Închide meniul

Nicolae Dică, criticat la scenă deschisă după prima repriză catastrofală din FCSB – Chindia 3-2: “Nu poți să faci asta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 16 august 2022, 10:04

Nicolae Dică, criticat la scenă deschisă după prima repriză catastrofală din FCSB – Chindia 3-2: “Nu poți să faci asta!”

Avantajul lui Nicolae Dică în noul mandat de la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB-ului / Hepta

  • Nicolae Dică, criticat la scenă deschisă după prima repriză catastrofală din FCSB – Chindia 3-2
  • “Nu poți să faci asta!”

Nicolae Dică a fost criticat la scenă deschisă de Dinu Gheorghe după prima repriză catastrofală din FCSB – Chindia 3-2. Vicecampioana a fost condusă cu 2-0 la pauză, după ce oaspeții au reușit să marcheze în inferioritate numerică, prin Popadiuc și Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică a avut o “explozie” de furie în vestiar, așa cum a dezvăluit chiar el la finalul meciului, iar jucătorii săi s-au întors mai montați pe teren în repriza a doua.

Nicolae Dică, criticat la scenă deschisă după prima repriză catastrofală din FCSB – Chindia 3-2

FCSB a reușit să întoarcă scorul prin golurile marcate de Andrei Cordea (dublă) și Joonas Tamm, însă jocul prestat în prima parte a lăsat multe semne de întrebare în dreptul vicecampioanei.

Reclamă

Dinu Gheorghe a comentat jocul prestat de „roș-albaștri” în partida de pe Arena Națională și a ajuns la concluzia că Nicolae Dică este principalul vinovat pentru prima repriză de coșmar.

Fostul oficial din Liga 1 dă vina pe faptul că Dică a ales să menajeze mai mulți jucători titulari în meciul cu Chindia, cu scopul de a-i odihni pentru partida tur cu Viking, din play-off-ul Conference League.

Reclamă

“Un joc rupt în minutul 7 de Neguţ. Trebuie pedepsiţi pe măsură. Aceeaşi meserie are şi Coman. E cea mai gravă povară să rămâi în zece.

Era clar că va câştiga FCSB. Dar ce a fost în prima repriză… o parte din vină e a lui (n.r. – a lui Nicolae Dică). Nu pot să scot 4-5 titulari, de dragul de a-i odihni. Nu e în regulă! Pregătirea nu a fost bine făcută”, a spus Dinu Gheorghe, pentru Prosport.

Nicolae Dică a „explodat” de furie la pauza meciului FCSB – Chindia 3-2

Nicolae Dică rămâne însă cu frustrarea jocului slab din prima repriză, cu care spune că nu s-a mai confruntat vreodată în cariera lui de jucător sau antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior, Dică și-a lăudat jucătorii pentru că s-au „trezit” în repriza a doua. Tehnicianul „roș-albaștrilor” a vorbit și despre dubla „de foc” cu Viking, din play-off-ul Conference League.

“O primă repriză foarte slabă. Nu am trăit nici ca jucător, nici ca antrenor, o repriză așa slabă. Echipa adversă să fie în 10 oameni și să primim două goluri pe greșeli imense. E inacceptabil pentru mine și nu e ok ce s-a întâmplat în prima repriză. În schimb, în a doua repriză am avut reacție bună și am reușit să întoarcem rezultatul. Ne-am creat ocazii, am dat goluri, dar apoi am făcut o nouă greșeală de portar și puteam să fim egalați. Adică, din nimic, îi oferim adversarului șansa să ne dea gol. Nu se poate așa ceva la Steaua (n.r. – FCSB).

O să facem la antrenament doar să dea jucătorii cu capul și să venim să luăm mingea a doua. Știam că joacă minge lungă pe Popa și Popadiuc, am pregătit lucrul acesta în ultimele două zile, cât am avut timp, dar din păcate nu au înțeles asta. Dar mă bucur că la pauză i-am făcut să înțeleagă că pot să câștige meciul.

Au fost ravagii în vestiar! În afară că le-am explicat ce trebuie să facă în teren, am făcut și alte lucruri ca să-i trezesc. Mă bucur că cei care au intrat de pe bancă au făcut-o foarte bine. Este un campionat lung, Doamne ajută să ne calificăm în grupele Conference League. 

(N.r. – Despre meciul cu Viking). Este un meci foarte important pentru noi, ne dorim foarte mult să ajungem în grupe. Întâlnim o echipă bună, din punctul meu de vedere. De obicei nu mă uit la meciurile viitoarelor adversare, dar acum chiar am fost curios. M-am uitat la meciul lor cu Sparta Praga, e o echipă bună, cu talie, agresivă. Pe teren propriu sunt și mai buni, au acel teren sintetic și sunt învățați cu el. Trebuie să fim pregătiți pentru asta”, a spus Nicolae Dică, pentru Digisport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF