Închide meniul

Ngezana, repriză de coşmar în FCSB – Rapid! A greşit grav la ambele goluri ale rapidiştilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 noiembrie 2023, 21:45

Reclamă
Ngezana, repriză de coşmar în FCSB – Rapid! A greşit grav la ambele goluri ale rapidiştilor

Ngezana a avut o repriză de coşmar în FCSB - Rapid. Fundaşul sud-african a greşit la ambele goluri marcate de Rapid

Colaj Orangesport

Ngezana a avut o repriză de coşmar în FCSB – Rapid. Fundaşul sud-african a greşit la ambele goluri marcate de Rapid în prima repriză a derby-ului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 39, fundaşul celor de la FCSB a alunecat în faţa lui Borja Valle. Acesta i-a pasat lui Papeau, care a trecut fără nicio problema de 3 jucători de la FCSB: acelaşi Ngezana, Dawa şi Pantea.

Ngezana, repriză de coşmar în FCSB – Rapid! A greşit grav la ambele goluri ale rapidiştilor

În prelungirile primei reprize, Ngezana poate fi considerat vinovat pentru golul marcat de Paul Iacob. Acesta a reluat din voleu centrarea din corner al lui Borja Valle, după ce a scăpat din marcajul lui Ngezana.

Incidente în derby-ul FCSB – Rapid

Au fost incidente în minutul 24 al derby-ului de pe Arena Naţională. Ovidiu Popescu a avut o intrare dură, la mijlocul terenului, la Jayson Papeau. Spiritele s-au încins imediat şi toţi jucătorii s-au îmbrâncit.

Ovidiu Popescu a încercat să îl deposedeze pe jucătorul francez al rivalei. A intrat prin alunecare, iar Papeau s-a resimţit şi a cerut intervenţia medicilor. Sebastian Colţescu i-a arătat imediat cartonaş galben mijlocaşului liderului Ligii 1.

Reclamă

Jucătorii Rapidului au protestat şi au cerut eliminarea lui Ovidiu Popescu, moment în care „centralul” partidei i-a anunţat că aşteaptă indicaţii din cabina VAR.

Săpunaru şi Radunovic s-au contrat, moment în care au intervenit şi coechipierii lor. Situaţia s-a detensionat după câteva secunde, iar Colţescu a decis să nu „inflameze” şi mai mult atmosfera şi nu a mai acordat alte avertismente.

Arbitrii VAR au decis că Ovidiu Popescu nu trebuia să fie eliminat, astfel că meciul s-a reluat. Papeau şi-a revenit şi a putut continua jocul.

Reclamă 4 / 0/3

Ultraşii FCSB-ului au fost peste jucători, în cantonament

Ultraşii FCSB-ului au fost peste jucători, în cantonamentul de la Berceni, înaintea derby-ului cu Rapid. Mihai Stoica a anunţat ce s-a întâmplat chiar înainte de meciul FCSB – Rapid, din etapa a 15-a a Ligii 1, care va fi de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Membrii marcanţi ai Peluzei Nord şi-au dorit să discute cu fotbaliştii lui Gigi Becali şi au fost prezenţi la ultimul antrenament al roş-albaştrilor. MM a dezvăluit ce s-a întâmplat şi e convins că FCSB va reuşi să o răpună pe rivala antrenată de Cristiano Bergodi.

Am primit vizita a 30-40 de membri marcanţi ai Peluzei Nord, care au avut o discuţie cu jucătorii. A fost cred prima discuţie fără menajamente, cred că a fost prima discuţie cu cărţile pe faţă. Referitor la relaţia dintre jucători şi suporteri, referitor la modul în care ne-am prezentat la anumite meciuri. Fiecare a spus ce avea pe suflet. Şi cred că a contat foarte mult discuţia asta. Mie mi-a dat mai multă încredere că va ieşi bine, sunt foarte încrezător la meciul ăsta. Simt că avem de luat o revanşă şi avem şi în faţa cui să o luăm.

Va fi stadionul plin. Când văd toate 3 inelele, Tribuna 2 plină… inima e Peluza Nord, dar plămânii stadionului îl reprezintă Tribuna 2. Că la VIP mai vin şi cetăţeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid Vezi toate știrile
Citește și