Închide meniul

Neluţu Varga anunţă transferul lui Claudiu Petrila la Rapid: „Ne-am înţeles”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 iulie 2023, 11:50

Neluţu Varga anunţă transferul lui Claudiu Petrila la Rapid: „Ne-am înţeles

Neluţu Varga anunţă transferul lui Claudiu Petrila la Rapid

Claudiu Petrila, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Hepta

Neluţu Varga anunţă transferul lui Claudiu Petrila la Rapid. Jucătorul în vârstă de 22 de ani ar urma să evolueze împrumut timp de un an la echipa giuleşteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi Rapid s-au înţeles pentru împrumutul lui Petrila pentru o sumă de 500.000 de euro şi urmează ca şi mijlocaşul să îşi dea acordul pentru mutare.

Neluţu Varga anunţă transferul lui Claudiu Petrila la Rapid

Noi ne-am înțeles cu Rapid pentru Petrila. Gata! Este vorba despre un împrumut pe un an pentru 500.000 de euro, nu de transfer definitiv. Mai trebuie ca Rapid să se înțeleagă cu jucătorul, cu Petrila și apoi mutarea e făcută”, a declarat Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

Cristi Balaj vorbea şi el despre trecerea lui Claudiu Petrila la CFR Cluj.

Nu s-a discutat despre un transfer al lui Krasniqi la Rapid. Singurul despre care s-a discutat, e vorba de un împrumut, este Petrila. Important pentru Petrila este să joace. E un fotbalist pentru care, la vârsta lui, este foarte, foarte important să evolueze meci de meci.

Reclamă

Și există un risc major, pentru că noi, pe lângă Petrila, există acea zonă unde îi avem pe Kransiqi, pe Otele, pe Konoplyanka… Și atunci, riscăm ca să evolueze mai puțin și ar fi păcat.Oricum, păstrăm procente la el…

E un jucător despre care suntem convinși că dacă va evolua va crește foarte, foarte mult. E un jucător excelent. Rapid va fi mai puternică avându-l pe Petrila pe teren”, a spus Cristi Balaj pentru sursa citată.

Cristi Balaj le-a răspuns specialiştilor, după CFR Cluj – Adana Demirspor: „Ne luau la mişto”

Cristi Balaj le-a răspuns specialiştilor, după CFR Cluj – Adana Demirspor. Formaţia din Gruia a remizat în partida de pe teren propriu din prima manşă a turului 2 preliminar Conference League, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 6, prin Betancor, în timp ce formaţia din Turcia a restabilit egalitatea în minutul 77, prin Stambouli.

CFR Cluj a obţinut două victorii în debutul de sezon în Liga 1, plus egalul din Conference League cu Adana Demirspor. Cristi Balaj a dezvăluit că cei din conducerea echipei din Gruia sunt mulţumiţi în acest debut de sezon şi le-a răspuns celor care nu credeau în echipa sa în această vară.

Nu suntem surprinși (n.r. – de rezultatul cu Adana Demirspor). Îmi aduc aminte de anumiți specialiști care ne luau la mișto, dar noi, cei din management, am știut am făcut aici. Am redus bugetul și suntem în mare măsură mulțumiți.

Singurul lucru la care suntem puțin în urmă este pregătirea. Sunt convins că în acest moment toată lumea ne privește altfel decât ne privea la începutul campionatului”, a declarat Cristi Balaj, citat de digisport.ro.

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Tehnicianul și-a lăudat jucătorii după partida din Gruia

Andrea Mandorlini s-a declarat fericit după CFR Cluj – Adana Demirspor 1-1. Tehnicianul „feroviarilor” a vorbit despre rezultatul obținut de elevii săi, la meciul de pe teren propriu, cu turcii de la Adana Demirspor. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 și a contat pentru prima manșă a turului 2 preliminar UEFA Conference League.

„A fost o partidă frumoasă, dificilă. Știam că întâlnim un adversar puternic. Bugetul echipei vorbește despre valoarea echipei. Ne-am făcut jocul, am scos maximum cu jucătorii sosiți de doar câteva zile. Pot să spun că sunt mulțumit pentru că suntem în cursă și ne jucăm șansele în returul din Turcia.

Sunt mulți jucători care au evoluat care vor trebui să se recupereze. Voi schimba mulți jucători la meciul cu Craiova. Ne-a costat mult pentru că am început cu jucători care nu au avut multe meciuri în picioare. A fost un meci deschis oricărui rezultat.

Reclamă

Sunt jucători decisivi pentru noi. Tachtsidis a venit doar de câteva zile. Durel (n.red. Avounou) nu a mai jucat într-un meci oficial de multe luni, Kresic la fel. Am riscat în această seară, dar au avut energie și asta e important”, a spus Andrea Mandorlini, pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și