Închide meniul

Nicolae Dică, luat prin surprindere de Gigi Becali: „Cu 15 minute înainte am aflat despre Florin Tănase!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 iulie 2022, 13:46

Nicolae Dică, luat prin surprindere de Gigi Becali: „Cu 15 minute înainte am aflat despre Florin Tănase!

Nicolae Dică, în timpul conferinţei de presă la FCSB

Antena Sport

  • Nicolae Dică, luat prin surprindere de Gigi Becali
  • Anunţul făcut de antrenorul FCSB

Nicolae Dică a fost luat prin surprindere de Gigi Becali. Antrenorul FCSB a aflat cu 15 minute înainte de antrenament că Florin Tănase se va transfera în China.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul roş-albaştrilor va pleca de la echipă chiar înainte de returul FC Saburtalo din UEFA Conference League. Acesta va fi chiar primul meci pentru „Dicanio” pe banca FCSB-ului.

Nicolae Dică, luat prin surprindere de Gigi Becali

„Luni, când am vorbit cu patronul echipei, mi-a spus că Tănase va pleca după meciul cu cei din Georgia, dar am aflat aseară că ar putea pleca de astăzi. Pierdem un jucător important, golgheterul campionatului, căpitanul echipei, dar i-am spus și patronului că «Asta este viața, este spre binele lui și al clubului».

Reclamă

Acum, cu 15 minute înainte de antrenament, am aflat că nu se va antrena nici astăzi. Știam de aseară că va pleca, dar nu știam 100% că avea să plece astăzi. Mă voi gândi astăzi cine vor fi cei 3 căpitani. Noi, staff-ul, vom decide”, a declarat Nicolae Dică.

EXCLUSIV | Florin Tănase pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar

Florin Tănase (27 ani) pleacă de la FCSB, iar Gigi Becali dă un nou „tun” financiar. „Tase” va fi plătit regeşte în China, unde va evolua în următorii doi ani şi jumătate. Antena Sport vă prezintă, în exclusivitate, detaliile contractului internaţionalului român.

Reclamă

Următoarea destinaţie a lui Florin Tănase este China. Potrivit surselor Antena Sport, internaţionalul român va avea acolo un salariu uriaş de 1 milion de euro pe an. Acesta va semna un contract valabil doi ani şi jumătate, plus încă unul opţional. În schimbul său, Gigi Becali va încasa suma dorită: 3 milioane de euro, clauza sa de reziliere.

Cotat la 5.5 milioane de euro, Florin Tănase a ajuns la FCSB în 2016, de la Viitorul Constanţa. Gigi Becali i-a plătit lui Gică Hagi 1.5 milioane de euro pentru transferul său.

În perioada petrecută în tricoul roş-albastru, Tănase a evoluat în 227 de meciuri, reuşind să înscrie 83 de goluri şi să ofere 41 de pase decisive. Un singur trofeu a câştigat Florin Tănase la FCSB: Cupa României, în sezonul 2019-2020.

Reclamă 4 / 0/3

Timp de două sezoane, Florin Tănase a fost golgheterul României. În ediţia 2020-2021 a reuşit 24 de goluri, iar în ediţia 2021-2022 a reuşit 20 de goluri.

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB

Nicolae Dică ia în calcul orice scenariu, după revenirea la FCSB. Antrenorul are mână liberă pentru 15 etape, iar obiectivul stabilit de Gigi Becali este ca gruparea roş-albastră să fie lider în clasament sau la trei puncte în spatele liderului.

Dacă „Dicanio” nu îşi va îndeplini obiectivul, Gigi Becali va interveni din nou la echipă.

„Nu trebuie să facem caz. O să iau în seamă persoanele care m-au susţinut. Cel mai important lucru este să îmi impun ideile. Oamenii au spus că antrenorii vin pentru bani. Banii sunt pe ultimul loc. Nu i-am pus pe primul loc.

Nu trebuie să stau să explic ce este diferit. Este important că am ajuns la un numitor comun. Ziua de luni a fost până noaptea târziu… Nu este vorba de condiţii. Sunt un om care comunică, care ascultă idei de la oamenii din jur.

Au fost lucruri pe care le-a spus atunci dânsul. Ştiţi cum e la nervi. Am convingerea şi cuvântul patronului că nu se va mai întâmpla acest lucru. Dacă nu vom avea rezultate după 15 etape, normal că va veni un alt antrenor. Am stabilit că e un obiectiv în 15 etape. Există şi o clauză de rezilere. Nu se poate să plece oricând”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”