Închide meniul

Neluţu Varga dă 3 jucători afară de la CFR Cluj: „O uriaşă dezamăgire! A fost pariul meu, l-am pierdut! Nu are chef de fotbal!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 decembrie 2023, 11:37

Reclamă
Neluţu Varga dă 3 jucători afară de la CFR Cluj: „O uriaşă dezamăgire! A fost pariul meu, l-am pierdut! Nu are chef de fotbal!

Neluţu Varga a anunţat că dă 3 jucători afară de la CFR Cluj

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, la un meci al echipei sale / Hepta

Neluţu Varga a anunţat că dă 3 jucători afară de la CFR Cluj. Printre cei care vor pleca este şi starul ucrainean Yevgen Konoplyanka. Patronul celor de la CFR Cluj a spus că acesta a fost pariul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga taie în carne vie după remiza cu FCSB, scor 1-1. Patronul celor de la CFR Cluj e de părere că Yevgen Konoplyanka „nu mai are chef de fotbal.”

Neluţu Varga dă 3 jucători afară de la CFR Cluj

La capitolul plecări, pot să vă spun trei jucători de care ne vom despărți. Unul este Konoplyanka, o uriașă dezamăgire. A fost pariul meu, din păcate, însă l-am pierdut. Nu se poate ca înainte de fiecare meci oficial, când antrenorul te bagă, cu o zi înainte să-l anunți că te doare piciorul, că te înțeapă nu știu ce. 

Probabil nu mai are chef de fotbal, dar nu mai contează, e subiect închis. Ne vom despărți de Konoplaynka la iarnă. Un alt jucător care nu a dat satisfacție este Juricic. La fel, un fotbalist în care eu am crezut.

Din păcate, n-a reușit să se adapteze, nu reușește să marcheze. Nu a fost ceea ce ne-am dorit și ne vom despărți de el la iarnă. Al treilea este Bălgrădean cu care vom rezilia în această iarnă„, a spus Neluţu Varga la fanatik.ro.

Reclamă

„Vă temeţi că aţi putea fi demis?” Reacţia imediată a lui Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – FCSB 1-1

Reacţia imediată a lui Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, în momentul în care a fost întrebat dacă este îngrijorat că ar putea fi demis. Antrenorul ardelenilor a avut un mesaj direct pentru Neluţu Varga şi ceilalţi conducători ai clubului. A ţinut să afirme că nu ţine de post.

CFR Cluj a avut şansa de a se apropia la două puncte de FCSB şi să se distanţeze de Universitatea Craiova şi Rapid. A deschis scorul în Gruia, prin Tachtsidis, dar Olaru a restabilit egalitatea în minutul 26. „Feroviarii” riscau chiar să fie învinşi, dacă era validat golul lui Florinel Coman. Sebastian Colţescu i-a înfuriat pe roş-albaştri după ce a acordat fault la intervenţia lui Vali Creţu.

Am jucat cu o echipă puternică. Avantajul în acel moment a fost meritat, am condus cu 1-0. A fost un meci bun per total, nu am avut noroc. Puteam pierde, am greşit mult. Egalul cred că e corect.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut ceva jucători obosiţi, a trebuit să facem ceva schimbări. Îi felicit pe cei de la FCSB pentru că au făcut o a doua repriză mai bună.

Sincer, rezultatele celorlalţi nu mă interesează pe mine. Această partidă era importantă ca să reducem diferenţa faţă de FCSB. Craiova a pierdut, Rapid a pierdut, suntem pe locul secund, dar eu nu sunt mulţumit. Îmi doream să câştigăm această partidă. Trebuia să marcăm golul de 2-0.

(Reporter: Vă temeţi că aţi putea fi demis?) Nu mă interesează aceste discuţii. Eu sunt aici. Când mi se va spune să nu mai fiu aici, nu voi mai fi„, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și