Închide meniul

Nicolae Dică, scos din sărite de Joyskim Dawa: „Nu mai are 19 ani, ar trebui să ştie asta! E agresiv, vom încerca să îl schimbăm”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 13:31 / Actualizat: 9 ianuarie 2024, 18:47

Nicolae Dică, scos din sărite de Joyskim Dawa: „Nu mai are 19 ani, ar trebui să ştie asta! E agresiv, vom încerca să îl schimbăm

Nicolae Dică, scos din sărite de un jucător de la FCSB

Nicolae Dică, după Dunajska Streda – FCSB 0-1 / Antena Sport

Nicolae Dică, scos din sărite de Joyskim Dawa, cel care a încasat deja două cartonaşe galbene în primele 4 etape din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a mai luat un cartonaş galben şi în partida cu Dunajska Streda, câştigată de FCSB cu scorul de 1-0. Dică a anunţat că îl va băga din nou în şedinţă pe Dawa.

Nicolae Dică, scos din sărite de Joyskim Dawa

Am avut discuții cu Dawa și o să am în continuare, e un jucător agresiv, care atacă decisiv. Nu mai are 19-20 de ani, are și el o vârstă, ar trebui să știe deja, e greu să se schimbe acum, dar vom încerca să-l schimbăm, să nu mai facă atâtea atacuri agresive”,  a spus Nicolae Dică după CS Mioveni -FCSB 1-1.

Joyskim Dawa i-a testat limitele lui Nicolae Dică în Dunajska Streda – FCSB 0-1

Joyskim Dawa i-a testat limitele lui Nicolae Dică în Dunajska Streda – FCSB 0-1. Nicolae Dică a dezvăluit că s-a temut ca Joyskim Dawa să nu fie eliminat. Dawa a încasat un cartonaş galben încă din minutul 2 al partidei cu Dunajska Streda, ce a fost transmisă în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Nicolae Dică a vorbit atât cu Dawa să fie mai ponderat în intervenţii, dar şi cu ceilalţi jucători să îi transmită acelaşi lucru. Până la urmă, Dawa a fost mai atent în intervenţii şi nu a mai fost schimbat.

Reclamă

Chiar am vorbit cu el şi le-am transmis jucătorilor, pe parcursul reprizei a doua, să îi spună să încerce să fie calm, să nu atace defensiv, pentru că era foarte periculos… să nu ia cartonaşul galben. Dar mă gândeam la un moment dat să îl schimb, dar am văzut că era ok. De asta l-am schimbat pe Edjouma pentru că avea galben„, a spus Nicolae Dică în exclusivitate pentru AS.ro.

Nicolae Dică, exasperat de accidentările de la echipă

Nicolae Dică a spus că a ajuns la capătul răbdării din cauza accidentărilor. După ce Coman s-a accidentat cu Dunajska Streda, Ovidiu Popescu a ieşit de pe teren, după ce a acuzat probleme medicale, în partida cu Mioveni.

„Joc un meci, se accidentează unul-doi. Nu mai știu ce să fac! Pe Edjouma l-am lăsat acasă, pe Tamm la fel. Mi-e teamă de accidentări. Și la Tavi m-am gândit mult dacă să îl folosesc din primul minut. 

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, Ovidiu Popescu a călcat strâmb. Am făcut transferuri, am adus jucători buni, tineri, în pozițiile în care mai aveam. Musi a intrat azi foarte bine. Mi-a demonstrat că poate ajunge la un nivel foarte ridicat. Sperăm să mai aducem jucători și să luptăm pe două fronturi”, s-a plâns Dică.

CS Mioveni – FCSB 1-1. David Miculescu, primul gol după transfer. Târnovanu, intervenţii uriaşe în prelungiri

CS Mioveni – FCSB 1-1. David Miculescu a marcat primul gol după transferul la FCSB şi a ajutat echipa lui Nicolae Dică să nu devină „lanterna roşie” din Liga 1.

Mioveni a dat lovitura în prima repriză prin Ionuţ Balaur. FCSB a egalat în finalul partidei prin David Miculescu, care a reluat cu capul centrarea perfectă a lui Darius Olaru. În prelungirile partidei, Mioveni a ratat două ocazii uluitoare.

Gazdele au ratat două mari ocazii în ultimele minute, portarul Ştefan Târnovanu având intervenţii providenţiale la şuturile lui Dorinel Oancea (90+4) şi Adrian Cierpka (90+5).

La FCSB au debutat în acest meci Marco Dulca, adus vineri de la Chindia, Radu Boboc şi Eduard Radaslavescu, ambii veniţi vineri de la Farul.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și