Închide meniul

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!”

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2024, 14:10

Reclamă
Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK - FCSB 0-1

Profimedia

Nicolae Mitea a tras un semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1. Fostul jucător român, care a trecut pe la Ajax, nu s-a ferit de cuvinte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Lixandru s-a accidentat grav în victoria cu PAOK, din Europa League și a suferit o ruptură a ligamentelor. Cel puțin 4 luni ar urma să stea „pe bară” mijlocașul campioanei.

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1

Nicolae Mitea, fotbalist care și-a încheiat prematur cariera, a transmis faptul că a trecut printr-o experiență similară cu cea a lui Lixandru și că, în cazul său, recuperarea a durat un an.

Fostul jucător de la Ajax a mai spus că această problemă ar putea recidiva și că lui Lixandru i-ar fi greu să mai ajungă la cel mai înalt nivel, în acest caz.

„Eu am stat aproape un an de zile la o accidentare ca a lui. Este posibil să faci recidivă și e greu să te mai duci la un nivel înalt”, a spus Nicolae Mitea, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Nicolae Mitea a fost unul dintre cei mai promițători jucători români de la începutul anilor 2000. Acesta a plecat, în 2003, de la Dinamo la Ajax în schimbul sumei echivalente cu 720.000 de euro. Din cauza accidentărilor nu a reușit să se impună la Ajax și s-a întors la Dinamo. Mai apoi a mai fost legitimat la Ionikos Nikeas, Petrolul și Concordia Chiajna, echipă de la care s-a retras, în 2014.

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1

Gigi Becali i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru, după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1. Patronul campioanei a decis să facă un gest superb pentru mijlocașul său.

Lixandru s-a accidentat grav în duelul cu PAOK și va lipsi timp de cel puțin 6 luni. Verdictul medicilor ar fi de ruptură de ligamente încrucișate, în cazul mijlocașului.

Reclamă

După victoria cu PAOK, Gigi Becali a dezvăluit că i-a mărit salariul lui Mihai Lixandru la 12.000 de euro. Patronul a transmis că a luat această decizie pentru a-l încuraja pe jucătorul care va sta, din nou, departe de teren.

„Este o pierdere omenească, Lucescu a venit să îl vadă. I-a spus lui Meme că a venit să îl vadă pe Lixandru, este o pierdere, dar nu stă FCSB în Lixandru. Noi nu mai jucăm în campionatul intern cu doi închizători, acum jucăm cu Tănase și Olaru.

Ca să îl încurajez m-am dus în sala de mese, l-am luat de gât. I-am zis lui Meme: «Mâine îi măriți contractul lui Lixandru». L-am făcut 12.000, avea 7.000 sau 8.000 de euro, iar eu l-am făcut 12.000”, a spus Gigi Becali, la fanatik.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:37

Juventus a încasat primul gol al sezonului chiar de la Răzvan Marin! Internaţionalul român face senzaţie în Serie A

15:30

VIDEOLin Shidong e campionul de la China Smash 2024! Revenire de senzaţie în marea finală care a fost LIVE în AntenaPLAY

15:20

Cristiano Ronaldo îl vrea pe Kevin de Bruyne la Al-Nassr! Șefii saudiți, presați să facă o ofertă uriașă pentru belgian

14:41

EXCLUSIVDenis Alibec a dezvăluit ce i-a transmis Gică Hagi înainte de a pleca la echipa naţională!

14:35

Dorinel Munteanu a venit cu replica, după comentariile lui Adrian Mutu: „Am luat-o razna..”

14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și