Închide meniul

Nicolae Dică şi-a ieşit din minţi după FCSB – FC Voluntari 1-1: „Primordial e campionatul!”. Întrebarea care l-a înfuriat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 23:51

Nicolae Dică şi-a ieşit din minţi după FCSB – FC Voluntari 1-1: „Primordial e campionatul!. Întrebarea care l-a înfuriat

Nicolae Dică, dezvăluire dureroasă despre fiul său

Nicolae Dică a fost antrenorul celor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicolae Dică a avut o primă reacţie după FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, meci din etapa a 10-a a Ligii 1. Antrenorul roş-albaştrilor a tras concluziile la finalul unui nou pas greşit făcut de echipa lui. FCSB are o singură victorie stagională!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a deschis scorul în minutul 82, după ce a trimis în poartă şutul deviat al lui Andrei Cordea. Miculescu a intrat în teren în locul lui Florinel Coman. Când totul părea că se îndreaptă spre o victorie a echipei lui Nicolae Dică, Radunovic l-a doborât în careu pe Nemec. Tot atacantul ilfovenilor a fost cel care a transformat lovitura de la 11 metri.

Nicolae Dică şi-a ieşit din minţi după FCSB – FC Voluntari 1-1

Chiar dacă nu am făcut o partidă foarte bună, meritam să câştigăm jocul. Am fost egalaţi în minutul 95. Eram 10 oameni, dar ne-am creat multe ocazii. Nu reuşim să marcăm mai multe goluri, păcat. Adversarul marchează dintr-un penalty, cum s-a întâmplat astăzi. A fost o nebunie pe finalul jocului, din păcate a venit şi acel roşu, l-am pierdut pe Edjouma. Mai erau 30 de secunde şi nu am reuşit să scoatem acea minge din careu.

Era important să reuşim să câştigăm, era cel mai important lucru. Să nu facem un meci spectaculos, dar să avem o atitudine bună şi să câştigăm jocul. Nu înţeleg de ce ar fi un blocaj. Nu reuşim să câştigăm în campionat. Trebuie să ne focusăm şi pe campionat, am pierdut multe puncte şi play-off-ul e departe de noi. Ne gândim la campionat, în Europa ne-am îndeplinit obiectivul de a ne califica în grupe! Asta e problema noastră, trebuie să câştigăm în campionat!

Pentru noi este primordial campionatul! Îmi doresc ca echipa mea să joace la 3 zile, e important ca jucătorii să înţeleagă că trebuie să joace la 3-4 zile. Aştept să văd ce se întâmplă, ce jucători avem valizi.

Reclamă

Dică s-a răstit la un reporter după meciul de pe Arena Naţională

Poate la Coman s-a văzut o oboseală după meciul din Anglia. Vreau mai mult de la ei. Octavian Popescu este un jucător tânăr, de perspectivă, are şi căderi, dar important e ca el să muncească în fiecare zi mai mult.

(Reporter: Ce se întâmplă, aveţi jucători cu foarte multă experienţă?!) Care sunt jucătorii cu foarte multă experienţă, în afară de Tamm şi Radunovic (n.r. Dică s-a înfuriat şi s-a răsit la reporter)? Avem doi jucători peste 30 de ani! Care sunt jucătorii cu mare experienţă? Când îi schimb nu e bine că îi schimb, când îi ţin… de ce joc cu ei? Să aduc cei de la echipa a 3-a?

Aştept să intre cu echipa, să văd ce a făcut în ultima perioadă. Cu siguranţă este un jucător cu experienţă, a jucat la CFR. Ştiam că va veni din urmă cu câteva zile. El a fost la început, printre primii atacanţi pe care au vrut să îi aducă cei de la Steaua (n.r. FCSB)„, a declarat Nicolae Dică, după FCSB – FC Voluntari 1-1, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii lui Nicolae Dică au ajuns pe locul 13 în Liga 1 după remiza cu FC Voluntari. Ilfovenii au rămas la un punct în faţa vicecampioanei României. Totuşi, FCSB are cu două meciuri mai puţin decât echipa antrenată de Liviu Ciobotariu.

FCSB are un singură victorie în această ediţie de campionat şi are emoţii în lupta pentru calificarea în play-off.

Malcom Edjouma, eliminat în FCSB – FC Voluntari 1-1

Malcom Edjouma a fost eliminat în meciul FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Mijlocaşul comparat de Gigi Becali cu Paul Pogba a primit două cartonaşe galbene pe Arena Naţională.

Francezul a fost avertizat prima dată în minutul 86, când Marcel Bîrsan a considerat că jucătorul lui FCSB a făcut henţ. Edjouma a protestat şi a arătat că a lovit mingea cu umărul şi că decizia „centralului” a fost greşită. Pe reluări s-a putut observa că fotbalistul avea dreptate.

În minutul 86, la scurt timp după ce David Miculescu a deschis scorul, Edjouma a mai văzut un cartonaş galben. A făcut un fault şi nu a scăpat. A fost eliminat şi îi va lipsi lui Nicolae Dică.

Mijlocaşul de 25 de ani nu va putea juca chiar în derby-ul cu Universitatea Craiova, din următoarea etapă. În cinci meciuri din această ediţie de campionat a jucat Edjouma.

FC Voluntari a şi profitat de superioritatea numerică şi a lăsat-o pe FCSB fără victorie pe Arena Naţională. Adam Nemec a marcat, din penalty, în al 7-lea minut al prelungirilor. FCSB este pe locul 13 în Liga 1.

Reclamă

„Ce sfat îi dai lui Billel Omrani?”. Răspuns fabulos al lui Vadim Raţă

Vadim Raţă a jucat împotriva fostei sale echipe, la scurt timp după ce a fost dat afară de Gigi Becali. Moldoveanul a avut un mesaj pentru noua achiziţie a roş-albaştrilor, Billel Omrani.

Eu zic că până la urmă am făcut un meci destul de ok. Am avut şi în prima repriză câteva şanse. Am stat bine pe faza de apărare. Per total cred că remiza e un rezultat corect.

Ce, lovituri cu capul (n.r. ocaziile lui Compagno)? Pentru asta avem portar. Popa trebuie să scoată. Nu au fost intervenţii super, avem încredere în el. Băieţii sunt foarte fericiţi, inclusiv eu.

A fost un meci special şi ciudat, da. Acum o săptămână eram acolo. Am încercat să-mi fac treaba foarte bine, eram mai motivat decât de obicei. Tot timpul eşti mai motivat cu FCSB. Ăsta e fotbalul, m-am revăzut cu foştii colegi, am schimbat câteva vorbe. Nu cred că m-aş mai duce acolo, dar nici nu cred că aş mai avea oferte. Dacă a decis domnul Becali că nu mă vrea după două săptămâni, nu cred că o să-mi facă altă oferte. Vă daţi seama că îmi ajut acum echipa, fără mine ştiau oricum totul despre FCSB.

A fost foarte scurt, două săptămâni, nu am reuşit să înţeleg nimic. Am zis tot ce am avut de zis. Chiar şi azi pe teren s-a văzut că puteam să fac faţă la ei. (Reporter: Ce sfat i-ai da lui Omrani?) În primele meciuri să dea goluri, că altfel o să fie greu. Dacă nu dă goluri în primele meciuri, nu mai joacă„, a declarat Vadim Raţă.

Recomandări
  • FCSB – FC Voluntari 1-1
  • Nicolae Dică a răbufnit după meciul de pe Arena Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și