Închide meniul

Nicolae Dică nu este surprins de forma de vis a lui Malcom Edjouma: „Mă așteptam să aibă explozia asta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2023, 14:33

Nicolae Dică nu este surprins de forma de vis a lui Malcom Edjouma: Mă așteptam să aibă explozia asta!”

Nicolae Dică nu este surprins de forma de vis a lui Malcom Edjouma

Malcom Edjouma, în timpul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova/ Profimedia

Nicolae Dică nu s-a declarat surprins de forma de vis pe care o traversează Malcom Edjouma în acest început de an. Fostul antrenor de la FCSB a mărturisit că mijlocașul francez este un jucător care caută mereu poarta, și are evoluții extrem de solide. „Dicanio” susține că l-a sfătuti pe Edjouma, pe vremea când îi antrena pe vicecampioni, să evolueze pe o poziție mai ofensivă, fapt ce a dat roade în ultimele runde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma este cel mai în formă jucător de la FCSB. Mijlocașul francez a marcat patru goluri, în ultimele trei runde, anume în victoriile cu CFR Cluj și Voluntari, și în remiza cu Universitatea Craiova, din ultima etapă.

Nicolae Dică nu este surprins de forma de vis a lui Malcom Edjouma

Nicolae Dică a avut doar cuvinte de laudă pentru Malcom Edjouma, după golul marcat în poarta Universității Craiova. Tehnicianul lui Mioveni susține că mijlocașului francez îi place să riște, și să încerce să marcheze din faze imposibile.

Totodată, „Dicanio” a dezvăluit că francezul a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, odată ce a început să evolueze pe un post mai ofensiv.

L-am antrenat, îl cunosc foarte bine, a avut și cu mine evoluții foarte bune, mi-a dat și mie goluri. Este un jucător care riscă foarte mult, dar dacă încearcă de cinci ori îi iese de trei ori.

Reclamă

Adică este un jucător care întotdeauna încearcă să facă ceva imposibil, ceva la care nu se așteaptă nimeni. Și un lucru pozitiv pe care îl are este că ajunge la finalizare. Și pentru el este foarte bine, ca și mijlocaș defensiv.

Este un jucător exponențial pentru FCB, este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Mă așteptam să aibă explozia asta, pentru că a jucat bine și cu mine… A avut evoluții foarte bune.

Discutam cu el și îi explicam că e mai bine să joace mai sus, pentru că e un jucător care în ultimii 30 de metri poate să facă diferența. El este genul de jucător care vrea să vină cu fața la joc, să aibă jocul în față, să atingă mingea de mai multe ori…”, a declarat Nicolae Dică, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Malcom Edjouma nu și-a putut ascunde supărarea după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Malcom Edjouma nu și-a putut ascunde supărarea după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Mijocașul francez a marcat din nou pentru formația roș-albastră și a ajuns la 4 goluri înscrise în ultimele 3 meciuri din Liga 1. Edjouma a fost „letal” și în fața oltenilor. A deschis scorul după numai 58 de secunde.

Malcom Edjouma și-a continuat forma excelentă din acest sezon, dar nu și-a putut ajuta echipa să ia toate cele 3 puncte în fața Universității Craiova.

„A fost un meci dificil, cred că meritam cele 3 puncte. Trebuie să rămânem concentrați pentru următorul meci. Nu a fost de ajuns (n.r. – că a marcat), golul a fost degeaba. Trebuie să continuăm să muncim și să fim pregătiți pentru următorul meci.

Trebuie să continui în același mod (n.r. – despre evoluțiile lui), nu numai să înscriu goluri, dar să și ajut echipa pe faza de construcție. Trebuie să fim mai concentrați în ultimele minute ale meciurilor.

Va fi o luptă foarte tare pentru titlu, va fi foarte greu. Trebuie să fim mai periculoși”, a declarat Malcom Edjouma, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Recomandări
  • Nicolae Dică nu este surprins de forma de vis a lui Malcom Edjouma
  • Ce a declarat tehnicianul de la Mioveni

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și