Închide meniul

Nicolae Dică nu știa că a picat transferul lui Pavol Safranko la FCSB! Cum a reacționat antrenorul vicecampioanei, la conferință

Cosmin Cioboată Publicat: 17 august 2022, 17:17

Nicolae Dică nu știa că a picat transferul lui Pavol Safranko la FCSB! Cum a reacționat antrenorul vicecampioanei, la conferință

Nicolae Dică, la conferința de presă / as.ro

Nicolae Dică nu știa că transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat. Antrenorul vicecampioanei României a primit vestea la conferința de presă premergătoare meciului cu Viking, din play-off-ul Conference League. Partida de pe Arena Națională se va disputa joi, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a încercat transferul lui Pavol Safranko în această vară, dar negocierile n-au ajuns la un deznodământ pozitiv.

Nicolae Dică nu știa că transferul lui Pavol Safranko la FCSB a picat

Mihai Stoica a anunțat aseară că mutarea fostului atacant de la Sepsi a picat. Vestea l-a luat complet prin surprindere pe Nicolae Dică, la conferința de presă.

Reclamă

„Dicanio” speră în continuare ca Safranko să ajungă sub comanda sa pentru că, spune el, FCSB are nevoie de „un atacant de valoare”:

„(N.r. – Transferul lui Safranko a picat) Da? Așa este. Dacă v-a anunțat așa, înseamnă că așa este. Vom vedea, va trebui să aducem atacant, sper să reușim să-l aducem. Nu știu dacă a picat 100%, vom vedea ce discuții sunt, nu vorbesc eu cu jucători sau impresari, nu este treaba mea. Treaba mea este să antrenez.

Reclamă

CFR Cluj a adus tot un jucător care a fost în România (n.r. – pe Cephas Malele). Și noi am încercat să-l aducem pe Safranko. Am așteptat atâtea zile un atacant, vom vedea, vom căuta alte piste. Nu este chiar atât de ușor.

Trebuie să aduci un atacant de valoare, care cât de cât să fi făcut ceva pe la echipele la care a fost. Ca să vină, are nevoie de timp. Doar dacă este antrenat 100%, ok, poți să zici că îl aduci și poți să-l bagi”, a declarat Nicolae Dică, la conferința de presă.

„N-avem cum să-l luăm”, a spus Mihai Stoica, marți, la orangesport.ro. Pavol Safranko a mai jucat în Liga 1 la Sepsi, pentru care a adunat 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

La FCSB, pe postul de atacant, au fost aduşi în această vară David Miculescu şi Bogdan Rusu. Gigi Becali a asigurat că va mai aduce un vârf și un fundaș în această vară:

„Vor mai veni încă doi, trei jucători, pentru că m-a impresionat că s-au vândut biletele. Atacant şi fundaş central, pentru că avem doar doi fundaşi centrali”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Până acum, FCSB a realizat 9 transferuri în această vară: David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Nicolae Dică, optimist înainte de FCSB – Viking

Nicolae Dică are doar cuvinte de laudă pentru cei de la Viking. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că a pregătit meciul foarte bine, atât pe fază defensivă, cât şi pe fază ofensivă.

Totodată, Dică aminteşte faptul că Viking a eliminat-o pe Sparta Praga, în turul doi preliminar din Conference League.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că e o echipă bună. O echipă cu o organizare defensivă foarte bună și cu jucători de viteză în atac, ce pot face diferența oricând.

Ei au folosit, în mare două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Am pregătit ce avem de făcut. Pentru sistemul cu trei trebuie să schimbăm anumite lucruri, cum facem pressing-ul, am lucrat la antrenament. Eu lucrez și faza defensivă, și faza ofensivă, nu pun accent mai mult pe ceva anume.

Reclamă

Bineînțeles că ne putem califica. La meciul retur cu Saburtalo aveam un lot mai mic și ne-am calificat. Eu, cu cine am, merg înainte”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea partidei cu Viking.

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie