Închide meniul

Nicolae Dică, prima reacție după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „Doamne ajută!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 august 2022, 13:45

Nicolae Dică, prima reacție după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „Doamne ajută!

Nicolae Dică, FCSB

Nicolae Dică, într-o conferință de presă / FCSB TV

Nicolae Dică a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat transferul lui Andrea Compagno la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dică e încântat de Compagno, dar a precizat că nu va sărbători până când nu îl va vedea pe atacantul italian la atrenamentele roș-albaștrilor.

Nicolae Dică, prima reacție după transferul lui Andrea Compagno la FCSB

„Doamne ajută să se facă! Eu cred doar când se semnează contractul. Și Safranko era aproape de noi și a semnat cu Sepsi. Să fie la antrenament. Când vine la antrenament, atunci putem spune ok.

Dacă se aduce un atacant, zâmbesc, normal, pentru că îmi doresc acest lucru. Este un jucător bun pentru campionatul României, a arătat-o la Craiova și i-a ajutat și la Liga a 2-a și în Liga 1. Are realizări și pe acest început de campionat”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă de sâmbătă.

Andrea Compagno va semna cu FCSB, după ce Gigi Becali a acceptat să-i plătească 1,5 milioane de euro lui Adrian Mititelu.

Reclamă

Andrea Compagno e al doilea jucător din Liga 1 pe care Gigi Becali plătește o sumă considerabilă în această vară. În urmă cu o lună, patronul roș-albaștrilor achita 1,7 milioane de euro să-l ia pe David Miculescu de la UTA.

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948.  Din iulie 2020 la echipa lui Adrian Mititelu, are în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Gigi Becali: „Da, tată! Am dat cât a cerut Mititelu!”

Gigi Becali a confirmat trasferul lui Compagno la FCSB. Nu a putut să-l convingă pe Adrian Mititelu să lase la preț, astfel că a pus pe masă cât a cerut patronul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, tată. Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate!

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă. Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el și gata”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Ultimul jucător transferat pe axa Adrian Mititelu – Gigi Becali a fost Mihai Costea, în 2011, transfer în urma căruia patronul de la FC U Craiova 1948 a ajuns în închisoare, pentru evaziune fiscală.

Andrea Compagno, bucuros de experienţa în Liga 1

Atacantul lui Adrian Mititelu a declarat faptul că fotbalul în România se trăieşte cu intensitate, asemenea celui jucat în Italia. De asemenea, acesta aminteşte de Adrian Mutu, jucător care a scris istorie pentru Fiorentina.

„În România, fotbalul este trăit cu dragoste. Există locuri care îmi amintest de căldura din sudul Italiei și se joacă pe stadioane de anvergură, deseori în fața a 30.000 de spectatori.

În comparație cu ligile de top, ceva lipește, dar nivelul fotbalului este în creștere, cu jucători tehnici, importanți. Precum Adrian Mutu, un om care nu trece neobservat.

Anul trecut a fost antrenorul nostru. După câteva luni a mers la Rapid, am câștigat împotriva lor, iar eu am înscris două goluri”, a mai spus Andrea Compagno.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și