Închide meniul

Mihai Stoica a anunţat un eşec major pentru Gigi Becali şi FCSB: „Nu avem cum să-l luăm!”

Reclamă

Publicat: 16 august 2022, 21:51

Mihai Stoica a anunţat un eşec major pentru Gigi Becali şi FCSB: „Nu avem cum să-l luăm!

Mihai Stoica nu ia în calcul "ordinul" dat de Gigi Becali

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a anunţat un eşec major pentru Gigi Becali şi FCSB pe piaţa transferurilor. Managerul general al FCSB a dezvăluit că atacantul dorit de Gigi Becali nu va mai ajunge la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a anunţat că transferul atacantului Pavol Safranko nu mai este de actualitate pentru FCSB.

Mihai Stoica a anunţat un eşec major pentru Gigi Becali şi FCSB

„N-avem cum să-l luăm”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro. Pavol Safranko a mai jucat în Liga 1 la Sepsi, pentru care a bifat 73 de meciuri şi a reuşit să dea 17 goluri şi 10 pase decisive.

Până acum, FCSB a realizat 9 transferuri în această vară: David Miculescu (21 de ani), Bogdan Rusu (32 de ani), Eduard Radaslavescu (18 ani), Radu Boboc (23 de ani), Marco Dulca (23 de ani), Rachid Bouhenna (31 de ani), Joyskim Dawa (26 de ani), Joonas Tamm (30 de ani) și Vadim Rață (29 de ani).

Nebunie înainte de FCSB – Viking! Număr uriaş de bilete vândute în numai o oră. Anunţul lui Mihai Stoica

Nebunie înainte de FCSB – Viking. Număr uriaş de bilete vândute la turul din playoff-ul Conference League. Peste 12 mii de bilete s-au vândut în numai o oră.

Reclamă

Fanii FCSB au luat cu asalt site-ul oficial pentru a-şi cumpăra bilete la marele meci cu Viking. Mihai Stoica a dezvăluit numărul uriaş de bilete care s-a vândut în prima oră.

Peste 5.000 în 28 minute… se lucrează la mărirea resurselor ca să nu pice serveru’. Asta este Steaua! UPDATE : 12.500 în prima oră”, a anunţat Mihai Stoica, pe Facebook.

Cum arată banner-ul pe care FCSB va fi obligată de UEFA să-l afișeze la meciul cu Viking

FCSB va fi obligată de UEFA să afișeze un banner special la meciul cu Viking, de pe Arena Națională, din manșa tur a play-off-ului Conference League. Vicecampioana României a fost sancționată de UEFA din cauza comportamentului rasist al suporterilor “roș-albaștri” la partida cu Dunajska Streda, din turul 3.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, forul suprem a decis să suspende parțial stadionul FCSB-ului la meciul de joi seară, urmând ca cele două peluze să fie închise.

UEFA a emis un comunicat oficial în care precizează că FCSB va fi obligată să afișeze un banner cu mesajul “#NoToRacism”, pe care va fi inscripționată și sigla forului european.

În urma deciziei luate de UEFA, ultrașii FCSB de la Peluza Nord au anunțat că vor sta la Tribuna a 2-a de pe Arena Națională la partida de joi seară, care va începe la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

“Joi vom sta la Tribuna II, inelele doi și trei! Vă așteptăm alături de noi, pe stadion, să încurajăm echipa! Turul european al stadionului continuă… Sperăm să se oprească aici și să revenim toți unde ne este locul, în peluză”, a anunțat Peluza Nord Steaua, pe contul de Facebook.

Gigi Becali e de părere că decizia forului de la Nyon este corectă.

„Lasă, că e bine. Astea sunt măsuri care sunt bune, zic eu. Ei trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa și trebuie să înțeleagă că trebuie să fie ca la teatru”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Anunţ de ultimă oră făcut de Mihai Stoica
  • Atacantul dorit de Gigi Becali nu mai vine

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și