Închide meniul

Nicolae Dică e gata să revină la o echipă din Liga 1: „E visul meu! Ar fi culmea să spun nu!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 mai 2023, 19:48

Nicolae Dică e gata să revină la o echipă din Liga 1: „E visul meu! Ar fi culmea să spun nu!

Nicolae Dică e gata să revină în Liga 1

Hepta

Nicolae Dică e gata să revină la o echipă din Liga 1. Dică ţine pumnii celor de la FC Argeş în barajul cu Dinamo şi speră ca în viitor să ajungă pe banca echipei care l-a lansat în fotbalul mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a plecat de la Mioveni după ce a retrogradat, însă aşteaptă oferte şi e gata să revină pe cai mari în Liga 1. FC Argeş este echipa pe care Dică îşi doreşte să o antreneze.

Nicolae Dică e gata să revină la o echipă din Liga 1

Nu am discutat cu absolut nimeni de la FC Argeş. FC Argeş este într-un moment dificil cu acest baraj. Nu am discutat cu absolut nimeni. Îmi doresc ca ei să reuşeasca sa treacă de acest baraj şi să rămână în Superligă, pentru că este echipa la care am făcut primii paşi în fotbal.

(n.r. eşti în relaţii bune cu primarul?) Acum sunt în relaţii ok. Am avut nişte divergenţe, dar am trecut peste. (n.r. te-ar interesa FC Argeş?) Ar fi culmea să spun că nu. Este visul meu să antrenez FC Arges în Liga 1 şi să fac performanţă. M-am dus la FC Argeş când era în Liga 3.

(n.r. alte discuţii ai?) În momentul de faţă, nu am discuţii. Dacă sunt chemat, voi sta la discuţii”, a declarat Nicolae Dică la orangesport.ro.

Reclamă

Nicolae Dică nu duce lipsă de oferte, după ce a demisionat de la CS Mioveni

Nicolae Dică nu a pierdut timpul, după plecarea de la CS Mioveni. Antrenorul susţine că a fost deja contactat de două cluburi, însă decizia finală o va lua la finalul sezonului.

De asemenea, fostul antrenor de la FCSB a declarat că mai mulţi oameni din fotbalul românesc au avut doar cuvinte de laudă la adresa sa, după perioada petrecută pe banca celor de la CS Mioveni.

„Să știi că, de trei zile (n.r. – de când a luat decizia de a pleca de la Mioveni), am avut discuții cu două cluburi. M-au sunat să mă întrebe ce fac, dacă vreau să vin. Vom vedea în vară ce se va întâmpla.

Reclamă 4 / 0/3

Să știi că am mai discutat cu oameni din fotbalul românesc în această perioadă, iar ei mi-au spus că s-au văzut multe lucruri bune echipă, mi-au spus că se vede că echipa e antrenată. Oricum, sunt multi antrenori care au retogradat cu o echipă și au avut rezultate după. Lumea a observat unele lucruri pozitive, iar asta mă mulțumește”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni

Nicolae Dică și-a dat demisia de la CS Mioveni! Formația argeșeană a rămas fără antrenor cu patru etape înainte de finalul sezonului.

Nicolae Dică fusese numit, pe banca Mioveniului, în luna ianuarie, după plecarea lui Flavius Stoican. Rezultatele extrem slabe ale echipei, dar și locul ocupat în clasament, l-au determinat pe „Nick” să nu mai continue la formația argeșeană.

Recomandări
  • Nicolae Dică e gata să revină la o echipă din Liga 1
  • Dică ţine pumnii celor de la FC Argeş în barajul cu Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și