Închide meniul

Ofertat de Gigi Becali, Andrea Compagno a anunţat care este marele său vis. Unde îşi doreşte să ajungă atacantul lui Adrian Mititelu

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 10:02

Ofertat de Gigi Becali, Andrea Compagno a anunţat care este marele său vis. Unde îşi doreşte să ajungă atacantul lui Adrian Mititelu

Andrea Compagno e golgheterul de la FC U Craiova 1948

Andrea Compagno, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

  • Andrea Compagno a anunţat care este marele său vis
  • Atacantul a fost curtat de Gigi Becali

Andrea Compagno, atacantul care a fost ofertat de Gigi Becali, a dezvăluit care este marele său vis. Italianul care evoluează pentru trupa lui Adrian Mititelu, a declarat că îşi doreşte să joace în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno este unul dintre cei mai în formă jucători din debutul noului sezon de Liga 1. Italianul a fost curtat de Gigi Becali, pentru a întări atacul FCSB-ului, însă Adrian Mititelu a refuzat oferta primită din partea patronului roş-albaştrilor.

Ofertat de Gigi Becali, Andrea Compagno a anunţat care este marele său vis

Andrea Compagno a dezvăluit faptul că visul său este de a evolua în Serie A. Acesta a bifat prezenţe pentru echipe de ligile inferioare din Italia, iar la FC U Craiova 1948 a venit de la modesta echipă Tre Fiori, din San Marino.

Reclamă

„Visul meu rămâne Serie A. De aceea m-am apucat de fotbal. Foarte multe lucruri au venit în viața mea pe neașteptate. Dacă destinul va dori, se va întâmpla și asta. Deocamdată, munca abia a început și sunt obiective de atins”, a dezvăluit Andrea Compagno, într-un interviu pentru calciomercato.com.

Andrea Compagno este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui FC U Craiova 1948. Acesta evoluează pentru olteni din 2020, şi a fost golgheterul echipei în sezonul trecut.

Reclamă

Atacantul a mai mărturisit, în interviul acordat pentru publicaţia din Italia, că transferul la FC U Craiova 1948 a fost o întâmplare, şi i-l datorează agentului său.

„România? O șansă datorată agentului meu, venită aproape întâmplător. Am simțit că, cu un sezon bun, lucrurile se pot schimba. Am ajuns la echipă, care atunci era în Liga a 2-a, am lipsit trei luni din cauze medicale, iar când m-am întors am obținut promovarea.

În primul sezon în Liga 1, am marcat 12 goluri și am câștigat pe teren reînnoirea contractului. Acum, ne propunem să ajungem în play-off”, a declarat Andrea Compagno, conform sursei citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Andrea Compagno, bucuros de experienţa în Liga 1

Atacantul lui Adrian Mititelu a declarat faptul că fotbalul în România se trăieşte cu intensitate, asemenea celui jucat în Italia. De asemenea, acesta aminteşte de Adrian Mutu, jucător care a scris istorie pentru Fiorentina.

„În România, fotbalul este trăit cu dragoste. Există locuri care îmi amintest de căldura din sudul Italiei și se joacă pe stadioane de anvergură, deseori în fața a 30.000 de spectatori.

În comparație cu ligile de top, ceva lipește, dar nivelul fotbalului este în creștere, cu jucători tehnici, importanți. Precum Adrian Mutu, un om care nu trece neobservat.

Anul trecut a fost antrenorul nostru. După câteva luni a mers la Rapid, am câștigat împotriva lor, iar eu am înscris două goluri”, a mai spus Andrea Compagno.

Adrian Mititelu, răspuns categoric după ce Gigi Becali l-a ofertat pe Andrea Compagno

Adrian Mititelu a declarat faptul că Andrea Compagno nu este de vânzare, mai ales pe suma pe care o oferă Gigi Becali, şi anume 500.000 de euro. Patronul lui FC U Craiova 1948 a dezvăluit că vârful italian costă peste 3 milioane de euro, sumă greu de plătit de către FCSB.

„Compagno și-a demonstrat forma și calitatea de jucător. Se pare că și ceilalți jucători pot să suplinească jucătorii care erau considerați titulari de drept.

Nu e posibil nici cu 2, nici cu 3 milioane de euro. I-am transmis domnului Becali că nu e transferabil, iar suma de 500.000 de euro înseamnă doar împrumutul lui Compagno pe un an de zile. Poate m-a confundat cu domnul Iftime de la Botoșani”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul meciului lui FC U Craiova, cu FC Argeş.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat