Închide meniul

Nicolae Dică a dezvăluit cine e „vinovat” pentru că nu a revenit în Liga 1: „Salariul era mai mare ca la Craiova”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 august 2023, 20:37

Reclamă
Nicolae Dică a dezvăluit cine e „vinovat pentru că nu a revenit în Liga 1: „Salariul era mai mare ca la Craiova

Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cu cine e mai greu de lucrat între Gigi Becali şi Adrian Mititelu

Nicolae Dică, la un meci / Profimedia Images

Nicolae Dică a dezvăluit cine e „vinovat” pentru că nu a revenit în Liga 1. „Nick” a spus că l-a refuzat pe Valeriu Iftime după ce a avut o discuţie cu staff-ul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul acesta Nicolae Dică le-a pregătit pe CS Mioveni şi FC U Craiova 1948 şi a fost la un pas să o preia pe FC Botoşani.

Nicolae Dică a dezvăluit cine e „vinovat” pentru că nu a revenit în Liga 1

Îi mulțumesc că s-a gândit la mine. Am fost la Botoșani, am avut o discuție de vreo 4 ore. Mi-a făcut plăcere, dar nu am ajuns la un numitor comun. Au fost probleme legate de staff. 

Cei din staff au gândit altfel decât mine, singur nu puteam să merg. EI au fost mai sceptici. Nu îmi doream să merg singur. Eu am zis OK, merg pe mâna lor. 

Am luat o decizie care să fie ok pentru toți. Salariul ar fi fost mai bun decât la Craiova”, a declarat Nicolae Dică pentru orangesport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică a colaborat în Liga 1 cu antrenorul secund Viorel Tănase (52 de ani) şi cu metodistul George Mihai Cotiga (33 de ani).

Dan Alexa o preia pe FC Botoşani după ce Nicolae Dică a refuzat oferta lui Valeriu Iftime

Dan Alexa este alesul lui Valeriu Iftime pentru funcţia de antrenor principal al lui FC Botoşani, după ce Nicolae Dică a refuzat oferta.

Valeriu Iftime a dezvăluit că Dan Alexa va fi cu siguranță antrenorul celor de la Botoșani, urmând să fie prezentat oficial în următoarea perioadă. Patronul moldovenilor a dezvăluit că nu s-a înțeles cu Nicolae Dică din cauza unor clauze din contract, astfel că a ajuns la vrainta Dan Alexa.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă înțelesesem cu Dică, dar au apărut niște probleme cu secunzii și totul a căzut.

Atunci am discutat cu Dan Alexa, care abia se întorsese din Italia și și-a dat acordul. Sută la sută va fi noul antrenor al Botoșaniului”, a declarat Valeriu Iftime, conform fanatik.ro.

Mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după plecarea de la FC U Craiova 1948

S-a aflat mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după ce a fost demis de la FC U Craiova 1948. Antrenorul i-a spus patronului din Bănie faptul că ar fi calificat echipa în play-off, dacă era lăsat în continuare pe banca oltenilor.

Îmi plăcea echipa. Poate în cinci-şapte etape, echipa intra în ritm. Eu am venit aici şi am vrut să schimb un fundaş central. Aveam conditiile necesare (n.r. la Craiova). Baza e foarte frumoasă, multe terenuri de antrenament.

Când ne-am despărţit, i-am spus (n.r. lui Adrian Mititelu) că dacă rămâneam, făceam performanţă. Asta i-am zis. Şi am rămas plăcut surprins că primeam mesaje frumoase de la jucători”, a răspuns imediat Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Adrian Mititelu a reacționat după ce l-a dat afară pe Nicolae Dică

Patronul oltenilor a vorbit despre despărțirea de Nicolae Dică, tehnician care a adunat doar 5 partide oficiale pe banca celor de la FC U Craiova 1948, în care a obținut două victorii și trei înfrângeri.

Adrian Mititelu a dezvăluit care au fost motivele pentru care l-a dat afară pe „Nick”. Acesta a menționat și faptul că îi pare rău că s-a ajuns la această decizie, menționând faptul că nu îi face plăcere să demită tehnicienii echipei sale.

Reclamă

Îmi pare sincer rău! Despărțirile de antrenori, înainte de termen, sunt extrem de neplăcute! Pur si simplu, asta am simțit! O fi bine, o fi rău, numai Dumnezeu știe! Presiunea obiectivului își spune cuvântul (n.r. intrarea în play-off)”, a spus Adrian Mititelu, pentru gsp.ro.

Cu Nicolae Dică pe bancă. oltenii au reușit să se impună doar în 2 partide din cele 5 disputate. A fost 1-0 cu FC Botoșani și 3-1 cu FC Voluntari. Partidele pe care „Nick” le-a pierdut au fost cu Sepsi Sf. Gheorghe (0-1), cu U Cluj (3-4) și cu Petrolul Ploiești (3-4).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și