Închide meniul

Nicolae Dică nu se dă bătut după Mioveni – Voluntari 0-3: „Noi nu avem voie să pierdem? Meciul a fost un accident!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 martie 2023, 19:23

Nicolae Dică nu se dă bătut după Mioveni – Voluntari 0-3: „Noi nu avem voie să pierdem? Meciul a fost un accident!

Nicolae Dică a semnat şi revine în Liga 1

Nicolae Dică / Profimedia

Nicolae Dică nu se dă bătut după ce Mioveni a pierdut categoric duelul cu Voluntari, scor 0-3. Deşi înfrângerea a fost fără drept de apel, tehnicianul argeşenilor susţine că va lua acest rezultat ca pe un accident, fiind încrezător că jucătorii săi vor da totul pentru a se salva de la retrogradare, fapt care reprezintă principalul obiectiv al echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mioveni a suferit al doilea eşec consecutiv. Voluntari s-a impus cu 3-0, după golurile marcate de Adam Nemec, Mihai Răduţ şi Andrei Dumiter.

Nicolae Dică nu se dă bătut după Mioveni – Voluntari 0-3

Nicolae Dică a oferit primele declaraţii, după înfrângerea cu Voluntari. Tehnicianul a declarat că jucătorii săi au prestat un joc modest, însă cu toate acestea, nu se dă bătut, având încredere că echiăpa se va salva de la retrogradare la finalul sezonului.

Totodată, Dică a făcut o comparaţie cu echipele puternice, şi a dezvăluit că Mioveni poate să mai calce şi strâmb, deoarece nu se bate pentru primele locuri din Liga 1.

„Am făcut o partidă slabă. În a doua repriză, am schimbat sistemul, ne-am creat câteva ocazii de gol până la golul doi. Apoi am primit și golul doi și a fost greu să mai revenim. În prima repriză n-am pus nicio problemă adversarului!

Reclamă

Asta este, sunt aceiași băieți care în primele cinci etape n-au pierdut. Orice înfrângere e greu de digerat, dar sunt aici ca să ridic moralul băieților. Trebuie să jucăm cum am făcut-o în primele cinci etape. Cred că băieții au înțeles mesajul meu în vestiar.

Meciul de astăzi îl iau ca pe un accident. Am încredere în băieții mei. Trebuie să fim uniți și să ne îndeplinim obiectivul. Nu e ușor, am spus-o de când am venit. Sunt alte echipe care nu câștigă de trei luni, patru luni. Noi nu avem voie să pierdem?

Oricum, nimeni nu ne-a dat nicio șansă de la început. Șansa asta mică pe care o avem, trebuie să ne agățăm de ea și să credem că ne putem îndeplini obiectivul. Băieții mi-au dat încredere, în primele cinci meciuri din acest an am arătat bine spre foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem ultima în clasament, nu ne batem la câștigarea campionatului, așa că putem să mai și pierdem. Dar eu le cer jucătorilor să avem încredere și atitudine. Astăzi, în prima repriză, n-am avut atitudine bună, nu am fost agresivi, n-am avut reacție după pierderea mingii”, a declarat Nicolae Dică, pentru digisport.ro.

Prima reacţie a lui Nicolae Dică, după ce a fost umilit la FC Argeş – FCSB 1-2

Nicolae Dică a avut o primă reacţie după ce a fost umilit înainte de FC Argeş – FCSB 1-2. Dică nu a fost lăsat de stewarzi să intre la tribuna oficială. În acest context, Nicolae Dică şi-a cumpărat bilet şi a văzut meciul din mijlocul suporterilor, de la Tribuna 1.

”Am fost dezamăgit, supărat puțin atunci, pe moment. Am făcut un lucru normal, m-am dus, mi-am luat bilet la tribuna întâi, m-am uitat la meci cu suporterii. Am mai stat acolo, mi-a făcut plăcere să stau printre oameni, mi-aduce aminte de copilărie, când stăteam pe scări.

Nu a fost nicio problemă. Atât timp cât iubesc acel club, îmi face plăcere să merg la meciuri și voi merge în continuare și voi sta la tribuna întâi. ”Mai mult m-a deranjat acel articol de pe acel site. Aș vrea să aibă curajul să le răspundă oamenilor care au comentat, am văzut că nu a răspuns. A dat într-un om care a venit la FC Argeș în Liga 3, a venit cu câteva zeci de mii de euro de acasă și a reușit să promoveze o echipă de pe locul șapte, cu bani aduși de acasă. Eu am adus bani de acasă, de la copilașii mei, nu știu câți antrenori au făcut asta”, a spus Nicolae Dică într-o conferinţă de presă.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și