Închide meniul

„Nicolae Dică va fi demis dacă pierde cu Petrolul!” Anunț de ultimă oră făcut de Victor Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 octombrie 2022, 14:45

„Nicolae Dică va fi demis dacă pierde cu Petrolul! Anunț de ultimă oră făcut de Victor Becali

Nicolae Dică, dezvăluire dureroasă despre fiul său

Nicolae Dică a fost antrenorul celor de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Anunțul de ultimă oră făcut de Victor Becali

„Nicolae Dică va fi demis dacă pierde cu Petrolul!” – este anunțul șoc făcut de Victor Becali. Vărul patronului de la FCSB e de părere că se vor lua măsuri radicale în cazul unui nou eșec.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali crede ca Nicolae Dică este sub o presiune uriașă la FCSB, mai ales după umilința din Danemarca, 0-5 cu Silkeborg.

„Nicolae Dică va fi demis dacă pierde cu Petrolul!” – anunță Victor Becali

„Păi, naționala Bosniei a venit cu toți jucătorii? Înseamnă ca au venit la plimbare? Nu fac legătura cu altceva. Nu faci legătura, dar n-ai cum să n-o faci. Nu prea ai cum să n-o faci. Au două obiective FCSB, s-au dus în grupe, să sacrifice intrarea în play-off pentru 2-3 puncte? Nu se poate. E o decizie corectă, trebuie să pună accent mai mare pe campionat.

Reclamă

În mod normal e demis antrenorul, așa se întâmplă (n.r. întrebat fiind ce se întâmplă cu Nicolae Dică în cazul în care FCSB va pierde partida de la Ploiești, împotriva Petrolului). Când se angajează, nu știe unde se angajează? Și asta este până la urmă, știți cum spunea Gică Constantin, era câte unu supărat că-l dădea afară: «Ați înnebunit, antrenor nedat afară ați văzut vreodată”, a spus Victor Becali la Sport Total FM.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB, după umilința cu Silkeborg

Mă așteptam să ia 6. Sunt de râsul lumii, haos total! Eu am auzit declarația antrenorului că își asumă… dacă el a facut treaba asta, a greșit. E haos total, nu am văzut așa ceva.

Reclamă

Viitorul echipei naționale… parcă au uitat fotbalul. Unii sunt prea grași, alții nu pot să alerge.

Dacă dai declarații mincinoase nu ai ce să cauți într-o societate sănătoasă. Am spus de acum două luni, când s-a supărat Mihai Stoica pe mine, să oprească haosul. Așa a fost, eu sunt de meserie, nu unul care vorbește din tribună. E nevoie de o mână de fier, care să adune jucătorii. Radaslavescu nu poate să alerge 20 de minute, nu poți să fii fotbalist stând pe bancă. Ianis Stoica e un super-talent. Pe Octavian Popescu dacă îl mai ține pe bancă, îl pierde. Dacă stai pe bancă, cum să înveți.

Cică schimbă 7 jucători că nu pot juca din 3 în 3 zile. Băăăă! Cum să nu joace, joacă din 2 în 2 zile, numai acolo învață! Ce înseamnă asta? Să joace în fiecare zi.

Reclamă 4 / 0/3

Eu când am văzut că l-au trecut pe bancă pe Octavian Popescu, am zis că e gata, că îl distrug.

Trebuie adusă o mână de fier, să nu miște în front vreun jucător. Și să respecte ideea de joc. Este un haos total acum! Eu n-am văzut să facă pressing sau marcaj cineva. Nu scotea nimeni o minge de la adversar. Pițurcă poate fi această mână de fier. 1, Pițurcă… 2, Dan Petrescu! Gen Olăroiu. Pițurcă la această oră. Ești supărat pe el, nu ești supărat pe el, îl aduci. Nu poți să îl acuzi pe Becali. El a băgat banii!

Tare mă tem că îi bate Petrolul! Cum să spui că îi odihnești. Să dispară această expresie din gura antrenorilor”, a spus Dumitru Dragomir la sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF