Închide meniul

Nicolae Dică, entuziasmat după CS Mioveni – Chindia 2-0: „Ne continuăm visul!”. Ce imagini le-a pus jucătorilor în vestiar, înaintea meciului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2023, 17:02

Nicolae Dică, entuziasmat după CS Mioveni – Chindia 2-0: „Ne continuăm visul!. Ce imagini le-a pus jucătorilor în vestiar, înaintea meciului

Nicolae Dică, entuziasmat după Mioveni - Chindia 2-0

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă/ Facebook CS Mioveni

Nicolae Dică s-a arătat foarte entuziasmat după CS Mioveni – Chindia 2-0. Echipa lui „Dicanio” continuă să spere la salvarea de la retrogradare. „Lanterna roșie” din Liga 1 a bifat o nouă victorie și s-a apropiat la 3 puncte de penultima clasată, UTA Arad. Dică a dezvăluit ce imagini le-a pus jucătorilor în vestiar, înaintea partidei de duminică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu și Mihai Lixandru au marcat golurile lui CS Mioveni împotriva Chindiei Târgoviște. Echipa lui Nicolae Dică a acumulat 21 de puncte în 29 de etape.

Nicolae Dică, entuziasmat după CS Mioveni – Chindia 2-0: „Ne continuăm visul!”

Nicolae Dică și-a lăudat jucătorii, în special pentru prestația solidă din a doua repriză. Fostul antrenor de la FCSB este optimist că poate menține formația argeșeană în Liga 1, la finalul sezonului.

Dică a dezvăluit la ce metodă a recurs pentru a-și motiva elevii, înaintea partidei cu Chindia.

„O victorie mare pentru noi. Am întâlnit o echipă cu care ne luptăm pentru a rămâne în Liga 1. Azi nu am făcut o primă repriză bună. Nu am reușit să punem multe probleme. Am avut probleme în apărare.

Reclamă

În repriza a doua am schimbat bine. Am obținut o victorie mare. Ne continuăm visul. Noi sperăm în continuare. Pentru meciul de azi am pregătit altfel jocul.

Nicolae Dică rămâne optimist: „Dacă obținem rămânerea în Liga 1 e senzațional!

Azi ne-a reușit. Important e ca la meciurile următoare să avem atitudine. Le-am pus niște imagini cu ei din primele șase etape.

Un rezultat pozitiv înseamnă un punct sau trei. Important e ca noi să câștigăm puncte. Dacă obținem rămânerea în Liga 1 e senzațional. Momentan suntem echipa de pe ultimul loc”, a spus Nicolae Dică, după CS Mioveni – Chindia 2-0, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică a ajuns la 3 victorii pe banca lui CS Mioveni. El a mai înregistrat 3 remize și două înfrângeri la cârma argeșenilor.

În ultima rundă a sezonului regular, CS Mioveni va juca pe terenul lui FC Botoșani.

Nicolae Dică, impresionat de Tavi Popescu: „E un număr 10 cu tehnică bună!”

Nicolae Dică este de părere că Tavi Popescu dă cel mai bun randament ca mijlocaș. Dică a fost primul antrenor care l-a jucat pe puștiul de 20 de ani în linia mediană a FCSB-ului și este convins că evoluțiile sale vor crește considerabil în zona respectivă.

„Nu vreau să comentez prea mult poziționarea lui Octavian Popescu ca inter. La prima fază, când FCSB a marcat golul, el a pasat când a ratat Miculescu și a ieșit acel corner din care a înscris Edjouma. A avut momente bune de joc în zona centrală, a venit să primească mingea, a pasat, a mișcat, dar cei de acolo știu cel mai bune unde să-l folosească.

A fost OK din punctul meu de vedere, a fost bine. De multe ori pe faza ofensivă venea în partea stângă, iar Coman intra în centru. Îi place să intre din stânga în duel unu la unu, să vină în centru pe piciorul drept, pe piciorul lui bun.

Acum el e de stânga, dar cred că va deveni un jucător foarte bun de zona centrală. Și eu am fost tânăr și am jucat în zone laterale, dar după vreo trei ani în prima divizie am ajuns în zona centrală și acolo am dat cel mai bun randament.

Tavi este un număr 10 care are o tehnică foarte bună, are viziune, are ultima pasă și mai e și un bun finalizator. Acolo are libertate mai mare, important e să învețe să joace între linii. Aseară a avut momente bune și momente mai puțin bune, dar a fost ok.

Reclamă

Într-adevăr poate mai mult, te aștepți la mai mult de la un jucător ca el. Dacă ai mai mulți jucători de tipul lui care îți fac diferența, nu e o problemă să-l schimbi. Dar dacă ai doar unul singur cam trebuie să-l mai ții în teren că nu nu știi când poate să-ți facă ceva„, a spus Nicolae Dică, pentru fanatik.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și