Închide meniul

„Nici Mircea Lucescu nu are ce să facă!” Giani Kiriţă, verdict sumbru pentru Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 16:36

Reclamă
„Nici Mircea Lucescu nu are ce să facă! Giani Kiriţă, verdict sumbru pentru Dinamo

Dat afară de la Dinamo, jucătorul refuză să plece

Jucătorii lui Dinamo, la finalul unui meci/ Profimedia

Giani Kiriţă a oferit un verdict sumbru pentru Dinamo, mărturisind că nici Mircea Lucescu nu i-ar putea salva pe „câini”. Fostul fundaş a declarat că trupa din Ştefan cel Mare nu mai are identitate, având un discurs dur şi la adresa conducătorilor alb-roşilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns la 13 meciuri fără victorie în Liga 1, în ultima etapă fiind învinsă de U Cluj, pe teren propriu. „Câinii” sunt pe penultimul loc, cu 10 puncte, fiind la 11 puncte distanţă de ocupanta locului de baraj, FCU Craiova.

„Nici Mircea Lucescu nu are ce să facă!” Giani Kiriţă, verdict sumbru pentru Dinamo

Giani Kiriţă a ajuns la concluzia că Dinamo se confruntă cu aceeaşi situaţie ca în anul în care a retrogradat. Acesta se teme de faptul că transferurile din iarnă nu vor aduce nici ele un plus la echipă.

De asemenea, Kiriţă a mai declarat că oficialii lui Dinamo „nu sunt pricepuţi” şi a subliniat că aceştia nu vor să aibă alături în conducere foste glorii ale clubului.

„E ca în anul în care am retrogradat, aceleași probleme, nu se rezolvă nimic. Pe viitor dacă nu se aduc jucători… Bani s-au băgat atât cât au avut ei, sunt salarii destul de bune, sunt jucători la Dinamo cu salarii 10-12.000 de euro pe lună. Vom vedea cu siguranță în perioada asta de pauză dacă sunt bani și ce jucători se vor aduce.

Reclamă

Mi-e teamă că nu vor veni jucători buni, ce jucător ar veni la Dinamo să se asocieze cu o retrogradare în CV-ul lui. De la startul campionatului s-a greșit campania de transferuri. Românii nu se mai regăsesc în primul 11.

La un club ca Dinamo e imposibil să te identifici cu acest club dacă nu ai în teren români care să pună suflet. Ei vin, iau banul, dacă au retrogradat nu se întâmplă nimic, au plecat, la revedere. Se vede clar că oamenii ăștia care conduc Dinamo nu sunt pricepți. Din moment ce tu spui că fostele mari glorii ale lui Dinamo nu au ce să caute în acest proiect. Unde s-a ajuns?

(N.r. Despre Mircea Lucescu) Nu o să vină niciodată. Poate să facă miracole, să vină cu jucători. În actuala conjunctură cu siguranță nu, chiar dacă e Mircea Luescu. Nu are materie primă în primul rând. Nu mai vorbim de răutate, mereu am fost crescuți în ADN să fim răi, agresivi. Nu vezi asta, lentoare, agresivitate. Ăștia nu mai știu ce înseamnă Dinamo, nu avem identitate”, a declarat Giani Kiriţă, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cornel Dinu s-a năpustit asupra jucătorilor lui Dinamo

Cornel Dinu nu a mai rezistat şi s-a năpustit asupra jucătorilor lui Dinamo, după înfrângerea suferită de „câini” împotriva lui U Cluj, scor 0-1. Legenda grupării din Ştefan cel Mare a oferit declaraţii de o duritate extremă.

„De exemplu la Dinamo, jucătorii care sunt luați, am văzut cine este acest Nicolescu, din păcate el nu are posibilitatea de a discerne calitățile specifice pentru posturile pe care evoluează fotbaliștii.

De exemplu, la primul gol din minutul 4, săracul adus de la Clinceni a dormit acolo pe lângă Nistor. La fel cam și ceilalți, Bena, Grigore, cei care îi aleg sunt oameni care nu au practicat fotbalul, nu știu că un apărător îl iei dacă are deposedare, marcaj, plasament, săritură de cap. La un mijlocaș mai bine luau pe Iglesias pe cântăreț, că a fost junior la Real Madrid.

Cum să-l iei pe Abdallah, e bun doar într-o moschee atunci când face imamul slujba la 5 după amiaza. Acești căutători de talente fac parte din staff-ul administrativ al echipei. La Real Madrid au Harvard, la noi e total diferit. La noi conducerile sunt ori dictatoriale, ca la FCSB, același lucru și la CFR când se supără Varga, același lucru și la FCU și la Universitatea, așa zisă, pentru că Universitatea e FCU. Problema e că nu suntem pregătiți să avem oameni care să creeze echipele de administrație a fenomenelor„, a declarat Cornel Dinu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilo 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” Vezi toate știrile
Citește și