Închide meniul

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii!” Ce a spus despre lupta la tilu

Viviana Moraru Publicat: 12 septembrie 2024, 16:38

Reclamă
Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii! Ce a spus despre lupta la tilu

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB

Foto: Hepta

Neluţu Varga a făcut un anunţ triumfător, înaintea derby-ului cu FCSB. Patronul de la CFR Cluj a transmis că nu are deloc emoţii înaintea duelului, sperând ca echipa sa să obţină cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va deplasa celor de la CFR Cluj în etapa a noua a Ligii 1. Duelul se va disputa duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB

Neluţu Varga s-a declarat extrem de încrezător, înaintea duelului cu echipa lui Gigi Becali. Patronul de la CFR Cluj e convins că echipa sa se poate impune în duelul cu campioana.

Varga a transmis că deşi CFR Cluj s-a despărţit de mai mulţi jucători, echipa sa are ca obicetiv în continuare câştigarea titlului. Acesta a subliniat că politica clubului său este şi promovarea tinerilor jucători.

„N-am deloc emoții înaintea meciului cu FCSB! Normal că putem să-i învingem. Să dea Dumnezeu să câștigăm acest meci cu ei. Nu dăm deloc înapoi! Au plecat jucători, este adevărat, dar se călcau în picioare.

Reclamă
Reclamă

Vă transmit că noi vrem să câștigăm titlul, dar să promovăm și jucătorii tineri. Aceasta va fi de acum politica clubului CFR Cluj”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

În meciul cu CFR Cluj, FCSB nu se va putea baza pe Daniel Bîrligea. Atacantul transferat chiar din Gruia nu are dreptul să evolueze în confruntările cu fosta sa echipă, dată fiind o clauză specială menţionată în contractul său cu roş-albaştrii.

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Mihai Stoica a anunţat că un titular are şanse mici să joace în derby-ul din Gruia. După Malcom Edjouma, un alt jucător de la FCSB este accidentat şi are şanse mici de a juca cu CFR Cluj.

Reclamă

Mihai Stoica a spus Lixandru încă nu şi-a revenit după accidetarea din meciul cu UTA şi că se antrenează separata.

Lixandru se pregăteşte separat. A făcut entorsă (n.r. – în meciul cu UTA), trebuia să fie la echipa naţională. Nu cred că poate să joace cu CFR Cluj„, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:38

Neluțu Varga taie în carne vie la CFR Cluj! Doi jucători, OUT de la echipa antrenată de Dan Petrescu

18:31

Veste uriaşă pentru Neymar! Ce se întâmplă cu starul brazilian, înainte de debutul lui Al Hilal în Liga Campionilor Asiei

18:05

Ce le-a transmis Mircea Lucescu „tricolorilor” în vestiar, după după victoria cu Lituania! Mesaj special pentru Mitriţă şi Alibec

17:22

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!”

17:19

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 septembrie

17:13

„Trebuie să mai aducem jucători!” Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia!

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și