Închide meniul

Nicolae Dică face o primă schimbare majoră la FCSB, după ce Gigi Becali i-a refuzat demisia

Dan Roșu Publicat: 19 octombrie 2022, 9:46

Nicolae Dică face o primă schimbare majoră la FCSB, după ce Gigi Becali i-a refuzat demisia

Nicolae Dică face o primă schimbare majoră la FCSB

Nicolae Dică, pe banca FCSB / Hepta

  • Nicolae Dică a vrut să-şi dea demisia de la FCSB
  • Gigi Becali nu l-a lăsat să plece

Nicolae Dică face o primă schimbare majoră la FCSB, după ce Gigi Becali i-a refuzat demisia. Antrenorul va conduce antrenamente mai lejere, pentru ca jucătorii să fie într-o formă fizică mai bună în timpul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dat exemplu meciul cu Rapid, de pe Arena Naţioanală, câştigat de giuleşteni cu 2-0. Atunci, FCSB a fost cea care a avut posesia.

Nicolae Dică face o primă schimbare majoră la FCSB, după ce Gigi Becali i-a refuzat demisia

”Dică mi-a spus că va schimba ceva la antrenamente. I-am spus, de mai multe ori, că vreau posesie, că vreau ca mingea să fie la noi. Nu mă interesează doar să câștigăm, vreau să avem și posesia.

Reclamă

Nu m-am supărat când am pierdut cu Rapid pe Arena Națională. De ce? Pentru că a fost mingea la noi. Dar, acum cu UTA ne-am chinuit. Și Dică a spus că va schimba la antrenamente”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB

Basarab Panduru știe de ce a vrut Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB. Fostul internațional se întreabă dacă nu cumva faza din minutul 55 al meciului cu UTA a contribuit la decizia antrenorului. Mihai Stoica a dezvăluit luni că Dică s-a gândit să plece de la vicecampioana României, însă în cele din urmă a fost întors din drum.

Reclamă

FCSB a învins UTA cu 2-1, însă atmosfera din vestiarul roș-albaștrilor n-a fost cea obișnuită după o victorie. Nicolae Dică a fost la un pas să-și dea demisia la finalul meciului de pe Arena Națională, deși cu câteva zile înainte anunțase că nu se gândește să facă asta.

„Mă surprinde că şi-a dat demisia şi nu i-a fost (n.r. – acceptată)… De ce ar putea să-şi dea demisia după un meci pe care-l câştigă? Înainte de meci spunea că-şi dă demisia când vrea.

Ce cred eu… În minutul 55 se face o schimbare controversată, nu pe stilul FCSB-ului. După îl vedem pe Omrani cu gheață la picior, iese Omrani, intră Oaidă. E contrar FCSB-ului. Eşti criticat la meciul cu Petrolul şi spune patronul că vrea posesie, vrea mingea. Se face schimbarea asta cu UTA (n.r. – schimbare defensivă). Se poate de la schimbarea asta? E schimbarea în stilul lui Dică? Se poate să fie de la asta nemulţumirea lui?

Reclamă 4 / 0/3

E pe principiul FCSB-ului schimbarea asta? Ţi s-a impus ceva, te-a deranjat ceva? Eu întreb dacă s-ar putea ca demisia să fi plecat de la schimbarea asta. Niciodată nu s-a produs schimbarea asta aşa de devreme. Faci schimbarea asta în minutul 55 la 1-0? Când câştigi şi vrei să-ţi dai demisia, ceva te-a deranjat. Undeva, ceva este, că noi nu ştim ce au discutat ei.

Schimbarea asta a fost făcută de frică, nu? Că venea UTA, era periculoasă, dar e contrar fotbalului. FCSB nu făcea schimbările astea în minutul 55. Poate te-ai stăturat de ordine, dar pe asta cu demisia după o victorie nu o făceai niciodată. Dacă ai rămas, înseamnă că… <Bine, mă, nu mai fac nicio schimbare, faci tu>”, a spus Basarab Panduru, pentru Orangesport.

Nicolae Dică, la un pas să plece de la FCSB!

Mihai Stoica a făcut un anunţ bombă despre Nicolae Dică. Managerul general al FCSB a spus că antrenorul a vrut să îşi dea demisia după partida cu UTA, câştigată de roș-albaștri, scor 2-1.

Mihai Stoica a dezvăluit că Dică s-a răzgândit după ce a avut o discuţie şi cu Gigi Becali.

„Dică a vrut să demisioneze aseară, după meci. Eu am discutat, dar nu dau din casă, nu înregistrez convorbiri (n.r. – cu referire la tactica folosită de Nae Constantin în cazul lui Gabriel Tamaş). După meciul retur cu Silkeborg (n.r. – nu s-a pus problema demisie)… Nimeni n-a avut obiectiv la acel meci.

Am avut şi noi o discuţie aseară şi după a vorbit cu patronul, mai ales că nu ştia relaţia mea cu patronul. Am zis că vreau să ştiu că rămâne şi a rămas”, a spus Mihai Stoica la Orangesport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF