Închide meniul

Nicolae Dică, ironii la adresa lui Florin Tănase după ce Gigi Becali a spus că l-a sfătuit pe cine să pună antrenor la FCSB: „Nu mă surprinde! Ştie toată lumea asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 noiembrie 2022, 23:59

Nicolae Dică, ironii la adresa lui Florin Tănase după ce Gigi Becali a spus că l-a sfătuit pe cine să pună antrenor la FCSB: „Nu mă surprinde! Ştie toată lumea asta!

Nicolae Dică, genial când şi-a adus aminte de FCSB

Nicolae Dică / Hepta

Nicolae Dică, ironii la adresa lui Florin Tănase după ce Gigi Becali a spus că l-a sfătuit pe cine să pună antrenor la FCSB. Becali a spus că Tănase a fost cel care i-a spus că Mihai Pintilii ar fi cel mai potrivit să fie antrenor la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică nu a fost surprins de dezvăluirile lui Gigi Becali şi a comentat ironic gestul fostului căpitan de la FCSB de a se implica la echipă şi după transferul la Al Jazira.

Nicolae Dică, ironii la adresa lui Florin Tănase

Nu mă surprinde. Nu ştiţi şi voi că vorbea cu Florin Tănase, că a vorbit cu el în continuare după ce a plecat. Pe tine te surprinde? Ştie toată lumea că vorbeşte cu el (n.r. ) Nu ştiţi şi voi că am apărut şi am şi spus la o conferinţă de presă. Ce trebuie să mai comentez eu acum…

Se consultă cu el, eu ştiu. Are şi rolul ăsta. Fiecare face cum crede. Eu, când am fost jucător şi am plecat de la Steaua, nu am mai ţinut legătura. Fiecare face cum crede că e bine pentru el„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Gigi Becali se sfătuieşte cu Florin Tănase în privinţa antrenorului la FCSB

Becali s-a întâlnit, la Palat, cu atacantul care a adus în conturile lui FCSB nu mai puţin de 3 milioane de euro. Arabii de la Al Jazira i-au achitat clauza de reziliere. Gigi Becali îşi doreşte ca, la finalul contractului cu arabii, Florin Tănase să devină direct antrenor-jucător la FCSB.

Reclamă

Omul de afaceri a recunoscut că, în acest moment, se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Nicolae Dică, ironii la adresa lui Florin Tănase
  • Tănase este sfătuitorul lui Gigi Becali

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și