Închide meniul

Neluţu Varga, anunţ categoric despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj!

Dragoș Vasile Publicat: 26 octombrie 2022, 23:13

Neluţu Varga, anunţ categoric despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj!

Lovitură teribilă pentru CFR Cluj, echipa patronată de Neluţu Varga

Neluţu Varga, în timpul unui meci / Hepta

  • Neluţu Varga, anunţ categoric despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj
  • Ce a transmis patronul campioanei României

Neluţu Varga a făcut un anunţ categoric despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Patronul campioanei României a transmis că „Bursucul” va rămâne pe banca „feroviarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi au fost în conflict, Neluţu Varga şi Dan Petrescu s-au împăcat, iar relaţia lor este mai bună ca niciodată. Antrenorul primeşte susţinere totală din partea conducerii.

Neluţu Varga, anunţ categoric despre viitorul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

”100% rămâne la Cluj! Noi îl susținem până la capăt. Obiectivul este să ne îndeplinim misiunea de a merge cât mai mult. Cât putem!

Reclamă

Am și garanția băieților că și ei își doresc, și Dan își dorește, și noi. Eu cred că vor face un lucru bun anul ăsta”, a declarat Neluţu Varga, potrivit sport.ro.

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj

Dan Petrescu s-a dezlănţuit şi a înjurat un jurnalist înainte de Sivasspor – CFR Cluj. Antrenorul campioanei României s-a enervat după ce a fost întrebat de viitorul său.

Reclamă

”Dane, viitorul tău la CFR Cluj depinde de această calificare în primăvara europeană?”, a fost întrebarea care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu.

”Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care… nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a răspuns Dan Petrescu la conferinţa de presă.

La doar câteva secunde, „Bursucul” a răbufnit: „Păi așa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag şi e gata să ia măsuri

Dan Petrescu l-a dat exemplu pe Erik ten Hag după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei României avertizează că nu va accepta niciun act de indisciplină în vestiar.

În timpul confruntării de pe Cluj Arena, Ciprian Deac ar fi făcut un gest de lehamite spre banca de rezerve. Dan Petrescu a fost întrebat, la conferinţa de presă, ce s-a întâmplat. „Bursucul” anunţă că e gata să ia măsuri dacă e vreun jucător care nu îi respectă deciziile.

„Nu ştiu, se întâmplă atâtea lucruri într-un meci că nu ştiu ce putea fi. La adresa mea, nu cred. Jucătorii nu cred că ar face gesturi asupra mea, că dacă ar face nu ar mai juca după aia. Niciodată! Ştiţi că sunt foarte strict şi ţin mult la disciplină, jucătorii trebuie să respecte ce zice antrenorul.

Indiferent de nume. Unde e Ronaldo? Asta le-am şi spus azi la băieţi şi le-am dat-o la toţi. Ce a declarat Ten Hag. A declarat: ‘Ronaldo a fost cel mai mare jucător, e important pentru club, dar aici decid eu tot’. Aşa e şi la CFR Cluj, aici decid eu. Dacă un jucător, indiferent de nume, are probleme, o să stea acasă şi nu o să joace.

Nu o să îi dăm amendă… poate mai mică, un milion de euro să dăm, cum i-au dat lui Ronaldo, mai greu. Dar eu decid şi eu iau deciziile. Sper să fie bune„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc