Închide meniul

Neluțu Varga, convins că CFR Cluj poate câștiga al șaselea titlu consecutiv! Mesaj clar pentru Dan Petrescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 octombrie 2022, 11:50

Neluțu Varga, convins că CFR Cluj poate câștiga al șaselea titlu consecutiv! Mesaj clar pentru Dan Petrescu

Neluțu Varga a reacţionat după scandalul monstru provocat de Dan Petrescu

Neluțu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Hepta

Neluțu Varga e convins că CFR Cluj poate câștiga al șaselea titlu consecutiv. Patronul campioanei României a avut un mesaj clar pentru Dan Petrescu și jucătorii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a avut probleme în campionat în startul acestui sezon, însă echipa lui Dan Petrescu a revenit pe podium și țintește primul loc până la finalul anului.

Neluțu Varga, convins că CFR Cluj poate câștiga al șaselea titlu consecutiv

„Până să vorbim de favoriți, mai e mult de muncă. Eu sper ca băieții să nu se accidenteze și să o ținem tot așa cum am ținut-o până acum. Pas cu pas, încet, încet, să ajungem la obiectivul dorit.

Eu zic că va fi un an atipic, sunt mult mai multe echipe cu tradiție și istorie care pun presiune pe competiție. Cred că vom reuși, cu muncă multă, să ne situăm acolo, în față”, a declarat Neluțu Varga, potrivit sport.ro.

Neluţu Varga, anunţ categoric despre viitorul lui Dan Petrescu

Neluţu Varga a făcut un anunţ categoric despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul campioanei României a transmis că „Bursucul” va rămâne pe banca „feroviarilor”.

Reclamă

Deşi au fost în conflict, Neluţu Varga şi Dan Petrescu s-au împăcat, iar relaţia lor este mai bună ca niciodată. Antrenorul primeşte susţinere totală din partea conducerii.

100% rămâne la Cluj! Noi îl susținem până la capăt. Obiectivul este să ne îndeplinim misiunea de a merge cât mai mult. Cât putem!  

Am și garanția băieților că și ei își doresc, și Dan își dorește, și noi. Eu cred că vor face un lucru bun anul ăsta”, a declarat Neluţu Varga, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj. 

Antrenorul campioanei României s-a enervat după ce a fost întrebat de viitorul său.

”Dane, viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu.

”Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care… nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a răspuns Dan Petrescu la conferinţa de presă.

La doar câteva secunde, „Bursucul” a răbufnit: „Păi așa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și