 de ani, care a evoluat toată cariera în Italia, va fi prezentat în curând de formaţia ardeleană. Mogoş ar fi semnat deja pe 3 ani cu echipa patronată de Neluţu Varga, informează sursa citată.

Mogoş evoluează pe poziţia de fundaş dreapta, acolo unde CFR Cluj îl are şi pe Cristi Manea, unul dintre titularii de drept ai fostei campioane. În ultimul sezon, Mogoş a fost folosit de Crotone şi pe postul de fundaş stânga. În total, el a adunat 20 de partide pentru echipa din Serie C şi a marcat 3 goluri. Potrivit transfermarkt.com, Mogoş este cotat la 350.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, Mogoş a mai evoluat la Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Cheivo şi Crotone, toate în Italia. În noiembrie 2019, el a debutat la echipa naţională a României, într-un meci contra Suediei din preliminariile EURO 2020. În total, Mogoş a îmbrăcat de patru ori tricoul echipei naţionale a României, ultima oară în martie 2021, în înfrângerea din Armenia, scor 2-3, din preliminariile pentru Cupa Mondială din Qatar.

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj!

Andrea Mandorlini continuă curăţenia de vară la CFR Cluj! Formaţia ardeleană s-a despărţit de un alt membru al staff-ului, Cristian Moldovan, după ce Alin Minteuan părăsise deja echipa.

Cristian Moldovan era antrenorul cu portarii al lui CFR Cluj. Echipa care s-a clasat pe locul 3 în sezonul precedent a renunţat, recent, la mai mulţi jucători: Gabriel Debeljuh, Anton Maglica, Denis Kolinger, Karlo Brucic, Christopher Braun, Ze Gomes, Mihai Bordeianu şi Adrian Gîdea.

„Mulțumim pentru tot, Cristi Moldovan! Clubul CFR 1907 Cluj anunță încetarea colaborării cu antrenorul de portari Cristi Moldovan, al cărui contract a ajuns la final. Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă la CFR Cluj în ultimii ani și îți dorim multă baftă în carieră!”, a transmis gruparea ardeleană, pe contul ei de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și