Închide meniul

Gigi Becali, mesaj categoric! Alţi doi patroni din Liga 1 se vor retrage din fotbal: „Ei aveau ambiţii cu mine!”

Viviana Moraru Publicat: 24 aprilie 2023, 15:30

Reclamă
Gigi Becali, mesaj categoric! Alţi doi patroni din Liga 1 se vor retrage din fotbal: „Ei aveau ambiţii cu mine!

Gigi Becali, mesaj categoric! Alţi doi patroni din Liga 1 se vor retrage

Gigi Becali, în timpul unui interviu / AntenaSport

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric şi a anunţat că alţi doi patroni din Liga 1 se vor retrage din fotbal. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit acest fapt în aceeaşi conferinţă de presă în care a anunţat că nu se va mai implica la FCSB, şi va ceda echipa, fiind dispus să o vândă pe suma de 25 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi-a anunţat retragerea din fotbal. Patronul de la FCSB a fost extrem de nemulţumit de modul în Horaţiu Feşnic a arbitrat derby-ul cu Rapid, şi astfel a luat o decizie drastică.

Gigi Becali a dezvăluit că alţi doi patroni din Liga 1 se vor retrage din fotbal

Gigi Becali a delarat că după el, şi Adrian Mititelu, precum şi Mihai Rotaru, se vor retrage din fotbal. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că singurul oficial din Liga 1 care va rămâne ferm pe poziţii este Dan Şucu, acţionarul din Liga 1.

„Păi, dacă ies eu, se alege praful. Ies eu, iese Mititelu, iese Rotaru! Nu îi mai interesează. Ei aveau ambiții cu mine. Acum, ce să facă? Rămâne Șucu”, a declarat Gigi Becali, la conferinţa de presă susţinută la Palat.

Gigi Becali anunţase iniţial că el se va retrage din fotbal. Acesta a fost extrem de nemulţumit de arbitrul Horaţiu Feşnic, şi ca urmare a ales să facă un pas în spate, Mihai Stoica fiind cel care se va ocupa de echipă, în lipsa sa.

Reclamă

„Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv, că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc”, a mai declarat Gigi Becali, în aceeaşi conferinţă de presă.

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef de la FCSB, după retragerea lui

Gigi Becali a anunţat cine va fi noul şef de la FCSB, după retragerea lui de la echipă. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că Mihai Stoica va fi omul său de bază, iar el va decide totul la echipă. De asemenea, Becali a menţionat că nu se va mai uita nici la meciuri, şi nu se va mai implica nici când va fi vorba de schimbări.

„Nu mai vreau să am de-a face cu ei. Sunt nişte copii prea obraznici. Prea fără bun-simţ. Vassaras stă numai prin Grecia. Că suntem noi proşti. Eu nu mai vreau să fiu. Am terminat cu voi, cu oameni fără demnitate ce sunteţi.

Reclamă 4 / 0/3

O să vedeți la Registrul Comerțului pe numele cui voi pune echipa. O s-o pun pe numele surorii mele și o s-o vând când o să pot.

La meciuri n-o să mă mai uit. Meme o să fie președintele Consiliului de Administrație, el va comanda totul. Pe mine nu mă mai interesează nimic, nici măcar schimbările. Ce o fi, o fi, să fie! Nici nu mă mai bag. După meci întreb și eu scorul ca să vedem ce a fost.

Jucătorii îşi vor lua banii. Este MM acolo. Eu la meciuri nu mă mai uit. Ce-mi dă mie fotbalul. Boală!”, a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă de la Palat.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și