Închide meniul

„Ce sfat îi dai lui Billel Omrani?”. Răspuns fabulos al lui Vadim Raţă după FCSB – FC Voluntari 1-1. Mijlocaşul, dat afară de Gigi Becali după 2 săptămâni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 23:15

„Ce sfat îi dai lui Billel Omrani?. Răspuns fabulos al lui Vadim Raţă după FCSB – FC Voluntari 1-1. Mijlocaşul, dat afară de Gigi Becali după 2 săptămâni

"Ce sfat îi dai lui Billel Omrani?". Răspuns fabulos al lui Vadim Raţă

Vadim Rață, la prima conferință la FCSB / as.ro

Vadim Raţă a avut o reacţie de senzaţie la finalul meciului FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Mijlocaşul ilfovenilor a jucat împotriva fostei sale echipe, la scurt timp după ce a fost dat afară de Gigi Becali. Moldoveanul a avut un mesaj pentru noua achiziţie a roş-albaştrilor, Billel Omrani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vadim Raţă a fost integralist pe Arena Naţională, în meciul în care FC Voluntari a smuls o remiză in extremis cu FCSB. Adam Nemec a marcat golul de 1-1 în minutul 90+7.

„Ce sfat îi dai lui Billel Omrani?”. Răspuns fabulos al lui Vadim Raţă

Eu zic că până la urmă am făcut un meci destul de ok. Am avut şi în prima repriză câteva şanse. Am stat bine pe faza de apărare. Per total cred că remiza e un rezultat corect.

Ce, lovituri cu capul (n.r. ocaziile lui Compagno)? Pentru asta avem portar. Popa trebuie să scoată. Nu au fost intervenţii super, avem încredere în el. Băieţii sunt foarte fericiţi, inclusiv eu.

A fost un meci special şi ciudat, da. Acum o săptămână eram acolo. Am încercat să-mi fac treaba foarte bine, eram mai motivat decât de obicei. Tot timpul eşti mai motivat cu FCSB. Ăsta e fotbalul, m-am revăzut cu foştii colegi, am schimbat câteva vorbe. Nu cred că m-aş mai duce acolo, dar nici nu cred că aş mai avea oferte. Dacă a decis domnul Becali că nu mă vrea după două săptămâni, nu cred că o să-mi facă altă oferte. Vă daţi seama că îmi ajut acum echipa, fără mine ştiau oricum totul despre FCSB.

Reclamă

A fost foarte scurt, două săptămâni, nu am reuşit să înţeleg nimic. Am zis tot ce am avut de zis. Chiar şi azi pe teren s-a văzut că puteam să fac faţă la ei. (Reporter: Ce sfat i-ai da lui Omrani?) În primele meciuri să dea goluri, că altfel o să fie greu. Dacă nu dă goluri în primele meciuri, nu mai joacă„, a declarat Vadim Raţă la digisport.ro.

Malcom Edjouma, eliminat în FCSB – FC Voluntari 1-1

Malcom Edjouma a fost eliminat în meciul FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Mijlocaşul comparat de Gigi Becali cu Paul Pogba a primit două cartonaşe galbene pe Arena Naţională.

Francezul a fost avertizat prima dată în minutul 86, când Marcel Bîrsan a considerat că jucătorul lui FCSB a făcut henţ. Edjouma a protestat şi a arătat că a lovit mingea cu umărul şi că decizia „centralului” a fost greşită. Pe reluări s-a putut observa că fotbalistul avea dreptate

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 86, la scurt timp după ce David Miculescu a deschis scorul, Edjouma a mai văzut un cartonaş galben. A făcut un fault şi nu a scăpat. A fost eliminat şi îi va lipsi lui Nicolae Dică.

Mijlocaşul de 25 de ani nu va putea juca chiar în derby-ul cu Universitatea Craiova, din următoarea etapă. În cinci meciuri din această ediţie de campionat a jucat Edjouma.

FC Voluntari a şi profitat de superioritatea numerică şi a lăsat-o pe FCSB fără victorie pe Arena Naţională. Adam Nemec a marcat, din penalty, în al 7-lea minut al prelungirilor. FCSB este pe locul 13 în Liga 1.

Recomandări
  • FCSB – FC Voluntari 1-1
  • Ce sfat i-a dat Vadim Raţă lui Billel Omrani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și