Închide meniul

Nicolae Dică, reacţie tranşantă când fost întrebat dacă va face aceleaşi „greşeli” ca la FCSB: „Să mă duc eu să-l dau afară, să-i iau pâinea de la gura familiei?!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2022, 23:53

Nicolae Dică, reacţie tranşantă când fost întrebat dacă va face aceleaşi „greşeli ca la FCSB: „Să mă duc eu să-l dau afară, să-i iau pâinea de la gura familiei?!

Nicolae Dică a vorbit despre viitorul său

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Hepta

Nicolae Dică, reacţie tranşantă când fost întrebat dacă va face aceleaşi „greşeli” ca la FCSB. Nicolae Dică a vorbit despre viitorul său şi a spus că nu va pune condiţii să vină cu întreg staff-ul său. După plecarea de la FCSB, a ieşit la iveală faptul că Nicolae Dică nu s-a înţeles cu Mihai Pintilii, cel care era deja în club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Dică şi Pintilii au avut un schimb de replici acide în spaţiul public. Dică a fost acuzat de Mihai Pintilii că nu l-a salutat în momentul în care a plecat de la echipă. Nicolae Dică spune că nici la viitoarea echipă nu va pune condiţii ca oamenii vechi de la echipă să plece.

Nicolae Dică, reacţie tranşantă când fost întrebat dacă va face aceleaşi greşeli ca la FCSB

La FCSB,, Nicolae Dică a colaborat cu Marius Popa, Thomas Neubert şi Mihai Pintilii.

„Am mai spus-o, e foarte greu să mergi în anumite locuri şi să spui merg cu stafful meu. Da, îmi doresc să merg cu stafful meu şi să rămână şi cei care sunt în club. Nu poţi să … Nu sunt genul de om care să merg undeva, să dau oamenii afară, pentru că antrenorul stă 5, 7 luni, un an şi după pleacă. Cel care a fost acolo în club, ce să facă? Să mă duc eu să-l dau afară, să-i iau pâinea de la gura familiei? N-am făcut-o şi nici n-o să o fac, să dau eu oamenii afară”, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Mihai Pintilii, atac brutal la Nicolae Dică

Mihai Pintilii s-a supărat pe Nicolae Dică pentru faptul că fostul antrenor de la FCSB nu l-a salutat în momentul în care a plecat de la baza din Berceni. Pintilii spunea că acest gest ţine de educaţie.

Reclamă

Îl respect ca fost fotbalist la această echipă şi că a fost fostul meu antrenor când am fost jucător. Şi atât. M-a dezamăgit când a plecat şi n-a salutat. Până la urmă, ţine de cei 7 ani de acasă. Indiferent cât de supărat eşti sau te-a lucrat sau nu te-a lucrat. Cei 7 ani de acasă…Mi-a zis mama, Dumnezeu să o ierte, să îţi laşi loc de bună ziua. Că eşti Nicolae Dică, că eşti Guardiola, că eşti Maradona, salută lumea. Se întâlneşte munte cu munte. Dar om cu om! În rest, chiar nu am niciun fel de problemă cu el„, a spus Mihai Pintilii la conferinţa de presă susţinută după Oţelul Galaţi – FCSB 0-0.

Dică, răspuns pentru Pintilii

Dică s-a apărat şi a spus că nici Mihai Pintilii nu saluta în momentul în care pleca de la bază.

„Am avut o discuție cu el, știe despre ce e vorba. Nu vreau să discut mai mult. Nu vreau să vorbesc mai mult. Am avut discuții cu el, știe foarte bine ce s-a întâmplat. Și eu am fost deranjat de anumite lucruri. Nu pot să le spun, ei le știu. Mie nu îmi place să vorbesc despre lucruri pe care le-am făcut la un club. Ei le știu, le-am spus. Dacă ei vor să apară cu mai multe, să apară dacă vor ei. Eu nu vreau să divulg mai multe pentru că nu are rost să le vorbesc. Disciplina mea nu este plăcută de anumite persoane. Când nu îți place, e normal să apară anumite lucruri. Și nu vreau să comentez mai mult!

Reclamă 4 / 0/3

Sunt niște lucruri pe care eu vreau să le fac și trebuie să le facă toată lumea. Pintiii saluta când terminam noi antrenamentul? Saluta când pleca? Întrebați-l dacă saluta când pleca. Întrebați-l când pleca de la stadion, dacă știam când pleacă.

Vorbește de 7 ani de acasă. Când pleca de la stadion, avea 7 ani de acasă? Nu știa să salute! Eu zic că îi am. Eu sunt genul de om care spune când are ceva de spus.

Am salutat jucătorii, am fost la bucătărie, la maseuri, la toată lumea. Cine a fost în zonă acolo, am fost la toată lumea. Am vorbit cu MM, am stat de vorbă. Ei nu mai erau. Pintilii trecuse, dar eu încă nu îmi luasem la revedere. El nu mai era acolo. Era pe coridor, dar eu, după ce m-am dus la jucători, m-am dus la bucătărie, la doctor, la maseuri. El pregătea antrenamentul probabil„, spunea Nicolae Dică pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
  • Nicolae Dică, reacţie tranşantă când fost întrebat dacă va face aceleaşi „greşeli” ca la FCSB
  • Dică a vorbit despre viitorul său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și