Închide meniul

Anunţul făcut de Cristi Balaj despre întâlnirea dintre Dan Petrescu şi Neluţu Varga: „Sunt convins că îşi vor întinde mâna!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2022, 19:57

Anunţul făcut de Cristi Balaj despre întâlnirea dintre Dan Petrescu şi Neluţu Varga: „Sunt convins că îşi vor întinde mâna!

Reacţia lui Cristi Balaj, după ce Neluţu Varga a anunţat că se retrage de la CFR Cluj

Cristi Balaj este preşedintele lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristi Balaj a oferit detalii despre întâlnirea decisivă dintre Dan Petrescu şi Neluţu Varga, care este programată marţi, la o zi după meciul FC Argeş – CFR Cluj. Preşedintele campioanei României aşteaptă să se detensioneze situaţia de la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj nu se aşteaptă să se lase cu scandal la discuţiile pe care le vor purta antrenorul şi patronul lui CFR Cluj. În cazul în care contractul lui Dan Petrescu va fi reziliat, Alin Minteuan va deveni noul tehnician al grupării din Gruia.

Anunţul făcut de Cristi Balaj despre întâlnirea dintre Dan Petrescu şi Neluţu Varga

„Depinde de discuţia care va avea loc între cei doi. Sunt doi oameni înţelepţi, care sunt convins că îşi vor întinde mâna. Dan Petrescu a avut suportul conducerii şi CFR Cluj a dat dovadă de înţelepciune în ultima perioadă. Calificarea în Conference League s-a realizat, dar acest lucru nu era un obiectiv.

Oarecum relaţia asta tensionată şi prin reacţia suporterilor, după meciul din Kosovo… am jucat slab acolo. Jocul nu a fost pe placul nimănui. Supărarea nu a fost doar a suporterilor, a fost şi a noastră.

Va exista această discuţie, rămâne de văzut cum se va finaliza. În acest moment antrenorul este Dan Petrescu, nu discutăm cu alţi antrenori. Am văzut şi eu declaraţia domnului Varga, care a fost foarte clară. În situaţia în care va exista o despărţire amiabilă atunci antrenor pentru perioada următoare va fi Minteuan, care este în cadrul clubului. Noi nu avem mâine un antrenor, în situaţia în care Dan Petrescu pleacă”, a declarat Cristi Balaj la digisport.ro.

Reclamă

Anunţul făcut de preşedintele campioanei a venit cu scurt timp înaintea meciului FC Argeş – CFR Cluj, din etapa a 11-a a Ligii 1. Dan Petrescu a refuzat să comenteze zvonurile că va pleca de la echipă.

Ce a spus Neluţu Varga despre clauza de reziliere a „Bursucului”

Şi Neluţu Varga a confirmat că nu i s-a căutat încă înlocuitor lui Dan Petrescu. Patronul lui CFR Cluj va merge pe mâna lui Minteuan, dacă se va despărţi de „Bursuc”.

„(Reporter: Ați contactat deja alți antrenori, în situația în care Petrescu va pleca?) Nu. Noi nu suntem disperați să numim un nou antrenor. Avem antrenori în cadrul clubului. Îl avem pe Alin Minteuan, care este angajatul nostru și când am apelat la el mereu a răspuns bine și a făcut lucruri bune. Nu luăm decizii pripite. Vom calcula totul, în funcție de discuția cu Dan”, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 400.000 de euro, cea care l-a împiedicat să ajungă pe banca naţionalei României. Neluţu Varga îşi doreşte ca, în cazul unei despărţiri, Petrescu să nu ceară plata acestei sume.

„Dacă va fi cazul de o despărțire nu mi s-ar părea corect să ceară bani. Dacă va fi cazul să ne despărțim. Vedem ce discuție vrea. Cert este că noi l-am susținut. Dacă era să-l dăm afară, o făceam după meciul cu Pyunik. Nu înțeleg discursul lui. Noi am avut răbdare, nimeni nu i-a reproșat nimic, dar rezultatele vorbesc. Ne-au bătut și cei mai slabi din grupă„, a mai spus patronul lui CFR Cluj.

Recomandări
  • Cristi Balaj aşteaptă rezultatul discuţiilor dintre Dan Petrescu şi Neluţu Varga
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și