Închide meniul

„Vă temeţi că aţi putea fi demis?” Reacţia imediată a lui Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – FCSB 1-1. Ce a spus despre rivali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2023, 22:44

„Vă temeţi că aţi putea fi demis? Reacţia imediată a lui Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – FCSB 1-1. Ce a spus despre rivali

"Vă temeţi că aţi putea fi demis?" Reacţia imediată a lui Andrea Mandorlini, după CFR Cluj - FCSB 1-1

Andrea Mandorlini, în timpul meciului din Gruia / Profimediaimages

Reacţia imediată a lui Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, în momentul în care a fost întrebat dacă este îngrijorat că ar putea fi demis. Antrenorul ardelenilor a avut un mesaj direct pentru Neluţu Varga şi ceilalţi conducători ai clubului. A ţinut să afirme că nu ţine de post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a avut şansa de a se apropia la două puncte de FCSB şi să se distanţeze de Universitatea Craiova şi Rapid. A deschis scorul în Gruia, prin Tachtsidis, dar Olaru a restabilit egalitatea în minutul 26. „Feroviarii” riscau chiar să fie învinşi, dacă era validat golul lui Florinel Coman. Sebastian Colţescu i-a înfuriat pe roş-albaştri după ce a acordat fault la intervenţia lui Vali Creţu.

„Vă temeţi că aţi putea fi demis?” Reacţia imediată a lui Andrea Mandorlini

Am jucat cu o echipă puternică. Avantajul în acel moment a fost meritat, am condus cu 1-0. A fost un meci bun per total, nu am avut noroc. Puteam pierde, am greşit mult. Egalul cred că e corect.

Am avut ceva jucători oboseţi, a trebuit să facem ceva schimbări. Îi felicit pe cei de la FCSB pentru că au făcut o a doua repriză mai bună.

Sincer, rezultatele celorlalţi nu mă interesează pe mine. Această partidă era importantă ca să reducem diferenţa faţă de FCSB. Craiova a pierdut, Rapid a pierdut, suntem pe locul secund, dar eu nu sunt mulţumit. Îmi doream să câştigăm această partidă. Trebuia să marcăm golul de 2-0.

Reclamă

(Reporter: Vă temeţi că aţi putea fi demis?) Nu mă interesează aceste discuţii. Eu sunt aici. Când mi se va spune să nu mai fiu aici, nu voi mai fi„, a declarat Andrea Mandorlini la digisport.ro.

Florinel Coman a marcat ca Juninho, dar VAR-ul a anulat incredibil golul

Florinel Coman a marcat ca Juninho, în meciul dintre CFR şi FCSB, la 1-1, dar VAR-ul a anulat incredibil golul de la distanţă înscris de jucătorul liderului, în stilul marelui Juninho.

Coman a şutat extraordinar de la mai bine de 30 de metri şi FCSB a trecut în avantaj pentru câteva secunde, până când VAR-ul a intervenit pentru o fază petrecută la recuperarea roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Valentin Creţu a intrat prin alunecare asupra lui Otele, dar pe reluările oferite se poate vedea cum fundaşul lui Gigi Becali atinge mingea şi abia după aceea îl loveşte şi pe adversarul din Gruia.

George Găman, arbitrul VAR, l-a chemat pe Sebastian Colţescu să vadă şi el faza, iar acesta a anulat golul, spre stupefacţia lui Florinel Coman şi a celorlalţi jucători ai liderului.

CFR Cluj – FCSB 1-1

Clujenii au început tare meciul din Gruia şi Târnovanu a respins şutul lui Avounou, în minutul 1, iar în minutul 7 Tachtsidis a reuşit să deschidă scorul, cu un şut din careu. Oaspeţii au revenit şi au egalat pe tabelă în minutul 26, când Florinel Coman a trimis o pasă perfectă şi Darius Olaru a înscris. Răzvan Sava a scos şutul lui Şut, din minutul 40, pentru ca pe final de repriză Olaru să se accidenteze, după un duel cu Avounou şi să fie înlocuit.

În minutul 51 Florinel Coman a înscris cu un şut superb, de la distanţă, dar arbitrul VAR, George Găman a semnalizat un fault la o fază anterioară şi Sebastian Colţescu a anulat golul după consultarea VAR, pentru un fault al lui Creţu la Otele. Bucureştenii au pus presiune şi au ratat prin Băluţă şi Compagno, au dominat repriza secundă, însă CFR putea da lovitura în minutul 88, prin Juricic, care a trimis pe lângă poartă. S-a încheiat 1-1 şi FCSB rămâne lider, cu 38 de puncte, urmată în clasament de CFR Cluj, cu 33 de puncte.

CFR CLUJ: R. Sava – Kresic, M. Ilie, Morgan (E. Krasniqi 61) – Mogoş, Muhar, Tachtsidis (Cvek 80), Camora – Avounou (Fică 70), Bîrligea (Deac 70), Otele (Juricic 89). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru (Lixandru 45) – Al. Băluţă, Compagno, Fl. Coman. ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Muhar 58 / Compagno 86, Şut 86

Reclamă

Arbitri: Sebastian Colţescu – Radu Ghinguleac, Daniel Mitruţi – Florin Andrei

Arbitri VAR: George Găman – Adrian Popescu

Observator: Iosif Olah

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și