Închide meniul

Nicolae Dică a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CS Mioveni: „Le-am spus ce îmi doresc”. Condițiile puse

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 ianuarie 2023, 12:18

Nicolae Dică a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CS Mioveni: „Le-am spus ce îmi doresc. Condițiile puse

Nicolae Dică, laude pentru Adrian Mutu înainte de CS Mioveni - Rapid

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Profimedia

Nicolae Dică a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CS Mioveni. Fostul antrenor de la FCSB a acceptat o nouă aventură în carieră, la echipa argeșeană pentru care a evoluat ca jucător în prima parte a sezonului 2011/2012.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică va avea o misiune dificilă la CS Mioveni, însă este pregătit pentru noua provocare. „Dicanio” va trebui să salveze echipa de la retrogradare. Mioveni este se află pe ultimul loc în Liga 1, cu numai 9 puncte acumulate în 21 de etape.

Nicolae Dică a dezvăluit cum a fost convins să semneze cu CS Mioveni

Nicolae Dică a explicat cum a fost convins de oficialii lui CS Mioveni să accepte oferta.

Tehnicianul de 42 de ani a cerut ca jucătorii să fie plătiți la zi și să fie realizate cel puțin 4-5 transferuri în următoarea perioadă, pentru a putea spera la menținerea în prima ligă.

„Ce m-a convins? Insistenţa avută de conducători, pe urmă ce le-am spus că-mi doresc: jucătorii să fie plătiţi şi să aducem jucători. Când aducem 8-9 jucători, când avem 4-5 semnaţi atunci vin şi eu, dar şi când se virează banii către jucători, aşa le-am zis.

Reclamă

Anul acesta s-au făcut plăţi către club, le-au virat o parte dintre bani jucătorilor. Banii de la televiziuni i-au cesionat. Din promisiunile avute de la domnul primar se va încerca să-i aducă pe toţi la zi în februarie cu salariile”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

CS Mioveni va debuta în noul an, cu Nicolae Dică pe bancă, în meciul cu Petrolul, programat pe 21 ianuarie pe teren propriu.

Nicolae Dică, reacţie genială când şi-a adus aminte de FCSB

Nicolae Dică a oferit o reacţie genială când şi-a adus aminte de FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a vorbit despre tactica pe care o va implementa la Mioveni şi a spus că nu va fi aceeaşi ca la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Dică a fost numit antrenor principal la CS Mioveni după demisia de la FCSB. Dică va încerca să îi salveze pe cei de la Mioveni de la retrogradare.

Să divulg tactica acum? E clar că te mulezi pe lotul pe care-l ai. Trebuie să fii nebun şi să zici că joci ce jucam la FCSB. Vom încerca să îmbinăm ofensivul cu defensivul, mai un contraatac. E normal ca antrenor să fii realist.

Vom încerca să scoatem rezultate. Vom fi o echipă bună, nu cum s-a întâmplat cu Mediaş, Clinceni. Cred în aceşti oameni, am fost la discuţii cu toată conducerea. Au mai fost discuţii în trecut, când erau în Liga 2, în Liga 1, cu primarul. Acum au insistat, au aşteptat, au făcut lucrurile cum au spus şi a contat că sunt argeşean„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Dică a vorbit şi despre independenţa pe care o va avea la Mioveni. La FCSB, Gigi Becali i-a promis „libertate” pentru o perioadă determinată. În cele din urmă, Nicolae Dică a demisionat.

”Nu se pune problema aşa. La FC Argeş tot lucrul ăsta l-am făcut. Orice antrenor de la Steaua (n.r. FCSB) sau poate şi la alte echipe nu face el totul. Nu face el toate transferurile sau… Mi-ar fi plăcut să vin când echipa era mai sus în clasament”, a mai spus Dică.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și