Închide meniul

Neluţu Varga l-a criticat din nou pe Dan Petrescu, chiar şi după ce a anunţat că „Bursucul” rămâne la CFR Cluj: „A cerut întotdeauna mai mult decât e necesar. Are 40-50 de jucători”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2022, 15:30

Neluţu Varga l-a criticat din nou pe Dan Petrescu, chiar şi după ce a anunţat că „Bursucul rămâne la CFR Cluj: „A cerut întotdeauna mai mult decât e necesar. Are 40-50 de jucători

Dan Petrescu îl regretă pe Marko Dugandzic

Dan Petrescu, pe banca lui CFR Cluj / Hepta

Neluţu Varga l-a criticat din nou pe Dan Petrescu, chiar şi după ce a anunţat că „Bursucul” va rămâne antrenorul lui CFR Cluj, în pofida scandalului uriaş dintre cei doi. Patronul campionilor susţine că trebuie să aducă de acasă 7 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Deficitul despre care vorbeam (n.r. „zeci de milioane”) este făcut de-a lungul anilor. Eu sunt pe minus din ce a produs clubul şi cât am adus eu de acasă. El nu mi-a produs mie niciun ban. Eu nu m-am referit la salariul lui, ci ce au cheltuit ei, ca buget. Ei nu şi-au produs bugetul! Despre ce vorbim?!

Neluţu Varga l-a criticat din nou pe Dan Petrescu

Cel puţin 15 milioane de euro cheltuie clubul acum, că am redus costurile, şi produce 8. Deci 7 milioane trebuie să aduc de acasă sau că găsesc alte soluţii, sau să câştige meciuri în Europa. Despre asta vorbim. Sau să vândă jucători. Dacă el nu promovează tineri, n-ai ce vinde.

De exemplu, avionul (n.r. la deplasarea în Kosovo) ne-a costat 130.000. El a produs 160.000. Cazarea şi masa au mai costat 100.000. Despre ce vorbim? El a produs în meciul ăla cu Kosovo 160.000 şi a cheltuit 250.000. Atunci, care e logica? Nu înţeleg.

El vorbeşte că ne-a produs nouă bani? În afara faptului că în deficit a produs, n-a produs nimic. A cerut întotdeauna mai mult decât e necesar. Are 40-50 de jucători. Toţi au salarii mari. La noi nu există decât 10-15-20.000-30.000 de euro salariu. Deci astea-s salariile.”, a spus Varga, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj

Neluţu Varga a anunţat şi că Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj. Asta după ce scandalul dintre cei doi părea că duce doar către despărţire. Întâlnirea lor a fost amânată de Dan Petrescu, din cauza unei răceli.

Totuşi, va avea loc un dialog faţă în faţă pentru a stabili noile condiţii ale continuării colaborării. „Nu mai discutăm de plecare, e caz închis”, e anunţul clar făcut de Varga.

”Am vorbit acum cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are Covid… El mi-a spus că mâine (n.r. – joi) o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am nevoie de rezultate, ca el să muncească bine, nu mai trebuie să facem circ la televizor”, a spus Neluţu Varga, citat de fanatik.ro.

Petrescu a căştigat patru dintre ultimele cinci titluri ale CFR-ului, iar acest lucru l-a făcut pe Neluţu Varga, de altfel un tip care se aprinde repede, să uite de replicile acide ale componentului Generaţiei de Aur.

Un alt motiv pentru care probabil că Petrescu va rămâne în funcţie este clauza de reziliere a contractului, în valoare de 400.000 de euro. Iniţial, Varga a sperat să scape cu jumătate din suma, dar fostul fundaş dreapta nu a vrut să audă.

Recomandări
  • Neluţu Varga l-a criticat pe Dan Petrescu
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma Vezi toate știrile
Citește și