Închide meniul

Nicolae Dică a dat cărțile pe față în legătură cu Tavi Popescu, după plecarea de la FCSB: „A făcut saltul prea rapid, era normal să cadă!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 noiembrie 2022, 22:43

Nicolae Dică a dat cărțile pe față în legătură cu Tavi Popescu, după plecarea de la FCSB: „A făcut saltul prea rapid, era normal să cadă!

Nicolae Dică, mesaj direct pentru Gigi Becali

Octavian Popescu, la finalul unui meci al celor de la FCSB / Hepta

Nicolae Dică a dat cărțile pe față în legătură cu Tavi Popescu, după plecarea de la FCSB. Fostul antrenor al roș-albaștrilor a vorbit deschis despre prestațiile puștiului de 19 ani, transformat în „perlă” de Gigi Becali. „Dicanio” este convins că Popescu își va reveni la forma din sezonul precedent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică este de părere că Tavi Popescu a făcut prea repede saltul la postul de titular în echipa FCSB-ului, iar din acest motiv suferă în prezent.

Nicolae Dică a dat cărțile pe față în legătură cu Tavi Popescu, după plecarea de la FCSB

Nicolae Dică a explicat și de ce i-a schimbat în repetate rânduri poziția în teren atacantului de 19 ani. „Mr. Nick” consideră că Tavi Popescu va deveni un decar veritabil, așa cum a fost și el de-a lungul carierei de jucător.

„Eu l-am pus decar, după l-am trecut în partea stângă. Am văzut că nici acolo nu merge, l-am trecut după mijlocaș stânga, unde a dat cel mai bun randament. Eu nu pot să îl fac să nu mai dribleze, să uite fotbalul, să nu mai dea goluri extraordinare.

Sunt momente și momente, nu trece printr-o perioadă bună, dar sunt sigur că va reveni și cred că în doi ani va fi de zonă centrală, asta e părerea mea.

Reclamă

Și eu am fost la fel, așa îl simt. A fost o discuție să i se prelungească contractul, dar nu știu din ce motiv nu i s-a mai prelungit. El a făcut saltul prea rapid, era normal să vină un moment în care să cadă”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Nicolae Dică și Joyskim Dawa, „la cuțite” în vestiar!

Nicolae Dică și Joyskim Dawa au fost „la cuțite” în vestiar, la pauza meciului cu U Cluj, de luni seară. Fostul antrenor de la FCSB susţine că fundaşul s-a enervat, în momentul când i s-au reproşat unele greşeli făcute în teren.

Nicolae Dică a demisionat din funcţia de antrenor de la FCSB, după înfrângerea suferită în faţa celor de la U Cluj. Până ce Gigi Becali va găsi un înlocuitor, Mihai Pintili este cel care se ocupa de echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Dică a fost nemulţumit de atitudinea pe care a avut-o Joyskim Dawa. Tehnicianul cerea disciplină la echipa sa, însă fundaşul s-a enervat în momentul în care i-a fost sugerat un alt stil de joc.

Cei doi au avut un dialog aprins la pauza partidei de la Cluj, în urma căruia Dawa a fost înlocuit. Antrenorul de 42 de ani a dezvăluit că nu este singura dispută pe care a avut-o cu un jucător, Denis Alibec fiind cel cu care a mai avut un „clinci” în trecut.

„Eu nu mă cert cu jucătorii, jucătorii trebuie să facă ce spun eu. Am avut discuție la pauză, în care i-am explicat cum am pregătit jocul, că nu trebuia să facă ceea ce a făcut. Le-am spus că nu mai vreau să joace pe mijlocașii centrali sau mijlocașii de bandă când vin cu adversar în spate pentru că riscăm să pierdem mingea și se întâmplă să iei gol.

Ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB-ului, la pauza meciului cu U Cluj

Vreau să-mi jucați pe atacant, minge lobată, și venit imediat pe mingea a doua. Le-am zis că asta vreau să facă, atât, nu cer mai mult. Și el a început să vorbească. Este clar, la mine e vorba de disciplină. În momentul în care merg la o echipă, vreau disciplină. Nu contează cine e, poate fi cel mai bun jucător din România.

Și știți foarte bine că am avut clinciuri. (N.r. – Și cu Alibec) Da. Și în momentul în care îmi comentezi… înseamnă că nu ai făcut ceea ce eu ți-am spus și mai și comentezi. Ok, și a ieșit afară. Vorbea în franceză și nu am înțeles. În momentul în care eu i-am spus să tacă, i-am spus „taci” în engleză. Și el a continuat să vorbească în franceză. I-am spus ok, stai afară și gata! A fost simplu, imediat la reglez”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și