Închide meniul

Neluțu Varga, ultimatum pentru Cristi Manea. Ce se va întâmpla dacă fundașul nu își prelungește contractul cu CFR Cluj

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 ianuarie 2024, 17:52

Neluțu Varga, ultimatum pentru Cristi Manea. Ce se va întâmpla dacă fundașul nu își prelungește contractul cu CFR Cluj

Neluțu Varga, ultimatum pentru Cristi Manea

Cristi Manea, într-o partidă pentru CFR Cluj/ Profimedia

Neluțu Varga a dat un ultimatum pentru Cristi Manea. Patronul de la CFR Cluj vrea să îl facă pe fundaș să semneze prelungirea contractului cu fosta campioană a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, fundașul a revenit după o accidentare, dar se află în ultimele 6 luni de contract cu echipa din Gruia. Jucătorul trecut și pe la FCSB are acum de luat o decizie grea, iar, recent, a fost presat și de conducerea clubului.

Neluțu Varga, ultimatum pentru Cristi Manea. Ori semnează, ori nu va mai juca

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, conducerea celor de la CFR Cluj i-a transmis lui Cristi Manea că trebuie să dea un răspuns urgent, în legătură cu prelungirea contractului.

Fundașul revenit din accidentare a primit o ofertă din partea șefilor din Gruia, pentru prelungirea înțelegerii. Sursa citată anterior anunță faptul că, în cazul în care jucătorul va alege să nu accepte oferta respectivă, nu va mai juca la CFR Cluj până în vara, atunci când contractul îi va expira.

Alegerea este una foarte dificilă pentru Cristi Manea, având în vedere faptul că acesta își dorește să meargă, alături de echipa națională, la Campionatul European din 2024. Astfel, dacă nu va semna cu CFR Cluj, șansele acestuia de a participa la turneul final sunt, practic, nule.

Reclamă

Ziv Morgan a fost dat afară de la CFR Cluj. Anunțul oficialilor din Gruia

Ziv Morgan a fost dat afară de la CFR Cluj. Contractul internaționalului israelian a fost reziliat pe cale amiabilă. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

Cotat la 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, fundașul era împrumutat de la formația Kriat Shmona. Totuși, chiar dacă împrumutul era valabil până în vară, oficialii din Gruia au decis ca această înțelegere să se încheie din această perioadă de mercato.

Reprezentanții fostei campioane a României au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, despărțirea de fundașul Ziv Morgan. În perioada în care a fost legitimat la CFR Cluj a adunat 17 meciuri în care nu a reușit să marcheze sau să ofere pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

„Mulțumim, Ziv Morgan!

Clubul CFR 1907 Cluj și fundașul Ziv Morgan au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului

Venit în Gruia în vara anului trecut, Ziv a bifat 17 apariții în tricoul echipei noastre

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă în carieră!”, a fost postarea făcută de oficialii de la CFR Cluj, pe contul oficial de Instagram.

În cariera sa, fundașul de 23 de ani a adunat 9 selecții la echipa națională U21 a Israelului. Nici în cadrul acestor partide nu a reușit să fie decisiv pentru naționala sa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și