Închide meniul

Nicolae Dică, complet impresionat de Tavi Popescu: „Are calități extraordinare! Astfel de decari sunt pe cale de dispariție”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 februarie 2023, 21:57

Nicolae Dică, complet impresionat de Tavi Popescu: „Are calități extraordinare! Astfel de decari sunt pe cale de dispariție

Nicolae Dică l-a lăudat pe Tavi Popescu

Nicolae Dică l-a lăudat pe Tavi Popescu / Profimedia

Nicolae Dică s-a arătat complet impresionat de Tavi Popescu. Fostul antrenor de la FCSB, ajuns între timp pe banca lui CS Mioveni, a avut un discurs încărcat cu termeni laudativi la adresa mijlocașului de 20 de ani. „Dicanio” susține că „perla” de la echipa lui Gigi Becali poate deveni o piesă de bază la echipa națională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a oferit pasa decisivă la golul marcat de Malcom Edjouma în CFR Cluj – FCSB 0-1. Puștiul vicecampioanei l-a servit pe francez cu o pasă de efect, cu călcâiul, și a contribuit la victoria uriașă obținută de roș-albaștri în Gruia, în etapa a 24-a din Liga 1.

Nicolae Dică, complet impresionat de Tavi Popescu: „Are calități extraordinare! Astfel de decari sunt pe cale de dispariție”

Nicolae Dică a urmărit cu mare atenție prestația lui Popescu, cel cu care a colaborat în cea de-a doua perioadă petrecută pe banca FCSB-ului (iulie – noiembrie 2022).

Actualul tehnician de la CS Mioveni l-a lăudat la scenă deschisă pe Tavi Popescu și a adus aminte că naționala României are nevoie mai mult ca niciodată de un decar. Dică are încredere că Tavi poate îndeplini acest rol în viitorul apropiat.

„Tavi Popescu este unul dintre cei mai valoroși jucători din campionat, dar mai poate crește, pentru că are calități extraordinare. Cred că poate să fie un jucător important și pentru echipa națională.

Reclamă

Ia acțiuni unu contra unu, are finalizare, este un jucător de ultimă pasă. Ne lipsesc acești jucători, sunt pe cale de dispariție acești decari, cum spunem noi. În acest moment, Florinel Coman se luptă pentru locul lui. Cred că va fi foarte greu să-i ia fața acum lui Tavi Popescu”, a spus Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Tavi Popescu a marcat 6 goluri și a expediat două assist-uri în actualul sezon din Liga 1.

Nicolae Dică, impresionat de jocul FCSB-ului în victoria cu CFR Cluj

Nicolae Dică, actualul antrenor al celor de la CS Mioveni, s-a declarat impresionat de jocul FCSB-ului în victoria cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Dică s-a declarat impresionat de evoluția pe care FCSB a avut-o în „Gruia”. Totodată, consideră că FCSB are șanse la titlu, având în vedere că, în cazul în care s-ar intra acum în play-off, între trupa lui Mihai Pintilii și lider ar fi o diferență de doar trei puncte.

„(N.r. Poate FCSB să ia titlul?) Poate. Pentru că la înjumătățirea punctelor sunt la trei puncte de primul loc. Dacă nu mă înșel, anul trecut au fost șapte sau opt puncte când s-a intrat în play-off și au fost aproape să joace cu trofeul pe masă în ultima etapă. Îi văd cu șanse la titlu.

Nu sunt surprins de victoria FCSB-ului pentru că au un lot foarte bun. Au jucat o primă repriză, unde puteau să marcheze două, trei goluri. A doua repriză, într-adevăr, le-a aparținut celor de la CFR Cluj.

Dar au jucători de calitate. S-a văzut la faza golului când au fost doi jucători contra cinci adversari și au reușit să marcheze. FCSB a fost echipa care a dominat, care a avut o posesie mai bună și au creat ocazii multe de a marca”, a mai declarat Nicolae Dică, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și