Închide meniul

„Nicolae Stanciu ar putea ajunge la campioana României?” Dan Petrescu, răspuns sincer: „Pot să zic nu? Doamne fereşte!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2022, 0:05

„Nicolae Stanciu ar putea ajunge la campioana României? Dan Petrescu, răspuns sincer: „Pot să zic nu? Doamne fereşte!

FC Botoșani - CFR Cluj, LIVE TEXT. Dan Petrescu vrea să îi strice debutul lui Flavius Stoican

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Profimediaimages

Nicolae Stanciu este pe lista de transferuri a lui CFR Cluj. Anunţul a fost făcut chiar de patronul campioanei României, Neluţu Varga. Dan Petrescu nu s-a ferit să vorbească despre posibilitatea de a-l avea în lot pe mijlocaşul de 29 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul grupării din Gruia a avut o primă reacţie la finalul meciului CFR Cluj – FC U Craiova 1948, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. „Bursucul” şi-ar dori ca mutarea să se realizeze. Ar fi transferul iernii!

Nicolae Stanciu, dorit de CFR Cluj! Prima reacţie a lui Dan Petrescu

(Reporter: Nicolae Stanciu este un jucător care ar putea ajunge la campioana României?) Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat. Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul 2. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. cu Neluţu Varga), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă

Opt goluri şi şapte pase decisive a reuşit pentru Wuhan Three Towns, echipă care a plătit patru milioane de euro, în acest an, pentru a-l transfera din Cehia.

Neluţu Varga vrea să dea o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. Stanciu ar putea ajunge la campioana României chiar înaintea „dublei” cu Lazio în playoff-ul din Conference League.

Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”, a declarat Neluţu Varga, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan a anunţat care sunt şansele ca Nicolae Stanciu să fie transferat de CFR Cluj

Antena Sport a anunţat în exclusivitate, luna trecută, că Stanciu e gata să revină în Europa. Principalul motiv este acela că îşi doreşte să fie o prezenţă constantă la echipa naţională. CFR Cluj poate fi o destinaţie pentru mijlocaşul de 29 de ani.

Anamaria Prodan, care este agentul lui Stanciu, a dezvăluit că sunt mici şansele ca Nicolae Stanciu să fie antrenat de Dan Petrescu în Gruia.

E foarte greu în acest moment ca transferul să se facă, e o sumă importantă şi sunt multe echipe interesate de Stanciu. Sumă măricică înseamnă câteva milioane bune, multe milioane de euro. Nici eu nu cred că se va face transferul la CFR Cluj, e foarte, foarte greu.

CFR e o echipă fabuloasă, dar nu cred că se va face transferul”, a spus Anamaria Prodan pentru primasport.ro.

Nicolae Stanciu are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024. Gruparea care a juns pe locul secund în campionatul Chinei cere patru milioane de euro pentru a-l lăsa pe român să plece. Anunţul a fost făcut de presa din Cehia, care a precizat că Stanciu ar putea reveni la Slavia Praga.

Recomandări
  • Dan Petrescu îl aşteaptă pe Nicolae Stanciu la CFR Cluj
  • Ce a spus antrenorul lui CFR Cluj despre mijlocaşul cotat la 5.5 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și