Închide meniul

Nicolae Dică, comparat cu Nicolo Napoli după plecarea de la FCSB: „Dacă vrea să se mai întoarcă…”

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2022, 18:59

Nicolae Dică, comparat cu Nicolo Napoli după plecarea de la FCSB: „Dacă vrea să se mai întoarcă…

Nicolae Dică, comparat cu Nicolo Napoli după plecarea de la FCSB

Colaj cu Nicolae Dică și Nicolo Napoli / Hepta

  • Nicolae Dică, comparat cu Nicolo Napoli după plecarea de la FCSB
  • Dialog fabulos cu Basarab Panduru

Basarab Panduru l-a comparat pe Nicolae Dică cu Nicolo Napoli după plecarea de la FCSB. Fostul internațional crede că „Dicanio” se va întoarce la clubul lui Gigi Becali, precum Napoli la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a plecat după doar câteva luni petrecute la FCSB, din cazua rezultatelor sub așeptări. A fost al doilea mandat al său pe banca echipei lui Gigi Becali. Mai are mult până să-l ajungă pe Nicolo Napoli, care s-a întors la Craiova lui Adrian Mititelu pentru a noua oară!

Nicolae Dică, comparat cu Nicolo Napoli după plecarea de la FCSB

Basarab Panduru și Nicolae Dică au purtat un dialog fabulos la orangesport.ro.

Reclamă

Basarab Panduru: Dacă vrea să se mai întoarcă…
Nicolae Dică: Nu vreau să mă mai întorc, mulțumesc! (n.r – râde)
Basarab Panduru: Nu? Păi, Napoli (n.r – Nicolo Napoli, la FC U Craiova) ce a zis, că nu se mai întoarce?
Nicolae Dică: Napoli nu cred că a spus asta!
Basarab Panduru: Aa, n-a spus?!

Mihai Pintilii, atac brutal la Nicolae Dică

Antrenorul interimar este supărat pe Nicolae Dică pentru faptul că fostul antrenor de la FCSB nu l-a salutat în momentul în care a plecat de la baza din Berceni. Pintilii spune că acest gest ţine de educaţie.

Reclamă

Îl respect ca fost fotbalist la această echipă şi că a fost fostul meu antrenor când am fost jucător. Şi atât. M-a dezamăgit când a plecat şi n-a salutat. Până la urmă, ţine de cei 7 ani de acasă. Indiferent cât de supărat eşti sau te-a lucrat sau nu te-a lucrat. Cei 7 ani de acasă…Mi-a zis mama, Dumnezeu să o ierte, să îţi laşi loc de bună ziua. Că eşti Nicolae Dică, că eşti Guardiola, că eşti Maradona, salută lumea. Se întâlneşte munte cu munte. Dar om cu om! În rest, chiar nu am niciun fel de problemă cu el„, a spus Mihai Pintilii la conferinţa de presă susţinută după Oţelul Galaţi – FCSB 0-0.

Dică, răspuns pentru Pintilii

Dică spune că nici Mihai Pintilii nu saluta în momentul în care pleca de la bază.

„Am avut o discuție cu el, știe despre ce e vorba. Nu vreau să discut mai mult. Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuții cu el, știe foarte bine ce s-a întâmplat. Și eu am fost deranjat de anumite lucruri. Nu pot să le spun, ei le știu. Mie nu îmi place să vorbesc despre lucruri pe care le-am făcut la un club. Ei le știu, le-am spus. Dacă ei vor să apară cu mai multe, să apară dacă vor ei. Eu nu vreau să divulg mai multe pentru că nu are rost să le vorbesc. Disciplina mea nu este plăcută de anumite persoane. Când nu îți place, e normal să apară anumite lucruri. Și nu vreau să comentez mai mult!

Reclamă 4 / 0/3

Sunt niște lucruri pe care eu vreau să le fac și trebuie să le facă toată lumea. Pintiii saluta când terminam noi antrenamentul? Saluta când pleca? Întrebați-l dacă saluta când pleca. Întrebați-l când pleca de la stadion, dacă știam când pleacă.

Vorbește de 7 ani de acasă. Când pleca de la stadion, avea 7 ani de acasă? Nu știa să salute! Eu zic că îi am. Eu sunt genul de om care spune când are ceva de spus.

Am salutat jucătorii, am fost la bucătărie, la maseuri, la toată lumea. Cine a fost în zonă acolo, am fost la toată lumea. Am vorbit cu MM, am stat de vorbă. Ei nu mai erau. Pintilii trecuse, dar eu încă nu îmi luasem la revedere. El nu mai era acolo. Era pe coridor, dar eu, după ce m-am dus la jucători, m-am dus la bucătărie, la doctor, la maseuri. El pregătea antrenamentul probabil„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu