Închide meniul

Nicolae Dică primește întăriri la CS Mioveni! Încă doi jucători au semnat cu formația argeșeană: „Bine ați venit!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 ianuarie 2023, 8:24

Nicolae Dică primește întăriri la CS Mioveni! Încă doi jucători au semnat cu formația argeșeană: „Bine ați venit!

Nicolae Dică, acuzații incredibile la adresa celor de la U Cluj

Nicolae Dică, în timpul unui meci / Profimedia

Nicolae Dică primește întăriri la CS Mioveni! Încă doi jucători au semnat cu formația argeșeană, preluată de „Dicanio” în această iarnă. Ultima clasată din Liga 1 a realizat 7 transferuri în actuala perioadă de mercato, în speranța de a se salva de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CS Mioveni a prezentat oficial alți doi fotbaliști: olandezul Shaquill Sno (27 de ani) și estonianul Lepistu Brent (29 de ani).

Nicolae Dică primește întăriri la CS Mioveni!

Shaquill Sno evoluează pe postul de fundaș dreapta și a fost adus de la altă echipă din Liga 1, FC Botoșani. De cealaltă parte, Lepistu Brent este un mijlocaș estonian care s-a despărțit în această lună de FCI Levadia.

„Bine ați venit Shaquill Sno și Lepistu Brent! Astăzi au semnat cu echipa noastră alți doi jucători: Shaquill Sno (27 de ani, fundaș dreapta, FC Botoșani) și Lepistu Brent (29 ani, mijlocaș central, FCI Levadia – Estonia)”, a anunțat CS Mioveni, pe contul de Facebook.

CS Mioveni a ajuns la 7 transferuri bifate. Echipa lui Nicolae Dică i-a mai adus în ultimele zile pe Bogdan Rusu, Alexandru Greab, Amadou Diallo, Dylan Mboumbouni și Amine Benchaib.

Dică va avea o misiune dificilă la CS Mioveni, însă este pregătit pentru noua provocare. Antrenorul de 42 de ani va trebui să salveze echipa de la retrogradare. Mioveni este se află pe ultimul loc în Liga 1, cu numai 9 puncte acumulate în 21 de etape.

Reclamă

CS Mioveni va debuta în noul an, cu Nicolae Dică pe bancă, în meciul cu Petrolul, programat pe 21 ianuarie pe teren propriu.

Nicolae Dică a explicat cum a fost convins să semneze cu CS Mioveni

Nicolae Dică a dezvăluit cum a fost convins de oficialii lui CS Mioveni să accepte oferta.

Fostul tehnician de la FCSB a cerut ca jucătorii să fie plătiți la zi și să fie realizate cel puțin 4-5 transferuri în următoarea perioadă, pentru a putea spera la menținerea în prima ligă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce m-a convins? Insistenţa avută de conducători, pe urmă ce le-am spus că-mi doresc: jucătorii să fie plătiţi şi să aducem jucători. Când aducem 8-9 jucători, când avem 4-5 semnaţi atunci vin şi eu, dar şi când se virează banii către jucători, aşa le-am zis.

Anul acesta s-au făcut plăţi către club, le-au virat o parte dintre bani jucătorilor. Banii de la televiziuni i-au cesionat. Din promisiunile avute de la domnul primar se va încerca să-i aducă pe toţi la zi în februarie cu salariile”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Nicolae Dică, reacţie genială când şi-a adus aminte de FCSB

Nicolae Dică a oferit o reacţie genială când şi-a adus aminte de FCSB. Fostul antrenor al roş-albaştrilor a vorbit despre tactica pe care o va implementa la CS Mioveni şi a spus că nu va fi aceeaşi ca la vicecampioana României.

Să divulg tactica acum? E clar că te mulezi pe lotul pe care-l ai. Trebuie să fii nebun şi să zici că joci ce jucam la FCSB. Vom încerca să îmbinăm ofensivul cu defensivul, mai un contraatac. E normal ca antrenor să fii realist.

Vom încerca să scoatem rezultate. Vom fi o echipă bună, nu cum s-a întâmplat cu Mediaş, Clinceni. Cred în aceşti oameni, am fost la discuţii cu toată conducerea. Au mai fost discuţii în trecut, când erau în Liga 2, în Liga 1, cu primarul. Acum au insistat, au aşteptat, au făcut lucrurile cum au spus şi a contat că sunt argeşean„, a spus Nicolae Dică la orangesport.ro.

Dică a vorbit şi despre independenţa pe care o va avea la Mioveni. La FCSB, Gigi Becali i-a promis „libertate” pentru o perioadă determinată. În cele din urmă, Nicolae Dică a demisionat.

”Nu se pune problema aşa. La FC Argeş tot lucrul ăsta l-am făcut. Orice antrenor de la Steaua (n.r. FCSB) sau poate şi la alte echipe nu face el totul. Nu face el toate transferurile sau… Mi-ar fi plăcut să vin când echipa era mai sus în clasament”, a mai spus Dică.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și