Închide meniul

Nicolae Dică l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după debutul pentru Rapid: „Mi-a plăcut foarte mult”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 iulie 2023, 10:20

Nicolae Dică l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după debutul pentru Rapid: Mi-a plăcut foarte mult”

Primul transfer făcut de Nicolae Dică la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică a semnat cu CS Mioveni în luna ianuarie / Antena Sport

Nicolae Dică l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după debutul pentru Rapid. Fostul antrenor al celor de la FCSB a vorbit despre prestația tânărului mijlocaș, din meciul cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul împrumutat de la Arsenal a debutat pentru Rapid în remiza din prima etapă a sezonului, scor 0-0 cu Sepsi. Acesta a făcut un meci bun și a fost aproape să marcheze pentru echipa lui Cristiano Bergodi.

Nicolae Dică l-a lăudat pe Cătălin Cîrjan, după debutul pentru Rapid. „Nick” a dezvăluit că îl știe pe fotbalist din perioada în care activa la Viitorul Domnești

Nicolae Dică a dezvăluit că îl știe pe Cătălin Cîrjan din perioada în care acesta era legitimat la Viitorul Domnești. Echipa Londoneză Arsenal l-a descoperit pe tânărul mijlocaș la formația ilfoveană și l-a adus în Marea Britanie. La meciul din prima etapă a Ligii 1, jucătorul împrumutat de la vicecampioana Angleiei a jucat primul său meci la o echipă de seniori.

Fostul antrenor de la FCSB și Mioveni l-a lăudat pe mijlocaș după debutul la o echipă de seniori. Acesta a menționat că jucătorul nu a părut emoționat și crede că tânărul poate deveni un fotbalist mare.

„Mi-a plăcut. Mult. Merita să marcheze un gol, acest copil vine după o perioadă dificilă, a avut acele accidentări. Nu am văzut un trac la el şi a fost deubutul, primul meci la senior la o echipă cu pretenţii.

Reclamă

Este un jucător tânăr, a arătat multe. Îl ştiam de la Domneşti. Mi-a plăcut foarte mult, am văzut curaj, personalitate. Rapidul a arătat pentru prima etapă ok, dar şi Sepsi”, a spus Nicolae Dică pentru orangesport.ro.

Cătălin Cîrjan, mesaj clar după ce a debutat la Rapid

Cătălin Cîrjan s-a arătat impresionat de atmosfera creată de fanii giuleşteni, la primul meci din noul sezon. Mijlocaşul susţine că echipa avea ca obiectiv cele trei puncte, şi s-a declarat dezamăgit de rezultatul obţinut în meciul cu Sepsi.

De asemenea, Cîrjan a vorbit şi despre plecarea lui Adrian Mutu, despre care susţine că a afectat inevitabil echipa.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o atmosferă extraordinară, nu mă așteptam la așa ceva. A fost meciul de debut, fanii au fost incredibili, dar sunt dezamăgit, cred că meritam mai mult. Mi-am dorit foarte mult să începem bine, eu dau totul la fiecare meci. Îmi doream să câștigăm, am făcut un meci bun, dar n-am câștigat azi.

E o atmosferă specială, nu cred că se întâmplă în multe locuri ca pe Giulești. Le mulțumim fanilor că sunt alaturi de noi. A fost greu pentru noi (n.r. plecarea lui Adrian Mutu), a trebuit să schimbăm sistemul, dar cred c-am făcut-o foarte bine și am arătat bine azi.

Mă simt foarte bine, cred că e un nivel bun, am venit aici să demonstrez că pot juca la seniori și sper să am un sezon bun.

A fost primul meu meci și ușor, ușor mă obișnuiesc și eu cu băieții, cu echipa, cu fanii … Da, a fost o seară ok pentru mine, dar îmi doresc mai mult”, a declarat Cătălin Cîrjan, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și