Închide meniul

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului: „Eu nu vin să dansez, să beau bere cu jucătorii” + Ce îşi reproşează după plecare

Viviana Moraru Publicat: 29 noiembrie 2022, 11:19

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului: „Eu nu vin să dansez, să beau bere cu jucătorii + Ce îşi reproşează după plecare

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

  • Nicolae Dică, detalii din vestiarul FCSB-ului
  • Ce greşeală îşi reproşează antrenorul

Nicolae Dică a oferit detalii din vestiarul FCSB-ului. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a declarat că jucătorii creează atmosfera, această declaraţie venind ca răspuns după ce Andrei Cordea a dat de înţeles că echipa este mai unită cu Mihai Pintilii pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a demisionat de la FCSB, în urmă cu o lună, iar de atunci echipa este pregătită de Mihai Pintilii. După plecare lui „Mister Nick”, jucătorii au părut descătuşaţi, antrenorului fiindu-i reproşat stilul mai rigid, şi faptul că nu acceptă abateri comportamentale.

Nicolae Dică, dezvăluiri din vestiarul FCSB-ului

Nicolae Dică a readus în discuţie performanţele pe care le-a reuşit pe banca roş-albaştrilor. Acesta a declarat că este singurul tehnician care a reuşit să ducă echipa în grupele unei competiţii europene, după o „secetă” de cinci sezoane. În privinţa relaţiei cu jucătorii, Dică a declarat că a purtat des discuţii cu jucătorii roş-albaştrilor, în special cu Ianis Stoica.

Reclamă

„Nu știu, aș vrea să spun ceva. Atmosfera din vestiar o fac jucătorii. Eu nu vin în vestiar să vin să dansez, să beau bere cu jucătorii. Ei trebuie să facă atmosferă.

Dar eu am reușit să duc echipa în Europa după cinci ani, nu a dus-o altcineva. Sau a dus-o cineva de sus? (n.r. – gesticulează teatral) O fi făcut și Dică ceva pe la cluburile alea pe la care a fost… Am avut trei luni în care am reușit să facem o performanță!

Reclamă

Întrebați-l pe Ianis Stoica cât am vorbit cu el și cât a vorbit «secundul» meu George Cotigă cu el. Mergeți și întrebați-l pe Ianis Stoica! N-ai cum să vorbești cu fiecare jucător în fiecare zi. Sunt sigur 100% că am găsit echilibrul necesar”, a declarat Nicolae Dică, pentru gsp.ro.

Nicolae Dică, despre greşeala pe care a făcut-o la FCSB

Cât despre reproşul pe care şi-l face după plecarea de la FCSB, Nicolae Dică a declarat că a fost mult prea dur în unele momente dificile prin care trecea echipa. Mai exact, după egalul care i-a eliminat oficial pe roş-albaştrii din Conference League, cu Anderlecht, tehnicianul a declarat că le-a reproşat jucătorilor rezultatul.

„Poate că am fost prea dur în unele momente. De exemplu, după meciul din Belgia, cu Anderlecht (n.r. – încheiat 2-2), am ținut o ședință mai dură cu jucătorii, deși făcuserăm un joc bun acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Veneam după patru meciuri câștigate, făcuserăm un joc bun cu Anderlecht și știam că urmează un meci greu, cu U Cluj. Am vrut să-i capacitez pe jucători, să nu intervină automulțumirea. M-am adresat lor la modul general, nu individual”, a mai completat Nicolae Dică, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Nicolae Dică, reacţie tranşantă când fost întrebat dacă va face aceleaşi „greşeli” ca la FCSB

Nicolae Dică, reacţie tranşantă când fost întrebat dacă va face aceleaşi „greşeli” ca la FCSB. Nicolae Dică a vorbit despre viitorul său şi a spus că nu va pune condiţii să vină cu întreg staff-ul său. După plecarea de la FCSB, a ieşit la iveală faptul că Nicolae Dică nu s-a înţeles cu Mihai Pintilii, cel care era deja în club.

„Am mai spus-o, e foarte greu să mergi în anumite locuri şi să spui merg cu stafful meu. Da, îmi doresc să merg cu stafful meu şi să rămână şi cei care sunt în club. Nu poţi să … Nu sunt genul de om care să merg undeva, să dau oamenii afară, pentru că antrenorul stă 5, 7 luni, un an şi după pleacă. Cel care a fost acolo în club, ce să facă? Să mă duc eu să-l dau afară, să-i iau pâinea de la gura familiei? N-am făcut-o şi nici n-o să o fac, să dau eu oamenii afară”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF