Închide meniul

Nicolae Dică și-a recunoscut marea eroare făcută la FCSB: „Am analizat după meci! A fost o greșeală din partea mea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 septembrie 2022, 18:11

Nicolae Dică și-a recunoscut marea eroare făcută la FCSB: „Am analizat după meci! A fost o greșeală din partea mea!

Nicolae Dică, anunţ de ultimă oră despre viitorul său la FCSB

Nicolae Dică, în timpul meciului West Ham - FCSB 3-1 / Kieran Cleeves/CSM via ZUMA Press Wire)

Nicolae Dică și-a recunoscut marea eroare făcută pe banca FCSB. Antrenorul de 42 de ani a dezvăluit că a greșit în meciul cu West Ham, din Conference League, scor 1-3, când l-a schimbat pe Andrea Compagno cu David Miculescu în repriza a doua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înlocuirea a fost efectuată în minutul 70, imediat după ce englezii reușiseră să egaleze din penalty, prin Bowen.

Nicolae Dică și-a recunoscut marea eroare făcută la FCSB

Chiar dacă FCSB a condus cu 1-0 pe London Stadium grație golului marcat de Andrei Cordea, vicecampioana României a fost învinsă în cele din urmă cu 3-1. Roș-albaștrii au căzut după golul de 1-1, iar Emerson și Antonio au profitat și au calmat spiritele în capitala Angliei.

FCSB n-a mai contat pe faza ofensivă după ce Nicolae Dică l-a schimbat pe Andrea Compagno, iar tehnicianul roș-albaștrilor își reproșează acum acest lucru.

„A fost o greșeală din partea mea, am analizat după joc. El (n.r. – Andrea Compagno) era punctul fix din jocul nostru, cum pregătisem partida. Era unul dintre jucătorii de care ne legam, am zis că vin cu un jucător mai tânăr, proaspăt. A fost o greșeală.

Reclamă

La West Ham am fost aproape sa câștigăm jocul. Daca ar fi marcat Cordea acolo, am fi câștigat”, a spus Nicolae Dică, pentru Digisport.

Nicolae Dică, anunț ferm după startul dezastruos de sezon al FCSB-ului

Nicolae Dică, la ora adevărului după startul dezastruos de sezon al FCSB-ului. Vicecampioana României s-a „scufundat” până pe locul 14 în Liga 1 după primele 11 etape. Roș-albaștrii au câștigat un singur meci din cele 9 disputate, iar situația devine din ce în ce mai alarmantă la clubul lui Gigi Becali.

În ciuda presiunii uriașe, Dică rămâne încrezător că poate redresa echipa și exclude din start o despărțire prematură.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică încearcă să găsească soluția potrivită pentru a scoate FCSB din criză. Înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-2, din etapa precedentă l-a pus serios pe gânduri pe „Dicanio” în legătură cu jocul echipei.

„Te gândești să pleci de la FCSB”, a fost întrebat Dică. Iar răspunsul său ferm a venit imediat: „Nu!”.

Apoi, antrenorul vicecampioanei a explicat cum se simte după debutul teribil de sezon:

„Sunt dezamăgit, dar nu am ce să fac. Acum trebuie să gândesc ce să fac în viitor, cum să fac ca echipa să aibă rezultate. Gândirea asta a început după meciul cu Craiova – ce am de făcut pentru a scoate echipa din acest moment mai dificil”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și