Închide meniul

Neluţu Varga îi plânge de milă lui Gigi Becali, după anunţul patronului de la FCSB că se retrage din fotbal: „Chiar îmi dați o veste proastă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2023, 16:45

Reclamă
Neluţu Varga îi plânge de milă lui Gigi Becali, după anunţul patronului de la FCSB că se retrage din fotbal: „Chiar îmi dați o veste proastă!

Neluţu Varga îi plânge de milă lui Gigi Becali, după anunţul patronului de la FCSB că se retrage din fotbal

Neluţu Varga este patronul lui CFR Cluj / AntenaSport

Neluţu Varga îi plânge de milă lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB a anunţat că se retrage din fotbal după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1, din derby-ul etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Finanţatorul lui CFR Cluj speră să ca latifundiarul din Pipera să se răzgândească şi să continue să investească la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul campioanei ultimilor cinci ani din România a avut o primă reacţie după anunţul făcut de rivalul său. Nu îşi doreşte ca Gigi Becali să renunţe la clubul pe care îl patronează de două decenii.

Neluţu Varga îi plânge de milă lui Gigi Becali

„Îi înțeleg perfect supărarea lui Gigi Becali, dar eu nu doresc ca acest om sa iasă din fotbal deoarece fotbalul românesc va avea mult de pierdut. Și așa suntem cam putini cei care ne băgăm banii în fotbal. Sunt eu, Gigi Becali, Mititelu, Dan Șucu, Rotaru, Iftime… E păcat ca Gigi Becali să iasă din fotbal.

Chiar îmi dați o veste proastă. Cu toate că suntem rivali nu îmi doresc ca Gigi Becali să iasă din fotbal. Fără Gigi Becali fotbalul românesc o să fie și mai sărac. Sper să revină asupra acestei decizii„, a declarat Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că a avut probleme de sănătate după înfrângerea cu Rapid şi a amintit de chinul cu care s-a confruntate Neluţu Varga. „Ce-mi dă mie fotbalul? Boală! Ies eu, iese Mititelu, iese Rotaru!”, a spus finanţatorul roş-albaştrilor. Omologul său de la CFR Cluj i-a dat dreptate.

Reclamă

Vreți să vă spun ceva? Gigi Becali are dreptate cu sănătatea. Ea e mai presus de toate. Cei peste 60 de ani trebuie sa avem mare grijă cu inima.

Nici eu nu m-am simțit bine după meciul de la Constanța. Dar a doua zi am analizat mai bine și mi-am dat seama că am vorbit prea la cald despre acele faze. Nu a fost chiar așa cum am zis eu, dar am vorbit la supărare. Îmi doresc din tot sufletul să nu mai fiu nevoit sa vorbesc de arbitraj. Îmi doresc să vorbesc doar de jocul echipei mele„, a mai spus patronul lui CFR Cluj.

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef de la FCSB

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul conducător de la FCSB, după retragerea lui de la echipă. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că Mihai Stoica va fi omul său de bază, iar el va decide totul la echipă. De asemenea, Becali a menţionat că nu se va mai uita nici la meciuri, şi nu se va mai implica nici când va fi vorba de schimbări.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai vreau să am de-a face cu ei. Sunt nişte copii prea obraznici. Prea fără bun-simţ. Vassaras stă numai prin Grecia. Că suntem noi proşti. Eu nu mai vreau să fiu. Am terminat cu voi, cu oameni fără demnitate ce sunteţi.

O să vedeți la Registrul Comerțului pe numele cui voi pune echipa. O s-o pun pe numele surorii mele și o s-o vând când o să pot.

La meciuri n-o să mă mai uit. Meme o să fie președintele Consiliului de Administrație, el va comanda totul. Pe mine nu mă mai interesează nimic, nici măcar schimbările. Ce o fi, o fi, să fie! Nici nu mă mai bag. După meci întreb și eu scorul ca să vedem ce a fost.

Jucătorii îşi vor lua banii. Este MM acolo. Eu la meciuri nu mă mai uit. Ce-mi dă mie fotbalul. Boală!”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă de la Palat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și