Închide meniul

Prima reacţie a lui Nicolae Dică, după ce a fost umilit la FC Argeş – FCSB 1-2: „Am adus bani de acasă, de la copilaşii mei”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2023, 13:09

Reclamă
Prima reacţie a lui Nicolae Dică, după ce a fost umilit la FC Argeş – FCSB 1-2: „Am adus bani de acasă, de la copilaşii mei

Nicolae Dică, reacţie după FC Argeş - FCSB 1-2

Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Nicolae Dică a avut o primă reacţie după ce a fost umilit înainte de FC Argeş – FCSB 1-2. Dică nu a fost lăsat de stewarzi să intre la tribuna oficială. În acest context, Nicolae Dică şi-a cumpărat bilet şi a văzut meciul din mijlocul suporterilor, de la Tribuna 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, fanii celor de la FC Argeş l-au atacat pe Nicolae Dică pe reţelele de socializare. Acesta a avut un mesaj şi pentru cei care l-au atact dur.

Prima reacţie a lui Nicolae Dică, după ce a fost umilit la FC Argeş – FCSB 1-2

Am fost dezamăgit, supărat puțin atunci, pe moment. Am făcut un lucru normal, m-am dus, mi-am luat bilet la tribuna întâi, m-am uitat la meci cu suporterii. Am mai stat acolo, mi-a făcut plăcere să stau printre oameni, mi-aduce aminte de copilărie, când stăteam pe scări.

Nu a fost nicio problemă. Atât timp cât iubesc acel club, îmi face plăcere să merg la meciuri și voi merge în continuare și voi sta la tribuna întâi. ”Mai mult m-a deranjat acel articol de pe acel site. Aș vrea să aibă curajul să le răspundă oamenilor care au comentat, am văzut că nu a răspuns. A dat într-un om care a venit la FC Argeș în Liga 3, a venit cu câteva zeci de mii de euro de acasă și a reușit să promoveze o echipă de pe locul șapte, cu bani aduși de acasă. Eu am adus bani de acasă, de la copilașii mei, nu știu câți antrenori au făcut asta”, a spus Nicolae Dică într.o conferinţă de presă, care şi-a continuat discursul.

„A mai spus că la meciurile de Old-Boys nu am jucat pentru FC Argeș. Ba da, la ultimul meci am jucat pentru FC Argeș. A fost un lucru la ultimul joc, au vrut să mă treacă la echipa națională și, când am ajuns la stadion, mi s-a transmis acest lucru.

Reclamă

I-am spus acelui domn, un fost jucător de la FC Argeș, acum antrenor, că eu nu joc pentru echipa națională, joc pentru FC Argeș, că e clubul la care am stat 18 ani și că, dacă nu joc pentru FC Argeș, plec acasă. Mi-am luat ghiozdanul și am vrut să plec acasă. Îmi dau seama acum că acel lucru a fost premeditat, să mă pună pe mine într-o postură proastă în fața suporterilor lui FC Argeș, dar n-a reușit„, a conchis Nicolae Dică.

FC Argeș l-a umilit pe Nicolae Dică, după scandalul de la meciul cu FCSB

FC Argeș l-a umilit pe Nicolae Dică, după scandalul de la meciul cu FCSB. Antrenorul de 42 de ani n-a fost lăsat să intre la tribuna oficială a stadionului din Trivale, la partida câștigată de roș-albaștri cu 2-1. Lui „Dicanio” nu i-a fost permis accesul în zona VIP a arenei fiindcă nu avea invitație.

Clubul piteștean, la care Dică a crescut ca junior, a emis un comunicat pe contul oficial de Facebook în care i-a adresat cuvinte dure antrenorului de 42 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Argeșenii i-au reproșat actualului tehnician de la CS Mioveni că a lăsat echipa aproape de zona retrogradării, după cele 9 meciuri în care a antrenat acolo. Dică a pregătit-o pe FC Argeș în perioada iunie – octombrie 2019.

Nicolae Dică, în „război” cu oficialii lui FC Argeș!

În plus, aceștia i-au amintit lui Dică și de decizia luată la turneele de Old Boys din trecut.

„Să nu uităm că ‘numele marcant’ ne-a lăsat mai aproape de loc retrogradabil în anul promovării și că, de fiecare dată când era turneu de old boys, alegea să joace numai pentru Steaua, în timp ce alți foști jucători ce au mai activat și la alte echipe de tradiție găseau o cale de mijloc jucând la ambele echipe.

Du-te, Dică, du-te! Sau ia-ți bilet! Nu online, că nu merge.

Ps: Partea bună – poți veni și la meciul cu Petrolul, că a fost superpromoție!”, a scris FC Argeș, pe contul oficial de Facebook.

Nicolae Dică a antrenat atât FC Argeș, cât și FCSB, de-a lungul carierei. La formația din Pitești a stat pe bancă timp de 9 meciuri, în care a înregistrat 4 victorii, o remiză și 4 înfrângeri. Ca jucător, Nicolae Dică a bifat peste 80 de meciuri la FC Argeș, la începutul carierei.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și