Închide meniul

Reacția lui Nicolae Dică după ce Mirel Rădoi i-a ghicit primul „11” aproape în întregime: „M-am amuzat pe treaba asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 septembrie 2022, 22:02

Reacția lui Nicolae Dică după ce Mirel Rădoi i-a ghicit primul „11 aproape în întregime: „M-am amuzat pe treaba asta!

Nicolae Dică anunță că Billel Omrani și Andrea Compagno vor face echipă în atacul FCSB-ului

Nicolae Dică, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

A venit reacția lui Nicolae Dică după ce Mirel Rădoi i-a ghicit primul „11” aproape în întregime, la meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-1, din etapa a 11-a a Ligii 1. Antrenorul roș-albaștrilor a dezvăluit că s-a amuzat când a aflat că nașul său l-a „citit” înaintea derby-ului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rădoi a nimerit 9 dintre cei 11 jucători trimiși în teren de Dică la duelul „de foc” de pe „Ion Oblemenco”, iar oltenii s-au impus cu 2-1, la finalul unui joc decis de două penalty-uri și un autogol.

Reacția lui Nicolae Dică după ce Mirel Rădoi i-a ghicit primul „11” aproape în întregime

Nicolae Dică nu s-a supărat pe Mirel Rădoi pentru jocul psihologic lansat înaintea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. În plus, „Dicanio” recunoaște că nu s-a lăsat deloc influențat de declarația bunului său prieten și chiar s-a amuzat pe seama ei:

„Eu m-am amuzat pe treaba asta. Eu știam în mare echipa. Nu eram sigur de Coman, că făcuse un RMN și trebuia să aflu dacă poate să joace sau nu. Știam echipa, știam că joc cu Haruț în zona centrală. Nu știam ce a vorbit el și cum a gandit-o el”, a spus Nicolae Dică, pentru Orangesport.

La conferința de presă premergătoare derby-ului din Bănie, Mirel Rădoi a oferit un moment savuros: a enumerat posibila echipă de start a FCSB-ului. Antrenorul oltenilor a fost chiar inspirat și a ghicit 9 din 11 jucători!

Reclamă

Singurii jucători „omiși” de Mirel Rădoi au fost Vali Crețu și Denis Haruț. Fostul selecționer a crezut că Dică îi va folosi în locul lor pe Radu Boboc și Octavian Popescu.

Echipa folosită de Dică:

Echipa „ghicită” de Rădoi:

Reclamă 4 / 0/3
  • Târnovanu – Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Oc. Popescu, Oaidă – Cordea, Compagno – Fl. Coman

Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Rădoi l-a învins pe Dică!

Universitatea Craiova – FCSB 2-1. Mirel Rădoi l-a învins pe Nicolae Dică în derby-ul etapei a 11-a din Liga 1. Oltenii s-au impus la limită în Bănie, după un meci extrem de tensionat decis de două goluri din penalty și un autogol incredibil al lui Răzvan Oaidă.

Bogdan Mitrea a deschis scorul în minutul 32, din penalty. FCSB a egalat tot din lovitură de la 11 metri, în minutul 45+6, prin Andrea Compagno. Trupa lui Rădoi a obținut victoria după autogolul de „cascadorii râsului” semnat de Răzvan Oaidă în minutul 66.

În urma succesului din această seară, trupa lui Mirel Rădoi a urcat pe locul 5 în Liga 1. De cealaltă parte, FCSB continuă să se „scufunde” în clasament. Roș-albaștrii au ajuns pe poziția a 14-a, cu o singură victorie obținută în actuala stagiune.

Mirel Rădoi nu se poate bucura din plin de victorie: „Gigi Becali e nașul meu, Dică e finul meu”

„Cred că diferența de scor putea să fie mult mai mare în prima repriză. Cred că și posesia și ocaziile au fost de partea noastră. În a doua repriză am început să fim presați și nu am mai reușit să ducem mingea de pe o parte în alta a terenului.

(N.r. – Cum te simți, ținând cont că ți-ai învins fosta echipă?) E plăcut că sunt aici, dar nu e plăcut în general. Din punctul ăsta de vedere, nu e ușor, dar trebuie să fac tot ce e posibil pentru Universitatea Craiova. Nu pot să mă bucur la maximum de victorie. Vă dați seama, îmi e greu, patronul echipei (n.r. – Gigi Becali) e nașul meu, Dică e finul meu, nu sunt într-o poziție în care să radiez de bucurie.

Nu vreau să pară că acuz arbitrajul, dar gândiți-vă că după două decizii în defavoarea noastră, puteam să fiu dat afară. Din acest motiv și arbitrii, la fel ca noi, trebuie să fie atenți.

Nu vreau să încep să-i fac selecția lui Edi. Sunt fundași centrali în Liga 1, nu doar la Craiova. Tamaș, de exemplu. Am fost în locul lui Edi și, indiferent dacă ne plac sau nu deciziile lui, trebuie să fim alături de el.

Reclamă

(N.r. – Despre hârtia pe care le-a trimis-o jucătorilor în timpul meciului) Ne-am pierdut reperele, zonele, și am fost nevoit să schimb din nou sistemul.

(N.r. – FCSB are 4 jucători la națională, deși e pe locul 14) E și un context ciudat. Într-adevăr, s-au calificat în Europa, au jucători talentați. Ne reprezintă și ei și CFR și trebuie să adune cât mai multe puncte. Nu cred că locul din Liga 1 trebuie să fie categoric pentru FCSB și Edi Iordănescu când vine vorba de selecția jucătorilor.

(N.r. – Cum vezi perioada actuală pentru națională?) Dificilă. E foarte greu să duci din punct de vedere fizic, să ai un grup de 7-8 jucători care să ducă meciuri din 3 în 3 zile. Orice s-ar întâmpla, indiferent de cum va arăta primul „11”, trebuie să fim alături de antrenor, din postura de suporter al echipei naționale”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Digisport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și