Închide meniul

Neluţu Varga, avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali: „Ne vom ţine scai de ei!”

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2023, 13:47

Reclamă
Neluţu Varga, avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali: „Ne vom ţine scai de ei!

Neluţu Varga, avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Neluţu Varga a transmis un avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali. Patronul celor de la CFR Cluj susţine că echipa sa va lupta până la capăt pentru titlul din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a acumulat 34 de puncte, după victoria cu FCU Craiova, şi este pe primul loc în Liga 1. CFR Cluj este pe locul secund, având trei puncte în minus faţă de roş-albaştrii.

Neluţu Varga, avertisment pentru FCSB şi Gigi Becali

Neluţu Varga nu este speriat de diferenţa de trei puncte din clasament, dintre FCSB şi CFR Cluj. Patronul clujenilor a declarat că echipa sa nu se va preda cu uşurinţă şi va face tot posibilul să rămână aproape de roş-albaştrii, în fruntea clasamentului Ligii 1.

De asemenea, Varga a mai declarat că bătălia decisivă pentru titlu se va da în play-off, după ce punctele se vor înjumătăţi.

„Suntem în continuare îl lupta pentru titlu și o să ne ținem scai de FCSB. Nu vom ceda lupta sub nicio formă. În play-off se va da bătălia decisivă”, a declarat Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Reclamă

De asemenea, Varga a oferit declaraţii şi despre remiza celor de la CFR Cluj cu Poli Iaşi, din ultima etapă. Acesta a transmis că arbitrajul video este „adus degeaba” în România, deoarece nu ia deciziile corecte atunci când este analizată o fază de ofsaid.

„Să știți că nu sunt supărat după meciul de la Iași. Am avut și un gol valabil, iar din punctul meu de vedere VAR-ul este adus degeaba în România. Când trebuie să tragă linie suntem la pământ cu tehnologia. Atunci, de ce am mai adus acest VAR?”, a mai declarat Neluţu Varga, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1

Decizia luată de Gigi Becali după FCSB – FCU Craiova 2-1 a fost anunţată de patronul roş-albaştrilor, la 3 dimineaţa, la Poliţia oraşului Pantelimon, după ce a oferit declaraţii despre accidentul rutier în care a fost implicat.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a anunţat că va transfera patru jucători în pauza de mercato de iarnă, posturile cele mai importante fiind cele de atacant şi de fundaş central. Asta după ce Andrea Compagno a intrat în dizgraţia patronului, iar Vlad Chiricheş a fost mai mult absent din cauza problemelor fizice.

„Nu văd nicio echipă care să poată să fie mai puternică decât noi. Avem şi diferenţa de puncte, avem şi jucători, şi echipă mai puternică.

Plus de asta, nu las, mă, echipa eu aşa. Întăresc echipa. Iau eu trei, patru jucători”, a spus Becali.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și